Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SONE8POSTEN 104 C3 SONE 8 Nr 2 - 24. November 2016 - Medlemsblad for sone 8 Distrikt 104 C3 – årgang 1 Kr. 730.331,- har klubbene i sone 8 bevilget.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SONE8POSTEN 104 C3 SONE 8 Nr 2 - 24. November 2016 - Medlemsblad for sone 8 Distrikt 104 C3 – årgang 1 Kr. 730.331,- har klubbene i sone 8 bevilget."— Utskrift av presentasjonen:

1 SONE8POSTEN 104 C3 SONE 8 Nr November Medlemsblad for sone 8 Distrikt C3 – årgang 1 Kr ,- har klubbene i sone 8 bevilget til ulike hjelpetiltak i 2015 – 2016. Bevilgningene fordeler seg slik: Lokalt kr ,- Nasjonalt kr ,- Internasjonalt kr ,- Medlemmer har brukt ca timer på aktiviteter i samme periode. Dette er godt jobbet i alle klubber - kjempebra 😀 TIL TJENESTE—WE SERVE

2 Hva skjer framover: SONEPROSJEKTET På sonemøte den 11.februar 2016 ble
Miland Children Hope Project valgt som soneprosjekt i sone 8. Det ble vedtatt at klubbene i sone 8 støtter prosjektet med kr. 100,- pr. medlem. Sone 8 har sendt kr ,- til Miland Hope Project En stor takke til alle klubbene for bidrag 😀 Vi har mottatt en stor takk for vårt bidrag fra Prosjektet. Se også tilsendt mail til klubbene med ”HÅP-brevet Hva skjer framover: Klubbesøk – Soneleder ønsker å besøke alle klubbene i sonen, og kom gjerne med ønske om tema som soneleder kan bidra med på møtet. 18. januar Sonemøte 1. februar 2017 – Frist for å sende inn forslag til distrikts- og Riksmøte 29. april Tulipanaksjonen april Distriktsmøte 4. mai sonemøte 13. mai Fagopplæring mai 2017 – Riksmøte 17. juni Lions 100 år

3 som er sonens eldste klubb blir
LC Lillehammer som er sonens eldste klubb blir 60 år i desember Klubben ble stiftet den Vi gratulerer så mye 😀 IR-Katalog for Lions Norge Det er viktig at klubbene som har utenlandsprosjekter, registrerer disse i IR-katalogen. I dette registeret kan klubber gå inn å eventuelt finne prosjekter de ønsker å støtte og dermed slippe å finne egne prosjekter. Dette kan gi flere robuste prosjekter. Noen har alt sendt inn IR-prosjekter til katalogen, og det jobbes med presentasjon av dette, se:

4 Husk sonemøte onsdag 18. januar 2017 kl. 1900 på Dale Gudbrands Gard
Kandidater til distriktsstyre/råd Sone 8 bør kunne stille med en kandidat som VDG2 til valget på distriktsmøtetet den april 2017. Dette er et verv som bør ”gå rundt” i distriktet vårt. Sone 8 bør være svart aktuelt nå. Frist for å forslag er 1. februar 2017 Husk sonemøte onsdag 18. januar 2017 kl på Dale Gudbrands Gard Noe av programmet: Aktuelle saker Tulipanaksjonen v/ NAC Ole Tamlag Medlemspleien og fadderordningen v/ GMT Jan Olav Haugen

5 Distriktets ilsjelpris 2016 – 2017 Lions sin logo i forbindelse med
Styret i sone 8 distrkrikt 104 C3 Soneleder: Leif Bredli Mobil: E-post: Sektretær: Pål Wålen Mobil: E-post: Kasserer : Per Houge Mobil: E-post: Past SL : Eivind Holen Mobil: E-post: Distriktets ilsjelpris – 2017 Det ønskes forslag fra klubbene til kandidater. Prisen har blitt omtalt som både ilsjel og hederspris. Det fremkommer forslag om at det formuleres statutter til to priser. En hederspris bør henge høyere og må ikke tildeles hvert år Dette må du huske ! Bestille tulipaner innen 1.januar Neste sonemøte blir onsdag 18. januar Lions sin logo i forbindelse med 100 års jubileumet.

6 Husk å bestille tulipaner Årets tulipanaksjon er 29. april 2017.
frist 1. januar 2017 Årets tulipanaksjon er 29. april 2017. Tulipanaksjonen er den største inntektskilden vi har i Lions Norge. Det er viktig at vi fortsetter å gjøre en god innsats. Jeg vil derfor oppfordre alle klubben til å bestille minimum samme antall som i fjor. Sist var det noen få klubber som reduserte antallet. Jeg ber dere se på om det er mulig å øke opp igjen til tidligere nivå. BESTILLINGSFRIST ER: 1. januar 2017 Bestillingen kan gjøres på internett her: Du må være innlogget som medlem for å bestille. Eller du kan sende en e-post med bestilling til

7 Så var det LC Otta sin tur til å presentere seg selv.
LC Otta er sonens nest eldste klubb

8 Klubben har vært fadder for tre klubber i vår sone:
Lions Club Otta. Klubben hadde sitt første møte allerede den 16. desember 1958, men Charterdato ble formelt satt den 7. april 1959. I Charteråret var det 17 medlemmer i klubben og det første styret besto av President John Hessen, Eystein Døhl sekretær, Trygve Ekre kasserer, Hermann Køhn klubbmester og styremedlemmene Olav Tøndel, Sigmund Veggum og Lyder Sætersdal. Klubben har vært fadder for tre klubber i vår sone: LC Lom/Skjåk som ble startet i LC Nord-Fron som ble startet i 1971 og LC Vågå som ble startet i 1981.

9 Lions Otta startet også ” Lioness Club Otta” i 1985
Lions Otta startet også ” Lioness Club Otta” i Klubben besto av 15 damer som gjennom de 10 årene den var i virksomhet utfylte Lions Clubben på en god måte. Etter en opprivende diskusjon og med noe avgang i medlemsmassen ble det i ca vedtatt å gi damer fulle rettigheter i klubben. Aktiviteter: Gjennom 57 års drift har klubbens aktiviteter vært spredd over et stort spekter både som inntektsbringende tiltak og som tilskudd og støttetiltak lokalt, nasjonalt og internasjonalt En av de store tidlige oppgaver var å rive West-End villaen, en stor tømmerbygning i to etg. Det måtte skje i løpet av en måned og det gikk bra. Av tømmeret ble det laftet en hytte som ga inntekter til klubben.

10 Bevilgninger: Kr. 60.000.- til brønnboring i Uganda.
”Det er mitt valg” betalt kursing for personell i barnehage og grunnskole i flere omganger. Støtte til Musikalen, et tiltak for ungdom i hele Gudbrandsdalen Tilskudd til ”Forskerfabrikken” et sommerskole tilbud. Støtte til ulike lokale lag og foreninger med spesielle tiltak. I 30 år har LC Otta arrangert ”Det lille ridderrenn” Et tilbud til funksjonshemmede i hele norddalsregionen. Arrangementet går av stabelen etter påske og har de sist år vært lagt til fjellskolen på Høvringen med tilbud om snøscootertransport i samarbeid med Otta Røde kors hjelpekorps, skyting med luftgevær mot ballonger, ski og ikke minst pølsefest med underholdning og premiering til alle.

11 . .

12 Andre inntektsbringende tiltak nevnes:
Jazzkonserter, konsert med Sølvguttene, utgivelse av lokal telefonkatalog, flaskeinnsamling og papirinnsamling. Salg av julenek startet vi tidlig opp med og det er et fast innslag før jul fortsatt. Planting og salg av juletrær og henting av brukte trær etter jul! Ellers prøvde vi med ”tipping på grisen” på martnan, rebusløp mv. En periode var klubbmedlemmene på fisking i fiskedam og la deretter rakfisk, -godt produkt både til det sosiale samværet og for salg til andre klubber. En fast inntekt har i noen år kommet fra utsending av kalender med bilder fra Otta,- vedlagt en giro for frivillig betaling. Det gir en god inntekt til klubben. I flere somrer har klubben også tatt på seg klipping av gress på 3 kirkegårder i ferieperioden. Dessverre er det nå satt bort til en privat person. Tulipanaksjonen er et fast innslag hver vår.

13 I samarbeid med hjemmetjenestene har klubben i svært mange år kjøpt inn og pakket julemat til noen familier i særlig vanskelig situasjon. Det har også vært gitt tilskudd til familier som har mistet hus og innbo ved brann eller i andre vanskelige situasjoner. Et populært tiltak er månedlig visning av film i Otta kino i samarbeid med den ”kulturelle spaserstokken”. For kr. 50 får pensjonister se aktuell film og får servert kaffe med kaker og en sosial prat etterpå. Lions betaler filmleien.I sommer sto LC Otta som søker til UDI for å gjennomføre ”Aktiviteter for barn i mottak” Tiltaket ble gjennomført av ansatte ved Fjellskolen ”Rondeheim” på Høvringen for barn fra Leira asylmottak og var svert vellykket.

14 Møtevirksomhet: Klubbmøtene er lagt til 2. torsdag i hver måned og holdes nå på kafeen i Solvang ungdomshus som er restaurert. Styremøte mandag i forveien. LC Otta sto som vertskap for Distriktsmøte i 1987 og av våre tidligere og nåværende medlemmer har 4 innehatt vervet som Distriktsguvernør. Følgende medlemmer har mottatt utmerkelsen ” Melvin Jones”: Dag Hessen, Harald Stormorken, Arvid Vårhus og John Asp. Den store utfordringen har over tid vært å rekruttere nye medlemmer, men antallet ligger stadig på og vi har en trivelig og sosial møteplass.

15 Sonestyret ønsker alle Lions medlemmene i sone 8
LC Øyer-Tretten utfordres på å sende inn stoff/presentasjon av klubben sin. Frist: 1. januar 2017 Sonestyret ønsker alle Lions medlemmene i sone 8 en riktig fredlig og god julehelg sammen med familie og venner, og et et Godt nytt Lionsår !


Laste ned ppt "SONE8POSTEN 104 C3 SONE 8 Nr 2 - 24. November 2016 - Medlemsblad for sone 8 Distrikt 104 C3 – årgang 1 Kr. 730.331,- har klubbene i sone 8 bevilget."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google