Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november 2012 05. November 2012.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Frafall og rekruttering av kvinnelige trenere, ledere og dommere Hege Leirfall Forbundsstyret NFF.
Advertisements

”Spillerutvikling i fokus”
Alkohol | SVØMMING.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLKVELD HOMMELVIK 11.MARS.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
TRENEKURS Del 1.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
AFK Sportslig Plan ”Sånn gjør vi det i AFK” Sportsplan AFK.
Stormøte 02.november Klubbesøk 26.august 2009.
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
Referat Klubbseminar IL Trio
Lørenskog Idrettsforening
Fotballkompetanse Treningsgjennomføring Oppdal, november 2005.
Bjørndal IF Håndball v/ Sportslig leder Truls Wettergreen
Vårmøte 2012 VELKOMMEN TIL VÅRMØTE PÅ HOTEL ARENA, LILLESTRØM TORSDAG 26. MARS, KL 1800.
S PILLERUTVIKLINGSMODELL FOR JENTER I ALDEREN ÅR.
Trenerforum 16.jan Agenda Hvor står Ready i sin utviklingstrapp? Hva er neste steg for klubben og våre trenere? Informasjon og diskusjon rundt videoanalyse.
DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Grovplanlegging Evaluering av inneværende sesong:
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For utøvere.
Velkommen til infomøte «Prosjekt 1.div kvinner». 17:00 – 17:10 Orientering om prosjektet 17:10 – 17:30Hva bidrar AFK med? 17:30 – 17.50Hva bidrar LSK.
Velkommen til oppstartmøte Klubbutviklingsprosess A3.
Om kurset Norges Fotballforbund |  Ungdomsfotballkvelden er et kveldskurs på 4 undervisningstimer – med både teori og praksis.
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
TRØNDELAG FOTBALLKRETS Norges ledende fotballkrets
SPILLERUTVIKLING VARHAUG, )Hva kan Varhaug`s trenere gjøre for å utvikle spillere best mulig (7-19år)? Hvilke ferdigheter bør vektlegges på treningene?
Arrangørmøte Agenda: Arrangørens plikter –Skal følges. Gjennomføring –Oppbygging av en god treningsøkt –Smålagsspill –Unngå kø –Differensiering.
Foreldremøte G00 16.Oktober Agenda Visjon for årgangen Trenere, lagledere og SU rep. Sportsplan - foreløpige planer (trening, lag, cuper, etc.)
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
Hasle/Lørens Fotball 5-åringer Jeg og ballen! Hasle-Løren skal lage gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 1 trening ute i uka fra.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
Startmøte Veilederutdanning Hva er et startmøte? Et møte der det gjennomføres en prosess med styret og mange ressurspersoner i klubben.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Velkommen til oppsummeringsmøte for Viking jente og gutte knotte lag, 5-10 år ( )
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE FOR G2006. Agenda  Introduksjon av lagledelsen  Utleira´s visjon og verdier  Sportslige og sosiale mål  Fair play  Foreldrevettregler.
SANDNES TALENT, JENTER. Sandnes kommune Sandnes kommune har støttet jentefotballen økonomisk for å starte opp en talent satsning. Alle fotballklubber.
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Trener tips 10 bud, spillestil, hospitering, læremomenter og nominering sone/krets Sist oppdatert 11. November 2013 Utdrag fra Sportsplan.
Trenerforum Restauranten Aker Stadion. Gratulerer, og takk til dere! Fantastisk engasjement, og utallige timer frivillig arbeid. Vi er stolte.
SKAL BIDRA TIL Å ØKE KVALITET OG AKTIVITETEN I KLUBBENE I TRØNDELAG FOTBALLKRETS.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J07 høst 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt Treningstider.
Oppstart fotballspillere født 2008 Dato: 10. september 2014 Sted: Kolbotn IL Klubbhus.
Skeid ungdomsavdeling
Vestre Aker Fotball VESTRE AKER FOTBALL G2010 Plan for 2017.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Foreldremøte J07 Vår 2017 Agenda for møte
Oppstartsmøte National ballskole
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Dommere – en viktig del av cupen
Klubben for alle.
Klubbutvikling 3. SAMLING (KVINNEPROSJEKTET).
FORELDREVETTREGLER Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av Oppegård IL , men er du med følger du vårt verdigrunnlag : «OI – der.
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Presentasjon for spillere og foreldre
Mal/info foreldremøte
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
LANGHUS IL FOTBALL Trenerforum 26. oktober 2017
Foreldremøte MG10 Mandag 18.august 2014.
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
Barneleder Lede barneseksjonen med lag opp til og med 12 år
Spiller-/foreldremøte høst
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
Hospitering i Smørås IL.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Fossum Idrettsskole - Fotball
Utskrift av presentasjonen:

Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november November 2012

Der alle har glede av å være Agenda Tema for møtet var spillerutvikling I.Innlegg ved Follo Fotball v/Axel Bergo II.Innlegg ved Kolbotn Toppfotball v/Hege Jørgensen III.Diskusjon om spillerutvikling i OI I.Hva funger bra? II.Hva bør vi prioritere å bli bedre på i neste periode?

Der alle har glede av å være OI fotball har fått til mye bra Oppgave 1: Diskuter hva som fungerer bra i fotballgruppa sett med dine «trenerøyne»? 1.Etter hvert bra samarbeid på tvers av årganger (noen årganger henger fremdeles litt igjen) 2.For de aller yngste (Putteskolen) finnes det ikke lenger anledning til inndeling etter geografi f. eks i form av skole/klasselag. Alle behandles som en gruppe 3.Bra introduksjon for foreldre til de som begynner på Putteskolen hvor alle får tilgang til hvilke prinsipper og regler klubben ønsker legge til grunn for utvikling 4.Regelmessige Trenerforum er en sentral arena for å bli kjent på tvers og skape felles plattform for utvikling av klubben 5.Sportslig plan gir et nødvendig fundament for å drive utviklingen. Viktig med evaluering slik at planen endres og tilpasses utviklingen i klubben 6.Små bredde cuper i egen regi er et godt tiltak for å skape utvikling 7.Kompetanse – OI har over år satset på å tilby kompetanse tiltak til alle som ønsker å utvikle seg og klubben 8.Konseptet for rekruttering av dommere er nærmest unikt og gir viktig påfyll. Dette er også en utmerket måte å innarbeide prinsippene om Fair Play i klubben

Der alle har glede av å være Forslag til prioriterte utviklingsområder OI fotball bør søke å få til ytterligere tilrettelegging for trenere. Eksempler på tiltak kan være: –Krav om bruk av verktøyet treningsøkta.no –Opplæring i verktøyet treningsøkta.no –Praktisk gjennomgang av felles OI øvelser på feltet – kanskje tema på neste trenerforum Jobbe for tiltak som fører til at flere barn og ungdommer får Østre Greverud som sitt «annet hjem». Utnytte fasilitetene som OI har til mer, gjerne frivillig aktivitet Trene flere årganger sammen. Fortsette å jobbe med å fjerne de kunstige skillene som årskull og skole skaper. Jentene har forsterket behov for felles treninger på tvers og mer mengdetrening for enkelt spillere Prioritere aktivitetene for alle i aldersgruppen 6 – 14 år. Det er her grunnlaget legges – enten de blir proff eller nøyer seg med A-lagsspill for OI. Det krever en felles pakke som gjelder for alle + ulike påbyggingstiltak for de som vil gjøre noe mer

Der alle har glede av å være Forslag til prioriterte utviklingsområder Ressursene bør brukes på å utvikle klubben fremfor enkelt spillere. Bedre trenere fremfor betalte utviklingstiltak i andre klubber Bruke eldre spillere for å motivere yngre spillere. Effekten er større en mange tror og koster lite. Bygger Klubbfølelse og identitet Lage en oversikt over aktuelle cup`er for de ulike alderstrinnene. Kanskje OI skal plukke ut enkelte cup`er som anbefales? Slik deltagelse på Bilia cup anbefales i andre klubber