Pluginmodul for medlemsbehandling KomkartWeb Oppgave 17 Halvor Sæther Berge.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
For å sitte og ikke gjøre noen ting
HVA ER ?.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
«Strykebrettcover og stativ»
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Høgskolen i Oslo Webprogrammering SQL og databaser del 1.
Bruke Nettverk for miljølære første gang. Hvem - hva - hvor •Deltaker - vanligvis en skole •Område - det geografiske stedet som er undersøkt •Aktivitet.
Teknisk brukerstøtte system For Noroff Instituttet Avdeling Bergen Oppgave 49E av Gisle Johannessen, HiST V2007.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Webprogrammering SQL og databaser del 2.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Prosjekt nr 38E Database for registrering av radioaktive stoffer brukt ved Nukleærmedisinsk Seksjon, St. Olavs Hospital.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Arbeidsgivers losteam Arbeid og psykisk helse
Prosjekt 45e - WebConcret
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Veiledersystem på Web Oppdragsgiver: HIST, AITeL på vegne av TISIP.
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
MySQL og PHP. MySQL database funksjoner Tilknytning til databasen Flere databasefunksjoner MySQL spørringer Lesing av returnerte datasett Funksjoner som.
Combining Compound Conceptual User Interface Components with Modelling Patterns - a Promising Direction for Model-based Cross-platform User Interface Development.
Lederen som coach Jeg kan ikke lære noen noe,
Hverdagen for Ruth og Sissel.
En multimedia presentasjon
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
En enkel introduksjon Geir H. Hansen & Martin Setek SUAF-SO USIT jQuery.
Orientering til klubbenes sekretærer Mjær ungdomsskole 20. mars 2010
Dynamiske nettsider PHP Del 4 – Eksterne datakilder.
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
Nettsted for bridgetjenester Bjørnar Pettersen Veileder: Sven-Olai Høyland.
100 lure ord å lære.
BPA | Borgerstyrt Personlig Assistanse. » Hvor finner jeg BPA? » Under fanen tjenester ligger BPA.
Presentasjon av masteroppgave
Og.
Hovedprosjekt 10 E Språktreningsprogram i Java utført av Ingrid Bork.
Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Presentasjon oppgave 047E Hovedrosjekt av Christian Lyng 1 Presentasjon Realici Hovedprosjekt fra Christian Lyng 3DDT Oppgave 047E Veileder Greta Hjertø.
Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU.
ASP-basert Helpdesk for Veterinærinstituttet ASP-based Helpdesk-system for Norvegian Veterinary Institute.
YXD-Kurdistan Om oss Asad Fattahi Samarbeidet i flere andre prosjekter
Trondheim Lytte- og Læresenter. Sammendrag Prosjektet ble iverksatt fordi Trondheim Lytte- og Læresenter så behovet i å ha et elektronisk kundearkiv i.
Utvikling av et web-basert bestillingssystem for bøker og en tilhørende database for uthenting av statistikk. I tillegg et nytt CSS-basert design for bibliotekets.
Klasse: 2HKI Student: Bertil Gjerstad Oppgnr: 25E
Online kalendersystem for Uninett tilpasset PC og PDA -
OPPGRADERING AV REQUEST TRACKER OG VIDEREFØRING AV PHP WEBSKJEMA.
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
Kommunikasjon Lege - Pasient En presentasjon av: Maria Johansson Cathrine Løvmo Prosjekt 104.
1 VervDb Web-basert system utviklet med PHP og MySQL, vervdatabase for Høgskolen i Sør-Trøndelag.
Datasystem for plateselskap Av gruppe Nr 35E: Peter Taban.
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Se hvordan jeg smart bruker Outlook 2010
Bruk av Iphone til innsamling av data til forskning
Kalenderfunksjon Parent- app
Vi vil – og vi får det faktisk til!
Utskrift av presentasjonen:

Pluginmodul for medlemsbehandling KomkartWeb Oppgave 17 Halvor Sæther Berge

Om KomkartWeb KomkartWeb er et distribuert nettpubliseringsverktøy utviklet av KompetanseTjenester. KomkartWeb har som mål å være enkelt og intuitivt i bruk, det er ingen krav til spesiell kunnskap for å kunne bruke det.

Om oppgaven KomkartWeb i seg selv er et fungerende system, men arbeidsgiver ønsker å utvide funksjonaliteten med modulbaserte enheter. Målet for denne oppgaven er å utvikle en modul som tar seg av registrering og behandling av medlemmer.

Om oppgaven Ønskede funksjoner: –En formgenerator som lar webredaktør lage et egendefinert registreringsskjema. –Registreringsskjemaet skal holde styr på nyregistreringer. –Webredaktør får en melding om nyregistreringer og etter godkjenning sender systemet en bekreftelsesmelding til den som registrerte medlemmet. Deretter tildeles brukernavn og passord. –Det skal være mulig å få opp en medlemsliste, og å gå inn på hvert enkelt medlem for mer detaljert informasjon. –Det skal være mulighet for å administrere både medlemslisten og skjemaene som blir opprettet.

Hvorfor denne oppgaven? Webprogrammering er et fagområde jeg har stor interesse for. Jeg fant ut at denne oppgaven ville bli utfordrende og at jeg ville kunne benytte den kunnskapen jeg har opparbeidet meg innen dette fagområdet.

Hvordan oppgaven ble løst Etter samtaler med Svein Iversen (representant for KompetanseTjenester) kom vi frem til hva løsningen skulle inneholde. Jeg fikk forholdsvis frie hender til å bestemme hvordan jeg ville løse oppgaven, men Svein ville ha mulighet til å komme med forslag og ønsker etter hvert. Løsningen er programmert med PHP, databasen jeg brukte ble opprettet på skolens databaseserver, men den ferdige løsningen vil bruke samme database som hver distribuert instans av systemet. For at systemet skal virke så sømløst som mulig er deler av modulen programmert med AJAX. Dreamweaver ble brukt for programmeringen, skolens phpMyAdmin-grensesnitt ble brukt for administrering av databasen i MySQL.

Resultat Per dags dato (12.05) er ikke systemet ferdig, grunnet store arbeidsmengder i andre fag og feilprioriteringer. Konseptmessig er systemet så å si ferdigstilt, men det mangler fremdeles en del for at det skal være 100% funksjonelt. Målet frem til innlevering av prosjektet er å gjøre ferdig systemet slik det er framsatt i brukerkravene. Mine erfaringer fra prosjektarbeidet: –Tar du på deg for mye arbeid ender du opp med ikke å få gjort noe. –Å arbeide for noen som har klare ideer om sluttresultatet. –Praktisk bruk av det jeg har lært. –Å arbeide ”selvstendig” mot en arbeidsgiver.