Www.kfuk-kfum.no Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
1 Tittel på foredraget Navn foredragsholder Tid og sted Hvordan kan vi forstå menighetsutvikling i norsk folkekirke? Harald Hegstad Bergen 2. februar 2010.
Advertisements

AftenpostenTV Til stede i storbyen. AftenpostenTV viser inntrykkene fra storbyen: Nyheter, kultur, innsikt og serier:
Arrangør: Tasta Barnegospel1 Barnegospel-HAPPYning Rogaland 2006 I m i Forum 21. Oktober Trykk på mellomromstasten/venstre musetast for neste.
Et pilotprosjekt med digital kunstformidling i den videregående skole
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Leir-genial trosopplæring
”Tour de Sens” En helt unik reise gjennom sansene…
«Er vi på nett? – Trosopplæring ut til konfirmantfamiliene » Stiftelsen Kirkens Familievern1.
Månedsevaluering november 2011
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
KIRKEN – ET MØTESTED PÅ VEIEN I ET FLERKULTURELT MILJØ.
Kjempesh ow Liker du å ha det GØY, DANSE, VÆRE PÅ SCENEN, SYNGE, RAPPE og lage en forstilling sammen med mange andre må du BLI MED!!! Vi har forestillinger.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Bynatt februar Bodø Spektrum kl Byna tt Kirka i Bodø.
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Historie og ideologi.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Sjøfartsdirektoratet til Haugesund Åpen høring Ordfører Petter Steen jr.
Utekontakten i Bergen kommune /UTE ETTER NYE MULIGHETER/
Matendo Kreativ Ungdom (MKU)
Metakommunikasjon Kommunikasjon på flere plan
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Diakoni og trosopplæring
Barnelederkurs i Telemark 2003 Lørdag 20. September Gulset kirke, Skien Hovedforedrag: dramapedagog Arild Brun Svendsen To valgfrie seminarer:
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Kvalifiseringsprogrammet Hva er det som virker?
OPERAPROSJEKTET. Den pedagogiske lederrollen Hvordan operaprosjektet kan påvirke den Må ta ansvar og kunne deligere ansvar Gruppeprosesser og samarbeid.
1 UNG i Europa EUs program for ikke-formell læring Hva kan Dere bruke UNG i Europa til?
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
Strategiplan
Å gjøre det man liker best, hver dag i ni måneder Alle opplevelsene og det å være sammen med andre, gjør at du lærer vanvittig mye om deg selv Finne ut.
Å gjøre det man liker best, hver dag i ni måneder Alle opplevelsene og det å være sammen med andre, gjør at du lærer vanvittig mye om deg selv Finne ut.
"God bagasje på livets reise."
LOKALT KULTURLIV Offentlig, frivillig og privat Hånd i hånd OG hver for seg?
VISJON OG VIRKELIGHET RUNDT ”LEKENDE BARN I GUDS VERDEN”
Valgfag på Kastellet skole
Hege Enoksen Normann, Distriktsansvarlig Samferdsel
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
Fra Olavsled og Olavsfestdager til OL - fylkeskommunens kultursatsinger Sentrale elementer i arbeidet med å gjøre Trøndelag til Europas mest kreative region:
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
Tor Selstad Storbyforum KRD 2. februar 2005
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
© Bergen kommune Retten til midlertidig bolig Byombudets erfaringer hvordan denne retten praktiseres i Bergen kommune. Åpent seminar om rus Komite for.
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
Kom i gang med brettseiling for juniorer!. Hva er viktigst for å lykkes? 1.Tilgjengelig utstyr som er godt egnet å lære å seile på når man er år.
Asker kulturskole. Gratulerer – dere er skoleeiere! Lovbestemt skoleslag –ikke et offentlig subsidiert fritidstilbud! Kulturskolen er det eneste skoleslaget.
Læringsmiljø KFU Altona Skole og Ressurssenter Vår visjon: Sammen om læring Våre verdier: Tilhørighet, mestring og respekt.
Agenda for møtet Hva er konfirmasjon? Presentasjon av ledere Gjennomgang av konfirmantåret Vårt diakonale arbeid Hvordan melder man seg på?
Gir kultur evig liv? Kultur og helse Fylkeskulturkonferansen 2004 Øyer november Prosjektleder FOLK 2 Margunn Skjei Knudtsen Nord-Trøndelag fylkeskommune.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
DISEN SKOLE STRATEGISK PLAN INNLEDNING Strategisk plan viser våre satsingsområder for Oslo kommune legger føringer for hovedområder Osloskolen.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Utviklingsarena for digitale talenter.
Engebråten tilbyr følgende valgfag på 8. trinn:
Kom i gang med brettseiling for juniorer!
Introduksjon med styrer Sonja Iversen
EKSTREMSPORTVEKO Joar Wæhle Nestleiar
KULTURTANKEN Visuell profil
Kultur og helse Stiklestad 3. november 2004 Prosjektleder Folk 2
Engebråten tilbyr følgende valgfag på 10. trinn:
Tettsteder i Norge Tegnforklaring Europaveg Riksveg m
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Games for Civic Engagement
Kirkens unge en strategisk plattform
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE KONFIRMANTÅRET
Utskrift av presentasjonen:

Tween Sing Tilhørighet, Ta sjansen, Tro

Hva er Tween Sing? Tween Sing Nytt konsept for klassinger ”Vi er ikke mini, vi er ikke Ten Sing, vi er midt i!” Tween Sing er KFUK-KFUMs nye tilbud til tweens, målgruppen mellom barn og ungdom. Tween Sing knyttes tett opp mot Ten Sing i form og innhold, og bruker flere av elementene fra Ten Sing som musikkuttrykk, dans, band, stomp, teknikk mm.

Mellom barn og ungdom Vi ønsker at Tween Sing skal klare å fange opp tweens etter barnegospel, før Ten Sing, slik at vi kan understreke og støtte opp om deres unike plass i livet, akkurat der de er, mellom barn og ungdom. Dette vil vi få til ved å forsøke å fange opp målgruppens interesser, uttrykk, mestringsnivå, kultur og relasjoner, og la dette være fokuset i arbeidet med Tween Sing.

Tween Sing som trosopplæring 1. Tilhørighet Tween Sing skal være et inkluderende og åpent miljø, der alle er velkomne, og der alle skal få finne sin plass og bruke sine evner.

2. Ta sjansen Tweens har mange og ulike talenter, noen er flinke til å synge eller danse, andre har gode praktiske ferdigheter. I Tween Sing skal det være lov å ta sjansen, å få lov til å prøve seg på noe nytt, og å få utfolde sin kreativitet

3. Tro Vi ønsker at Tween Sing skal være et sted der det kristne budskapet er tydelig til stede. Vi ønsker samtidig at det skal være en plass der det er lov til å dele sin tro, og få hjelp til å utvikle sin tro.

Vi vil ha med alle! Tween Sing er et tilbud for jenter og gutter! Vi legger vekt p å at utforming av Tween Sing skal v æ re slik at b å de jenter og gutter kan f å utfolde seg p å det de synes er spennende V æ r kreative! Bruk guttenes kompetanse p å det å v æ re gutter og jentenes kompetanse p å det å v æ re jenter!

Aktiviteter Kor Band Dans Drama Lyd Lys Bilde Stomp SportY

Start Tween Sing ”Vi er Tween Sing”, cd med singback og noter Tween Sing noteabonnement fra Cantando forlag Stomp-opplegg Tween Sing seminar/festival 5000 kr i startstøtte

Tween Sing notepakka

Her finnes Tween Sing: Stavanger Bergen Førde Flekkefjord Arendal Røyken Asker Holmlia Vålerenga Bærum Gjøvik Bodø Horten Haugesund Grimstad Voss Gjøvik + enda flere steder! Og det kommer stadig nye grupper!

Tween Sing-arrangementer høsten 2010: Tweekend i Os i Bergen Tweens-festival i Bodø Tween Sing-dag i Skøyen kirke Tween Sing-seminar på Eidsvoll Tween Sing-seminar i Stavanger

Vår visjon Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle kristne, modige og kreative tweens!