Internanalysen i politiet i mars 2012, Gjørv-rapporten i august 2012 og politianalysen i juni 2013 er vel og bra, men skjer det egentlig noe i norsk politi?

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Økonomilappen Rolf Mæhle, fagsjef i Finans Norge.
Advertisements

BEVIS I DENNE ART-TIMEN VAR DU SPESIELT BRA DU VISTE DATO: _______.
På vei mot ny utviklingsplan
Kapittel 5 oppgave a) Fra presens til preteritum 
Mikrotesting Laura Arlov, Brukskvalitet, Skatteetaten
Velkommen til Rotaryskolen Distrikt 2310 ønsker Torsdag 21. november 2013 Thon Hotel Vettre, Asker Torsdag 9. januar 2014 Best Western Sole Hotell.
Tidlig inn- opplæringspakka Barn i rusfamilier Barn som bekymrer
Barnevernsbarns erfaringer- utdanning og helse
Inkludering (av jenter) i idretten – et antropologisk perspektiv
TILSAMMANS I EN GRUPP Med Stein og Helene Hva gjør en gruppe bra?
Synger du sammen med meg
1 Etablering av Regional kompetansetjeneste Rehabilitering (RKR) Kirsten Sæther.
Den autentiske læringsdialogen
Ungdomstrinn i utvikling
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
Klasseledelse Grete Sørensen Vaaland og Sigrun K. Ertesvåg
Klasseledelse Grete Sørensen Vaaland og Sigrun K. Ertesvåg
Questback 2012 Questbacken er basert på svar fra de som har vært til veiledning ved Karrieresenteret i Nord- Trøndelag. Det var ca. 325 som svarte i 2012,
Onsdag 27. juni Konkurranse Sommersang: "Stilleste gutt på sovesal 1"
Den gode lærer Elevrådskonferansen 2009 Petter Hagen 4. november 2009.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 2 oppgave e) Sett inn preposisjoner eller adverb
FYR ved Skedsmo vgs - Knutepunktskole
Vekst og Verving.
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
Snakker de om meg?! Ikke gå glipp av hva folk sier om firmaet ditt i sosiale medier Faggruppen for webkommunikasjon Den norske dataforening 13. februar.
Timesammedag ved Risvollan legesenter(RLS) Evaluering etter 3 år. Stud.med Olav Aune Thomassen og Aage Bjertnæs Spesialist i allmennmedisin.
I dag snakker vi om psykiske problem:
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
Paul Harris En kreativ og nytenkende mann Han grunnla Rotary i 1905 fordi han savnet nære venner i sin nye hjemby Reiste rundt i USA i fem år.
Brukerundersøkelse av Trivselsprogrammet Høst 2013 (utdrag)
Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.
Basis IT Hva nå? Arne Fjerdrumsmoen, prosjektleder
Samling for systemansvarlige for OTTO 5. november 2014 Irene Hilleren, Udir.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.
Gjør om fra presens til perfektum
Hvordan gikk det? Sammensatt problematikk  Antall fulgt opp siden 2010: 127  Gjennomsnittstid ute fra arbeidslivet: 3,5 år  96 av.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
Kvalitetssikring ved Høgskolen i Østfold. 2 Innledning Kvalitetssikringssystemet ved HiØ ble godkjent høsten Hovedtrekk i NOKUTs evalueringsrapport:
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Utenlandsstudenter, sett fra NSO sitt perspektiv Ved Anders Kvernmo Langset, Leder, Norsk studentorganisasjon Utenlandsstudenter som kompetanseressurs.
BUSKERUDBIBLIOTEKENE SOM MØTEPLASS BLI KJENT MED FYLKESBIBLIOTEKET, 15. JANUAR 2015.
Praksiseksempel fra Lørenskog
Om å (ikke) høre barn Noen erfaringer fra Fylkesmannen i Vestfold Lucy Smiths barnerettighetsdag 5.november 2014 Kari Evensen Til plandagen for Sandeåsen.
Lederkurs - Studentliv1 Organisasjonskultur Lederkurs - Studentliv2 Populærdefinisjon ”Organisasjonskultur er den måten vi gjør tingene på her hos oss”
Kunnskapsledelse Norsk Arbeidslivsforum 12. september 2006
Rotary ungdomsutveksling Hva er det?. Nettverksbygging på tvers av land og kulturer En ungdom som reiser ut får et nettverk i landet hun/han reiser til.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Slappe kontrolletater?
Elevenes skolemiljø 2015/16 Eikeli vgs.
Administrativ plan Tasta IL 2014
Budsjettkonferanse 15. Mars 2017.
Skoleruta 2016 – 2017 Elever - Mindre grupper
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Egenvurdering Pedagogisk dialog 20.2.
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Skoleruta mindre grupper
LUT- Praksisseminar Stavern august 2008
Skoleruta mindre grupper
utfordringer i en ny region
Fest & følelser Velkommen
Venner & valg Velkommen.
Årshjul fotball 2016 JANUAR JANUAR Desember Januar FEBRUAR NOVEMBER
Forebygge trakassering i PHA
Arkivering på medlemsnett for klubber
Rotary Ungdomsutveksling
Utskrift av presentasjonen:

Internanalysen i politiet i mars 2012, Gjørv-rapporten i august 2012 og politianalysen i juni 2013 er vel og bra, men skjer det egentlig noe i norsk politi? Uranienborg Rotary Klubb 12. desember 2013 Professor Petter Gottschalk Handelshøyskolen BI

Debatt med politidirektøren onsdag 13. november 2013 http://tv.nrk.no/serie/aktuelt-tv/nnfa50111313/13-11-2013

Politietterforsking som kunnskapsvirksomhet Ressursbasert teori Verdiverksted Kunnskapsdeling Prosjektledelse IT blir tatt i bruk på stadig nye områder. Ofte er det en egen IT-funksjon. Utfordringer i kø, fra å holde nettverket oppe til det å implementere nye webløsninger for ehandel. Hvilke utfordringer er kritiske og krever størst oppmerksomhet er situasjonsbestemt. For noen opprydding, for andrenytt sprang inn i fremtiden. IT-sjefen ofte ansvarlig og må prioritere sin tid. Kan ikke bare hoppe på det siste nye uten å tenke seg om.

Hadde politiet visst det politiet vet, hadde flere kriminalsaker blitt oppklart.

Uenig Enig Kunnskapsdeling i politiets verdiverksted for etterforsking Det er sjelden viktig kunnskap i politiet ikke er tilgjengelig når den trengs Kunnskapsdeling er en del av kulturen i politiet Det forventes at alle som deltar i etterforskingen lærer av arbeidet Politiet har gode rutiner for kunnskapsdeling på tvers av organisasjonsgrenser Politiet har gode rutiner for kunnskapsdeling innen avdelinger Erfarne politifolk fungerer ofte som veiledere for yngre tjenestemenn Erfarne politifolk bruker gjerne tid på å fortelle om sine erfaringer Politifolk blir oppmuntret til å dele ny kunnskap med alle i politiet Politifolk blir oppmuntret til å dele ny kunnskap med nære kolleger Uenig Enig

INFORMASJONSSTRATEGI KUNNSKAPSSTRATEGI INFORMASJONSSTRATEGI VERDIVERKSTED Kunnskap finnes i organisasjonens forretningsprosesser og i medarbeidernes ferdigheter, og denne kunnskapen gir bedriften en unik evne til å levere produkter og tjenester til sine kunder. Informasjon kan både være riktig og gal/feil. En viktig funksjon ved overgang fra informasjon til kunnskap er vurdering av sannheten i informasjonen basert på egen erfaring, sammenhengen (kontekst) og tolkning (interpretasjon) og analyse (refleksjon). Kunnskap kan ikke lagres i datamaskiner. Datamaskiner har problemer med selv svært enkle konsepter som eksempelvis kaldt/kjølig. Informasjonsteknologi kan håndtere informasjon, menneskehjernen kan håndtere kunnskap. Derfor snakker vi ikke om kunnskapssystemer, men om IT-støtte for kunnskapsforvaltning. METODESTRATEGI SYSTEMSTRATEGI 9

Takk for meg Takk for meg