Dette er avd. 165 Halliburton:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
HVA MED MEG? Dato: Sted: Filadelfia,Arendal Kl:
Advertisements

VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE
Fadderskap Sos-barnebyer i norge
Classification: Internal Status: Draft TV Konferanse SAFE Sokkel & Lederne Sokkel Gruppearbeid.
VELKOMMEN TIL ÅRSMØTET I VAULEN IL 2012
LO - NHO - staten «Gevinsten ligger i åpenheten» 1.
KOMMUNEVALGET 2011 FAGFORBUNDETS KAFFEKURS Tema: Hvorfor bli medlem.
Konferanse Thon Hotell Oslo Airport NTL Forskningsinstitutter
KURS FOR NYE TILLITSVALGTE
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
AVDELINGENES ÅRSMØTER I Temaer •Region Øst sin tiltaksplan for 2014 •Region Øst planlagte møter i 2014 •Årshjulet.
Oljeservice konferansen mars 2004 Rica Maritime hotell 17 – 19 mars 2004.

Inspektoratet Gruppe Arbeide.
Pensjonistene i Utdanningsforbundet Hamar, 6. april, 2011.
GRUPPEARBEID FORVENTNINGER.
Tillitsvalgt på arbeidsplassen
NORFO – til tjeneste! D2290 PETS OG DISTRIKTSOPPLÆRING 7. sept
TillitsvalgtkursHE 8. November. Studentenes Landsforbund (StL)  Alle på Høgskolen i Vestfold er medlemmer av StL  Representerer over studenter.
VALGKOMITEENS ARBEID i KLUBB - KRETS
Velkommen til Fagforbundet
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. Hvordan skal vår organisasjonen være i fremtiden? Er vår besøkelsestid over?
Presentasjon av NTL NAV
Velkommen til Nettverkssamling Hurdalsjøen Hotel mai 2012 Informasjon fra landsforeningen.
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
Velkommen til tariffkonferanse og nettverkssamling Holmenkollen Park Hotel
NTL Forskningsinstitutter Konferanse og nettverkssamling Voksenåsen mai 2009.
NTL i dag 4.kvartal 2008.
Presentasjon av NTL stiftet 1. november NTL Partipolitisk uavhengig Organiserer alle ansatte uavhengig av utdanning og stilling.
Årshjulet 2014 Region Øst.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
Velkommen til Årsmøte i EL & IT Klubben Fabricom
Unibusskonsernet Januar 2014 Unibuss.
Hva koster medlemsskapet i Industri Energi? Noen sier at medlemskapet koster svært mye. Noen sier at en får mye for pengene. Noen sier at det skal koste.
1 Hvordan lage websider Med Interkodex AS. 2 Innledende Å lage profesjonelle webløsninger kan gjøres veldig enkelt og rimelig. Du trenger ikke kunne webdesign.
Virksomhetsplan Avdeling Østfold. Hovedmål 1: Avdelingen stimulerer til faglig utvikling Vi arrangerer gode fagmøter uten særlig kostnad for.
Regler ved permittering 09
VELKOMMEN TIL ROGNAN BARNEHAGE StorsiaSmåsia.  Blå:  Rød:  Gul:  Grønn:  Felles PERSONALET Gretha Lise Lisbeth Brit Oddrun Kristine Hilde Nina Si.
Lovforslag Lovkomiteen Kjell Nesbø, Stord/Fitjar demensforening, leder Hordaland fylkeslag Målfrid Kvarteig, Røros demens- forening, styret.
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. . Forslaget fra styret i NHF var  Det nedsettes et arbeidsutvalg. AU, på 3 personer som utreder organisasjonens fremtid.
Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund Organiserer ca ansatte i Posten Norge A/S, DnB NOR ASA, BBS AS, Mirror Accounting AS, Bring Logistics.
Styreseminar.
Avdelingsstrukturen i Nord-Trøndelag. Hva har hendt siden 1988 Siden etableringen av Fellesforbundet i 1988 har avdelingsstrukturen vært et sentralt tema.
28. april 2007 Tillitsmannskonferansen 2007 Utfordringer knyttet til medlemsøkning, inntekter og ”faste kostnader”
Informasjonsmøte Foreldrekontakter Tirsdag 26. september 2006.
Tillitsvalgte 2015 Knut Nesland Leder
Norsk Tjenestemannslag, 20.okt Rolf Herman Longnes NTL i dag
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Budsjett FO Hordaland 2016 Vedtak: Representantskapet tar orientering om økonomisk situasjon i avdelingen til etterretning. Budsjett for 2016 vedtas slik.
Samarbeidsforumet av funksjonshemmedes organisasjoner.
Bistand i arbeidsforholdet Parat bistår deg gjennom hele ditt yrkesaktive liv Du kan være medlem selv om du bytter jobb eller det skjer endringer på arbeidsgiversiden.
Eberg barnehager Rapporteringssamtaler 2 g pr år Enhetsleder Ped leder Medbestemmelsesmøte Tillitsvalgt, Enhetsleder, Fagleder AMG møte Verneombud, Tillitsvalgt,
Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet Organisatorisk oppbygging Skoleringsmodul 1A.
OSA – SEMINAR GDANSK OSA INSPEKTØR TOR LEVERSEN.
Velkommen til å bli kjent med
Hvorfor skal jeg være med
Byteknikk Drift og Produksjon
EL & IT Forbundets forsikringspakke pr
Bilder fra årsmøtet i Fagforbundet avdeling
► For deg som skal bli helsesekretær
Organisasjonskart Per 5. september 2017 Adm. dir. IT
HMS-faglig forum.
Årsmøte i Fagforbundet avd. 550 Luster
Хяналт шалгалт, дүн шинжилгээний хэлтэс 2017 он
Parat ved (fyll inn navn på arbeidsplass her)
Valgt på årsmøte til IE Statoilhydro Kårstø 2008:
Verving Thorbjørnrud
Indirekte kostnader i forskningsprosjekter
Norges kulturvernforbund
Velkommen til Oppdretterseminar!
Utskrift av presentasjonen:

Dette er avd. 165 Halliburton:

Knut Nesland Leder/cementing Torleik Kleppa Nestleder / Stim Ingrid Selland Sekretær Øystein Spilde Base kr.sund, Ågotnes Jan Ingvar Aker-Iversen Cementing Geir Solland Tananger base Sonja Gundersen Kontor Gunnar Ramsland Sperry Eigil Håland Stim Kjetil Løvik E-drift/NRG Kjetil Thu TTTCP Leif Inge Eie PPS/HVO Vi har tillitsvalgte for forskjellige avdelinger. Her er en oversikt over de forskjellige avdelingene med navn og bilde. Ole Rognli S.DBS Geir Jørgensen Completion Jan Frederiksen BSS Kristian Guldbrandsen Tals. Sperry Kjartan Fjellstad Tals. Mek. & inst.

I Halliburton er vi representert i: Halliburton styret AMU Attføringsutvalget IE sentralt er vi representert i: Landsmøte Landsstyret HMS utvalget E-drift I tillegg er HVO med I K-HVO samarbeidsforum som er et forum for alle HVO I petroleumsindustrien, som er helt upolitisk. Halliburton styret: Me har 2 ansattesrepresentanter, Knut Nesland og meg Arbeidsmiljø utvalget: Har vi de annsattesrepresentanter som er 4 stykk. Aller er nopef medlemmer Attføringsutvalget: er det Geri Solland som er nestleder I avd 165 Me e og den største fagforeningen her på huset med over 600 medlemmer så det er vi som har forhandlingsrett Så I nopef sentralt har vi også mange sentrale verv Lansmøte: har vi 4 representanter, landsmøte har som kjent rapportering til landsstyret Landsstyret: er det høyeste organet til NOPEF her har vi 2 representanter Knut Nesland og eg som er ungdommenes representant Forbundsstyret: har møte ca 10 ganger I året der Knut Nesland er representert HMS utvalget: NOPEFs HMS Utvalg sitt arbeidsområde er alle typer Helse, Arbeidsmiljø og Sikkerhetsforhold som ligger innen NOPEFs medlemsområde generelt. Spesielt skal utvalget arbeide med saker som er vedtatt behandlet av NOPEFs styrende organer.Utvalget er et fast utvalg som oppnevnes av NOPEFs Landstyre. møte 3-4 ganger I året, der det er …. som er representert Koordinerende-Hoved VerneOmbud`s samarbeidsforum: de fleste hvo I bransjen deltar der vi jobber sammen for å bedre verneombudstjenesten I petroleumsindustrien. De arrangerer samarbeid for sikkerhet sin årlige HMS-konferanse, der e d …igjen som er representert…. E-drift: Vår leder knut Nesland arbeider med dette NOPEF har bidratt til Arbeidstidsforkkortelser, innføring av 2-4 rotasjon for boring drift og catering. Dette er på forhandlingsplan for service. Lavere pensjonsalder, AFP med rett itl å gå av ved fylte 62 år Lengre ferie Lønnsharmonisering Bedre vilkår for småbarnsforeldre utvidetet permisjonsordninger Avtaler om konsernfaglig samarbeid

1,3% av brutto inntekt. Maksimal kontingent: Hva betaler du i kontingent: Lærlinger:& studenter gratis Kr. 2800.- kan trekkes av på skatten http://avd165.klubbkontoret.no/files/kontingentsatser_2007.pdf 1,3% av brutto inntekt. Maksimal kontingent: kr. 390,- pr.mnd. (Utenfor Norden kr. 330,-) Dette e d me betale I kontigent I måneden. For di som e lærlinger samt studenter er dette gratis. Studenter har bare kollektiv hjem forsikringen. Eller så har en etter avsluttet studie 2 års kontigentfritak der det er inklusivt kollektiv hjem, ulykke fritid & grunnforsikring liv. Husk at etter 3 års medlemskap I LO systemet kan en få stiend/støtte til utdanning

Hva går kontigenten til: RØD: refunderes til avdelingene 10% GRØNN: Medlemsforsikringer 12% BLÅ: Kontigenter 12% STØRST: Driftskostnader 56% REGNBUE: Kampfond 7% GUL: Kurs & info 3% Mange lurer ofte på hva kontigenten går til. Først å fremst kan en huske at en får fratrekk på skatten så er det. Det røde kakestykket er det som refunderes til avdelingene som e på 10 % Driftskostnadene er jo størsteparten av kaka men her går det inn advokat utgifter, sjøl om vi vinner saken så får vi jo ikke alt tilbake. Det er jo en lang saksgang før en kommer I retten. Der får vi jo som oftest bare dekket selve timene som er brukt fra det er satt opp at saken skal I retten til den er ferdig av den tapende part…. Det gule som er kurs og info: det er mange gode kurs som er kjekke å ha for både arbeidet og av egen interesse. Så om ønskelig må en melde seg på kurs. Veldig mange bra kurs kjøres av nopef kompetansse.

Gratis hjelp fra tillitsvalgte & forbundet Gratis forsikringer Medlemsfordeler: Gratis hjelp fra tillitsvalgte & forbundet Gratis forsikringer Gratis advokathjelp Rett til utdanningsstipend Gratis kurs & konferanser Rimelige forsikringer ++++ mange fler

Melder inn saken for klubben Lederen forhandler med HR Tvisteprotokoll: Melder inn saken for klubben Lederen forhandler med HR Skriver en tvisteprotokoll IE OLF LO NHO Arbeidsretten Alle lover har jo en tolkning, vi tolker den ofte forskjellig.Når dette skjer må vi få på plass en tvisteprotokoll/ uenighetsprotokoll. Dette skjer ved følgende…. Saksgangen I en tvisteprotokoll er som følgende:

Nettsider: http://avd165.klubbkontoret.no/ http://www.industrienergi.no/ http://www.lofavor.no/ http://www.halliburton.no/ http://www.khvo.net