OPPLEVELSER FOR LIVET… Kina er det 3 største landet i verden etter Russland og Canada Kina har de høyeste fjellene, de dypeste dalene og noen av de lengste.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Len deg tilbake, slapp av og nyt. Ha på lyd! Det enkle, men alikevel forunderlige Søndag 17. desember 2006 Ha en behagelig reise i min bilde verden.
Advertisements

Nasjonalt opptakskontor for fagskolen Fagskolekonferanse, 13. – 15. mai 2009 i Bodø.
Franske lyceer treårig tilbud Juli 2012 For elever fra hele Norge som går i 10. klasse og første år på videregående skole.
Norges speiderforbund
03/22/13FJORDNORWAY Navn på din destinasjon og Fjord Norge presenterer årets nasjonale Vestlandskampanje Din logo.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
BEIJING. KINA  Stort og folksomt sted.  Bare i Beijing bor nesten 20 millioner.  De bruker Yuan som er omtrent samme valuta som Norge.
Namsos Sangforening Kortur til Irland
Estland Flagg.
BUSKERUD AV ISVANDRERNE Buskerud.
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
SPANIA!!!.
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Nord-Amerika.
1 KORRESPONDANSE 2 REVISJON REVISJON REVISJON
Innspill DFDS Seaways Dagens og fremtidens aktiviteter !
Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow.
Løpstur til Barcelona oktober 2011 INVITASJON FRIIDRETTSGRUPPEN HAUGESUND.
•Velkommen til Praha! •På neste side vil du finne den praktiske in- formasjonen som du trenger for å bli med. •Vi treffes i Praha for faglig.
MÅNEN.
Norge.
VERDENSROMMET Av: Hannah.
845 – Guds sønn steg ned å tjene
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Legemeldt sykefravær etter IA og næring. 2. Kvartal IA før mars 2003Ikke IA avtale Endring Endring I alt 7,1 05,96,01,7 Jordbruk,skogbruk.
Brukerforum 2012 Vigo Voksen Sola strand hotell Stavanger Brynjulf Bøen Daglig leder Vigo IKS.
FREDRIKSTAD OPPLEVELSER FOR LIVET…. Etter endt arbeidsdag står byens kelnere med mat og drikke, og på flere restauranter på brygga kan du sitte ute hele.
OPPLEVELSER FOR LIVET…. Bli med på en uforglemmelig opplevelse til Kenya og Basecamp Masai Mara. Opplev ”den bølgende savannen” og det unike dyre- og.
OPPLEVELSER FOR LIVET…. Dubrovnik - Kroatia ”Den som søker paradiset på jorden, bør absolutt dra til Dubrovnik,” skrev George Bernard Shaw en gang. Dubrovnik.
OPPLEVELSER FOR LIVET… Toscana – Chi viene a Santa Fiora ci si innamora! Den som kommer til Santa Fiora vil forelske seg! (ordspråk fra 1400-tallet)
OPPLEVELSER FOR LIVET… Det skjer i nord! Nye Radisson SAS Tromsø Rica Hotel Alta.
26. Juni -2. juli Kroatia - Porec
E u r o p a Hellas Frankrike Spania.
Dyr i Australia Koalaungen
Av Lars ,Sindre, Marina ,Linnea og Isabell.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Stjørdal Misjonskirke. Sommeren 2014  Det er ikke gudstjenester i Misjonskirka i sommer  Første gudstjeneste etter ferien er søndag 10. august kl. 11.
A D V E N T U R E S in C Y B E R S O U N D As We May Think by Vannevar Bush.
Et nabo i øst: Russland:.
Turen til India.
Laget av: Jonas Kolstad Ida Haugdal Martin Hermansen - Langsiktig hjelp til foreldreløse barn.
Title. Tall og fakta Barnefamilier fra Norge på cruise.
Klikk for å gå videre!.
TEMATUREN 2007 Alle mennesker er født frie og like i verdighet og rettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og bør handle mot hverandre i.
Italia! Fakta om Italia Natur, kultur Kulinarisk reise Klær og mote
ASIA.
Hva er de viktigste folkehelseutfordringene nå og fremover?
Italia.
Frankrike Hovedstad: Paris Innbyggere: Nasjonaldag: 14. Juli
Et land i lengst mot øst:
Påske info fra Miljøvakta AS Oslo, 06. April 2015.
KIN2010 – Kinesisk C Praktisk informasjon om studieoppholdet i Kina.
 1,5 timers kjøretur fra Oslo Larvik Gardermoen  Oslo’s nærmeste høyfjell  Sentralt plassert langs vei og jernbane mellom Oslo og Bergen.
 Oslo er Norges hovedstad og en stor by  Den ligger i Sør- Norge på Østlandet  Oslo er både en kommune, et fylke og en by  Den har litt over
DEN HAAG AV MUNA. DEN HAAG er den tredje største byen i Nederland, etter Amsterdam og Rotterdam. Befolkingen i Den Haag er ca innbyggere.
Sør-Europa Reisen Av Karen Bacher Høyre klikk å tryk hør, for å høre stemmen min. (På alle sidene)
Solsystemet vårt. Jorda sammen med sju andre planeter hører til solsystemet vårt som ligger i galaksen Melkeveien. Planetene befinner seg langt fra hverandre.
Håndball VM Kvinner 2009 Lørdag 5 desember- søndag 20 desember Jiangsu provinsen I Kina Finalespill I Nanjing Idè og konsept levert av: Event Travel er.
SOS-BARNEBYEN I PSKOV, RUSSLAND. HVEM VI ER SOS-barnebyer arbeider for å gi barn et trygt hjem.
Barneuniversitetet Adgang kun for barn! Fjerde forelesning
Snah Shahin.
Ta med Jordball Isopormåne Liten jordball Solomkrets Solsystemskalafil.
København er hovudstaden i Danmark.
Master i Serviceledelse i Beijing
En reise jorda rundt Områder på vår planet der mennesker ikke kan bo
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
[PLAKATEN TIL OPPLEGGET]
Kapittel 4 oppgave e. Sett inn riktig form av adjektivene.
Verdier og visjon i nye Stavanger
Utskrift av presentasjonen:

OPPLEVELSER FOR LIVET… Kina er det 3 største landet i verden etter Russland og Canada Kina har de høyeste fjellene, de dypeste dalene og noen av de lengste elvene i verden

OPPLEVELSER FOR LIVET… Invitasjon til en uforglemmelig reise til Kinas hovedstad Beijing, Xi`an og pittoreske Guilin Vi flyr med SAS fra Oslo via København til Beijing Aktiv flytid er beregnet til ca 9 timer Tidsforskjellen er sommertid pluss 6 timer, vintertid pluss 7 timer Myntenhet Renmimbi, også kalt yuan Reisetidspunkt Det er best å besøke Kina om våren (mars og april) og om høsten (september og oktober). Da er det størst sjanse for sol og lune temperaturer. Resten av året er det enten veldig kaldt og fuktig eller veldig varmt og fuktig

OPPLEVELSER FOR LIVET… Vi får blant annet oppleve Himmelpalasset Den hellige veien, Ming gravene og Den kinesiske mur Den Himmelske Freds Plass, Den Forbudte By, Silkemarked og Beijing Opera ”Hutong tour” og Peking And Sommerpalasset – reise til Xi`an ”Verdens 8. underverk” terrakottahæren Guilin Elvebåt cruise på Lijangelven I Beijing skal vi bo på: The Tempel of Heaven Hotel**** Hotellet ligger sentralt i hovedstaden Beijing Ta kontakt med Atlantic Reiser AS for nærmere informasjon

Postboks 123 NO 6447 ELNESVÅGEN Tel Fax