Bakgrunnsbilder. Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil 2- 300 kb går.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Komponer! Bilde som inspirasjon.
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
De dårige følelsene. Veiene ut..
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Hei! Mange stiller oss spørsmål om hvordan man fyller ut avtalen mellom ny eier, TC og overdragelse fra gammel eier ved salg av plass. Her kommer oppskriften.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Bakgrunnsbilder. • Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen • Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb.
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
POWER POINT INNFØRING I BRUK AV SOM ET PRESENTASJONS VERKTØY
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Dokument med bilde, formatere i Word
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Dokumentasjon av en prosess
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Ta bilder med mobiltelefon
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Brukergrensesnitt og design av skjermbilder
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Makrofunksjon på kamera
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Bildebehandling i Paint
Sende SMS og MMS videre 1c Videresende MMS:
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Sponsor og Annonser.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Web 2.0 Design & Oppsett. Klubbskisse på ny løsning. Med skjermoppløsning med bredde 1900 får man ca dette Oppsettet vil bli justert for mobiltelefoner.
Tommelteknkikk Steingodsleire.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
Brukerveiledning i GIMP- animasjon (GIF)
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Video Galleri Foto Galleri om oss Copyright Panorama Norge Din leverandør av film og bilder fra luften eller noe slik Her skal det være et slideshow av.
Eksamen med begrenset Internett-tilgang Råd og tips til sentralgitt eksamen våren 2015.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Raushet Redelighet Respekt
Slik tilpasser du Microsoft SharePoint Online-området
Sett inn overskrift her
Firmanavn Produkter og tjenester
Slik lager du dørskilt VELG MALTYPE SKRIV UT SKILTET MALTYPER
Bildemal for sosiale medier
Utskrift av presentasjonen:

Bakgrunnsbilder

Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb går fint) men må samtidig være stort nok til å fylle en stor skjerm – På nyere nettlesere skalerer bildet til nettleservinduets størrelse

Husk følgende: i nye nettlesere skaleres bildet bildet skal skape stemning, mer enn å være altfor tydelig tenk på at det meste av bildet dekkes av innholdet i nettsidene det er mulig å lage egne komposisjoner i photoshop og laste opp som jpeg det er mulig å bruke logoer/rene grafiske elementer du kan legge flere bilder i galleriet og de vil rullere tilfeldig

siden uten bilde...

Gå til PUBLISH > Ressursgalleri alle skal ha fått et galleri ved navn Bakgrunner/backdrop Klikk på rediger-ikonet alle skal ha fått et galleri ved navn Bakgrunner/backdrop Klikk på rediger-ikonet

trykk på legg til bilder for å åpne ressursvelgeren

...eksempel på bilde som vi være i minste laget...

legg merke til at bildet blir uskarpt – fordi det er skalert opp motivet er heller ikke ideellt, da det har sitt fokus i midten, der innholdet er...

her ser det ut til å være mer å ta av... skaler bildet slik at det er ca 1600 px bredt

Bakgrunnsbilde

nesten... det er forstatt bedre om det er mer ‘action’ på sidene...