HOVEDLØPSPROSJEKTET 2006-2007. Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Tør å sette grenser! Diskusjonsopplegg om ungdom og alkohol -
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
I.
IDRETTSLIG AKTIVITET BLANT ELEVER I VIDEREGÅENDE SKOLE
Fra tegning til fortelling
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Livsfilosofi for moden alder
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
Et Moderne Eventyr Froskekongen.
Digital samtid Erfaringer så langt!. ”Fet” og omfattende •Mange mål •Motiverende mål •Elevene går i visningsmodus.
Lilandspeiderne Informasjon.
Ungdomstrinnet VBK.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Foreløpige resultater
Grei - så mange som mulig så lenge som mulig Utdanning og kompetanse i SF Grei GREI HVOR DET ER GODT Å VÆRE HVOR DET ER GODT Å LÆRE.
Min hobby Min hobby er å spille fotball. Jeg spiller fotball med Fylkir som er en klubb i Árbænum. Jeg begynte å spille fotball i Norge da jeg gikk i 6.klasse.
Sprint Jeløy 97 Foreldremøte Hensikten med møte: • Oppsummering av sesongen 2010 • Presentere planer for 2011 • Svare på spørsmål fra foreldrene.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Et Moderne Eventyr Froskekongen HappyC.
Vi er FusionTech UB – som dere så i introduksjonen. Ting vi skal snakke om er: - Oppstarten - UB i førsteklasse.
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Fair Play Fokusområde 2: 5.juni Fair Play Fokusområde 2: Fair Play.
Ungdom i klubb ”neste generasjon”. Ungdom i klubbene  Vil vi ha ungdom i klubben vår?  Hvorfor er det så få ungdom i klubben?  Hvordan ser de unge.
Diskusjonsopplegg om ungdom og alkohol - for foreldre med tenåringer
Hobby Handball.
Treningsplanlegging Kompetansetiltak SFYA MG/MJ & LG/LJ C.Haugen
Prosjekt Hovedløp og O-landsleir vilt, vakkert og rått NOFS HANDLINGSPLAN Mål: ”Vi skal øke antall starter i o-løp med 5% hvert år.
Kjell Erik Øie Statssekretær
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
VISJONER OG MÅL På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON.
Noen ord om Fart Ca. 700 medlemmer Ca. 450 spillere fordelt på 27 lag Damelag i 2. og 3. divisjon (1. div. til 2006) Herrelag.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Temakveld Nettvett og spill.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Og.
I gutta’s leilighet ble det også kortspill utover kvelden.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Hva skjer med klienten i brukerens tidsalder? Ingerid Aamodt
Jentefotballkveld Utvikling av jentefotballen i Ski.
Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november November 2012.
Drop-in Vennesla Kommune 3/ v=imKh51Ur3e8.
Treningsmentalitet -Hva kjennetegner de som ble best?
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
Trio / Samarbeid Hva innebærer det?. Dommeren Trygghet Kontroll Ro Engasjement/ Entusiasme Motivere Rettferdighet Fysisk styrke.
SPILLERUTVIKLING VARHAUG, )Hva kan Varhaug`s trenere gjøre for å utvikle spillere best mulig (7-19år)? Hvilke ferdigheter bør vektlegges på treningene?
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Arrangørmøte Agenda: Arrangørens plikter –Skal følges. Gjennomføring –Oppbygging av en god treningsøkt –Smålagsspill –Unngå kø –Differensiering.
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Fattigdommen ingen ser
Ungdomspress I det siste har det vært mer og mer snakk om ungdomspress på både mediene og nyhetene.. Hva er egentlig ungdomspress og hva vil det si?
Hasle/Lørens Fotball 5-åringer Jeg og ballen! Hasle-Løren skal lage gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 1 trening ute i uka fra.
Velkommen til oppsummeringsmøte for Viking jente og gutte knotte lag, 5-10 år ( )
Heming Fotball – Infomøte for 2009 Heming Fotball – En breddeklubb i verdensklasse! kullet!
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Invitasjon til Jæren Sparebank Cup 2016 (Klepp Cup) Turneringen spilles helgen april på Klepp Stadion.
KRETSSTYRET KONTROLLKOMITEVALGKOMITE UTVIKLINGS- OG AKTIVITETSKOMITEEN FAIR PLAYANLEGG DOMMERLEDERREKRUTTERING SPILLER- OG TRENERUTVIKLING ROGALAND.
Klubben for alle.
Presentasjon for spillere og foreldre
Fevik En tur til Fevik.
Herd Fotball Nærmere 250 jenter 20 jentelag i seriespill 2012
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Idretten mister ungdommen
Har du lyst å spille basket ball?
Utskrift av presentasjonen:

HOVEDLØPSPROSJEKTET Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere de store klubber og de små til å få enda flere Til sommerns ville, O-landsleir må alle få med Gro og Geir. For det er det flotteste O-eventyr. Tøffe jenter og gutter i skauen flyr % Levanger - Verdal skal vi dra og det skal bli utrolig bra %

Mel: Jeg vil være ung Vi er der det skjer Yeah, Yeah For vi vil bli fler Yeah, Yeah Vi må satse ungt Yeah, Yeah Ikke gammalt og tungt Yeah, Yeah!!

Mel: Vi lister oss så stilt på tå Så stønner du og tenker at vi hakke no’n rekrutter for fotballen den kaprer alle jenter alle gutter. La unga spille kamp med ball allsidighet er bare knall Hvis du og jeg lager et opplegg med fart masse poster og moro på lette kart Da blir de med – det skal du se Da blir de med – det skal du se

Mel: Jeg vil være ung Vi er der det skjer Yeah, Yeah For vi vil bli fler Yeah, Yeah Vi må satse ungt Yeah, Yeah Ikke gammalt og tungt Yeah, Yeah!!

Mel: Vi lister oss så stilt på tå Nå går vi hjem til klubben vår og setter opp på planen at året rundt skal barn og ungdom virkelig på banen. Og samarbeider vi på tvers vil ungdommene få det knæsj Det handler jo mest om å sette av ti’ og at turer og trening blir skikkeli’ % Levanger - Verdal skal vi dra og det skal bli utrolig bra %