Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
Brukerveiledning for gruppeledere
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Digital samtid Erfaringer så langt!. ”Fet” og omfattende •Mange mål •Motiverende mål •Elevene går i visningsmodus.
Foreldremøte om videregående skole
Bildet:
Skole – hjem samarbeid.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Dokumenter og arkivering
Lov om grunnskolen og den vidaregåande opplæringa = opplæringslova
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Foreldremøte 1.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
HVA ER ?.
Det Digitale Trøndelag
Bli kjent dag ved Korsgård skole – onsdag 4.juni 2014
 Pålogging  Hva må du kunne (IKT)  Brukergrensesnitt og vindushåndtering  Min datamaskin  Filbehandling – bruk av utforsker  Nettsøk.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
NESODDEN VIDEREGÅENDE SKOLE - ERIK HEIER
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Undertekst Med en ekstra linje.
IcabMobile Ingvar Lygren.
D ATASIKKERHET For foreldre med barn og unge som bruker datamaskin og internett - Hvilke trusler står vi ovenfor, og hvordan kan vi avverge disse?
IT – Tjenester ved HELSAM Morten Ariansen. Brukerkonto Gir tilgang alle UiOs elektronisk resurser –E-post, brukerområder, elektronisk klasserom, programvare,
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Hva er Fronter.
Foreldremøte 4.-5.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
Gå inn på denne internettadressen:
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Sikker oktober UiOs sikkerhet – vårt felles ansvar Espen Grøndahl
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Merete Aagesen Silje Oksavik Guro Maaø Nilssen Ketil Lønnum
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
IKT-forkurs IKT-seksjonen LUI INTRO Dag 1 Mål for økten – Dag 1 l Pålogging –(Kontoaktivisering) l Hva må du kunne (IKT) l Brukergrensesnitt og.
Opplæring: Telefoni Endre PIN-kode DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
 Denne presentasjonen er en del av Foreldrepulsen ® -  Kan kun benyttes av infoREGI kunder  Spørmål rettes til
Velkommen til Godlia skole Skolestart Skolens visjon: "Et trygt sted å være og et godt sted å lære"
Vågen IKT Skolen har 2 teknikere på dataavdelingen. Kjartan Andreas
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Presentasjon av hovedprosjekt Skoleåret 2005/2006 Anita Enoksen.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Filbehandling og digitale mapper Forelesning for F06-Deltid 2006/2007 Utviklet av IT-seksjonen, LU.
Filbehandling og digitale mapper Forelesning for F06-Heltid 2006/2007 Utviklet av IT-seksjonen, LU.
LÆRENDE NETTVERK - IKT - ET SAMARBEIDSPROSJEKT MELLOM GRUNNSKOLER I HALDEN KOMMUNE.
Ny Fronter-tjeneste: fronter.com/uio
Notes ved UiO Steinar Skogheim. Steinar Skogheim, USIT Målet med dette kurset Målet er å gi en oversikt over hvordan Notes generelt fungerer og brukes.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Student IT ved UiO Morten Ariansen. Institutt for sykepleievitenskap og helsefag IT-ansvarlig for ISH og IASAM: It ansvarlige: –Morten Ariansen.
Digital postkasse: Få med innbyggerne! Felles innbyggerrettet kommunikasjon fra offentlige avsendere Desember 2014.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
8C Skoleåret
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Velg digital postkasse på Norge.no
Fag / tema Digital kompetanse som støtte og verktøy i ulike fag på ulike trinn Trinn 3.trinn og oppover Elever skal få trening i å se mulighetene ved å.
Plan for bruk av skoleplattformen
Nye IKT-løsninger fra skolestart 2015
Kringsjå skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Tokerud skole Tokerud skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Forside/oversikt Fag / tema Kunst og Håndverk Trinn Ungdomstrinnet
Utskrift av presentasjonen:

Drammensskolen ønsker foresatte velkommen inn i FRONTER Våren 2014 Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen har ny læringsplattform Denne ble tatt i bruk av ansatte og elever i Drammensskolen i august 2013. Fra januar 2014 er den åpen for foresatte. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste! Målsetting Foresatte møter innholdsrike og engasjerende sider i Fronter og de får informasjon om sitt/sine barn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste! Innloggingsvindu Logg inn Elektronisk ID Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste! Hovedbudskap Nyheter og informasjon fra skolehverdagen Innsyn i fravær, anmerkninger og skolearbeid med vurderinger for egne barn Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste! Hva er Fronter? Fronter er en digital læringsplattform der man samler alt elevene gjør på data på ett sted. Den digitale plattformen kan sees på som et hus med forskjellige rom. Bygningen inneholder korridorer og rom (fellesrom og private rom). Rommene kan f. eks være trinnrom, informasjonsrom til foresatte (FAU), fagrom (norsk, matematikk etc. ). Rommene er en felles arbeidsplass for prosjekt, samarbeid, læring, samt utveksling av informasjon. I rommene kan elevene levere lekser, publisere dokumenter, lese nyheter, svare på prøver, diskutere med mer. Som foresatt kan du også se oversikt over ditt barns fravær og anmerkninger. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Hvordan logger foresatte inn? Trykk deg frem til skolens hjemmeside på internett og bruk elektronisk ID for å logge deg på. www.drammen.kommune.no/skolensnavn Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Foresatte og elever har hver sin innloggingslenke: Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Dersom foresatte ikke har elektronisk ID Det finner du informasjon om her: http://www.difi.no/artikkel/2011/12/minid-hjelp-til-innlogging Dette er hjemmesiden til DIFI, direktoratet for forvaltning og IKT. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Hva kan foresatte lese om på Fronter? På startsiden vil du som foresatt se: hvilke rom de har tilgang til, oversikt over fravær og anmerkninger. Som foresatt har du lesetilgang til de aller fleste rom. Det betyr at du kan trykke deg gjennom og titte rundt uten at du kan ødelegge noe av den grunn. Du vil se: FAU-rom, DKFU-rom, trinn-rom, fagrom, skolens rom og info om ditt/dine barn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste! Slik ser det ut når foresatte logger seg inn i Fronter. Her vist som foresatt med barn på 1. og 3.trinn. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Hva slags nettleser må jeg bruke? De fleste nettleserne kan benyttes, men eldre eller mindre vanlige gir ikke full funksjonalitet. Vi bruker ofte Office-programmer som Word, Excel og Powerpoint. For å åpne disse filtypene er det en forutsetning at man har programvaren installert. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Kan min pc få virus av Fronter? Alle dokumenter som lagres i Fronter blir kontrollert for virus. Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!

Drammensskolen - sammen om å bli Norges beste!