Kolbotn Snowboard Informasjonsmøte 16.12. Historie Kolbotn IL Snowboard er ble startet i sesongen 09.Kolbotn IL Snowboard er ble startet i sesongen 09.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foreldremøte Vg3 Presentere oss Torsdag
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Vurdering og IKT Egenvurdering i matematikk med
Betingelser for motorsykkelkjøring for barn
Støtteordninger Medlemsmøte i NAMK •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
Foreldremøte for Bryne friidrett mandag 4. oktober 2010 –Sesongen 2010 –Organisering av treninger framover –Innendørssesong –Andre arrangement –Spørreskjema.
GUTTER SESONGEN - ENDRINGER OG RESULTATER 2010 SESONGEN - MULIGHETER.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
FORELDREMØTE 2012 Barnefotball 6 – 12 år
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
CSK Fotball J-2000 Foreldremøte •Nytt trener team •Opplegg for sesongen •Reisecup •Økonomi/dugnad •Roller •Annet Agenda.
Kjetil Andresen er hovedtrener Øvrige trenere er: Rune Skaar Jan Erik Andersen Espen Eriksen.
INVITASJON TIL IL JUTUL – ISHOCKEY 2012/2013
Tennistrener – en karrierevei
Velkommen til foreldremøte Barn i alderen 7-12 år.
Nidarvoll skolemusikkorps
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2009/2010.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 11-12år Trenere: Torbjørn, Trond, Kjetil og Mireilla Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
Sandnes Folkedanslag Organisering av laget
HOMELINKERKALENDERKURSWORKSHOPREPORTASJER HVA SKJER? I dag ( ): 18.30: Nybegynner Boogie Woogie 19.00: Nybegynner Lindy Hop 20.00: Sosialdans I.
Kompetanseplan bydel Frogner
Arrangement sesongen 2006/2007 Nettsiden Arrangementsmal Tidtaker/sekretær Viktig informasjon.
Diskusjonsforum for utredning om grunnlag for sammenslåing av Veldre Ski, Brumund IF og Brumunddal Ski Felles dokumentasjon fra møter Veldre Sag, 29. november.
Spillermøte Oppsal Røde Hatt mandag kl. 20:30 – 22:00.
Lagledertreff Jardar fotball april 2008 Velkommen til Lagledertreff Jardar klubbhus Tirsdag 1. april kl
Informasjonsmøte i skigruppa
Bjørndal IF Håndball v/ Sportslig leder Truls Wettergreen
Fallskjermseksjonen F/NLFs fagseminar 2011, # 1 SU 2010 Leder/fagsjef Knut Lien Medlem / MSJ Rolf I. Sotberg Medlem Tone D Bergan Medlem Morten Kristoffersen.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Juniororganisering 2007/2008. Agenda Velkommen og bakgrunn for møtet Arbeidsgruppen Juniororganisering 2007/2008 Junioropplegget for sesongen 2007/08.
Langtidsplan Mål Anlegg Kompetanse Kretsting Oslo og Akershus Gymnastikk og Turnkrets 1.
Innlands-O er: Innlands-O dekker hele Hedmark og Oppland o-kretser Informasjon vil gå direkte til klubbene pr epost, og legges ut på Mjøs-O/Innlands-O.
Mai på Neglespretten Mob: Kontor:
Velkommen til til Kick Off 2013 Jardarhuset mandag 22. april kl. 19:00.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.
FRISTER: 25. mai 2010 Påmelding med antall personer alle tropper med innbetaling av kr. 500,- pr. person, og ønske om type innkvartering. Ved påmelding.
Foreldremøte Firebirds
Tilbud om fotball i Øvrevoll Hosle Junior 2008 Ansvarlig/oppmann: Ole Mangor-Jensen Trener: Øyvind Skoglunn.
KLASSEKONTAKTER: RANDI TONJE HELENE ELIN.  Et godt samarbeid skole/hjem er grunnlaget for en god opplæring og utvikling. Vi må sammen slutte om skolen.
Handlingsplan 2008 Første halvår. Hva har skjedd så langt?  13 februar: Bardu Hund ble stiftet!  februar: Bardu Hunds første kurs gjennomført.
VELKOMMEN Karriereveiledning på LAV Vitnemål Samordna opptak Eksamen
Flest mulig - lengst mulig - best mulig
SPILLER- OG FORELDREMØTE
Kort fortalt om klubben
Målsetting med kurset: Presentasjon av, og trening på, verktøy og metoder til bruk for praktisk etikkarbeid og etisk refleksjon i kommunen. Målgruppe:
NÅR: FRA FREDAG 24. APRIL KL TIL SØNDAG 26. APRIL KL. 14. STED: GULSRUD LEIRSTED VED TYRIFJORDEN HVEM: ALLE SOM HAR LYST PRIS: BARN: 0-1 ÅR: GRATIS.
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
Velkommen til Driv IL Sykkel. Klubbkveld
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Informasjonsmøte Skigruppa Heistadmoen 20/
BSK Alpint treningstilbud sesongen : Alpint 2006 BSK Alpint Sesongen 2013/14 har BSK Alpint en egen gruppe for barn født i 2006 eller tidligere.
Kom i gang med brettseiling for juniorer!. Hva er viktigst for å lykkes? 1.Tilgjengelig utstyr som er godt egnet å lære å seile på når man er år.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball” fra Ballskolen til Elite !
Foreldremøte Oppegård IL friidrett Onsdag 14. januar 2015.
Kråkerøy junior sesongen Sportslige planer og opplegg.
Spillerutvikling Region Vest
Administrativ plan Tasta IL 2014
Skoleruta 2016 – 2017 Elever - Mindre grupper
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Skoleruta mindre grupper
KLUBBKVELD & BURSDAGSFEIRING ASKER CK
Foreldremøte G nov.
Årshjul med faste aktiviteter
Skoleruta mindre grupper
Utskrift av presentasjonen:

Kolbotn Snowboard Informasjonsmøte 16.12

Historie Kolbotn IL Snowboard er ble startet i sesongen 09.Kolbotn IL Snowboard er ble startet i sesongen 09. Ble startet for å få "hjem" vår verdensener i SBX Helene Olafsen og etterhvert ble det utviklet et ønske om å gi et tilbud til alle, fra nybegynner til erfaren kjører.Ble startet for å få "hjem" vår verdensener i SBX Helene Olafsen og etterhvert ble det utviklet et ønske om å gi et tilbud til alle, fra nybegynner til erfaren kjører. Dette innebærer at vi i dag kan presentere et treningsopplegg med en utdannet snowboardtrener.Dette innebærer at vi i dag kan presentere et treningsopplegg med en utdannet snowboardtrener. Nybegynnere får et tilbud via vår samarbeidspartner Snowboard4Kids.Nybegynnere får et tilbud via vår samarbeidspartner Snowboard4Kids. for bare kr. 700,- for bare kr. 700,-

Visjon Kolbotn IL Snowboard har som målsetting å tilby lek, moro og aktiv satsning til alle som har Snowboard som fritidsaktivitetKolbotn IL Snowboard har som målsetting å tilby lek, moro og aktiv satsning til alle som har Snowboard som fritidsaktivitet Verdier som Idrettsglede og gode holdinger skal vektlegges i vår klubb.Verdier som Idrettsglede og gode holdinger skal vektlegges i vår klubb.

Mål Komme i gang med en Snowboardgruppe I Ingierkollen sesongen 10.Komme i gang med en Snowboardgruppe I Ingierkollen sesongen 10. Snowboard treninger 1 dag pr. uke I Ingierkollen Alpinsenter, fra sesongstart til sesongslutt/påske.Snowboard treninger 1 dag pr. uke I Ingierkollen Alpinsenter, fra sesongstart til sesongslutt/påske. Ønske om maks deltagere I denne gruppa?Ønske om maks deltagere I denne gruppa? Nybegynnere og litt viderekommende henvises til Snowboard4Kids og deres kursopplegget.Nybegynnere og litt viderekommende henvises til Snowboard4Kids og deres kursopplegget.

Forsikringer Forsikring /MadCardForsikring /MadCard Det er en klar anbefaling fra Snowbaordforbundet at alle som kjørerDet er en klar anbefaling fra Snowbaordforbundet at alle som kjører Snowboard løser Madcard (Medical Accident Death).Snowboard løser Madcard (Medical Accident Death). Uansett om du kjører konkurranse eller bare trener er dette en forsikring for deg.Uansett om du kjører konkurranse eller bare trener er dette en forsikring for deg. Den har også vilkår som gjelder ved reise og opphold i sammenheng med organiserte snowboardaktiviteter.Den har også vilkår som gjelder ved reise og opphold i sammenheng med organiserte snowboardaktiviteter. Barneidrettsforsikringen er gratis og omfatter barn opp til og med det året de fyller 12.Barneidrettsforsikringen er gratis og omfatter barn opp til og med det året de fyller 12. Les mer om forsikring / MadCard på Snowboardforbundets sider:Les mer om forsikring / MadCard på Snowboardforbundets sider: MadCard sesongen 2008/2009MadCard sesongen 2008/2009 Les mer om barneforsikringen hos Norges Idrettsforbund:Les mer om barneforsikringen hos Norges Idrettsforbund:

Informasjonsflyt Kolbotn IL Snowboard informerer sine medlemmer hovedsakelig via hjemmesiden.Kolbotn IL Snowboard informerer sine medlemmer hovedsakelig via hjemmesiden. I tillegg blir det gitt informasjon til medlemmene via SMS, E-post, annonse i ØB/Lokalavisen eller melding på trening. Det er meget viktig at du holder oss oppdatert med riktig E-postadresse og mobilnummer for distribusjon av informasjon.I tillegg blir det gitt informasjon til medlemmene via SMS, E-post, annonse i ØB/Lokalavisen eller melding på trening. Det er meget viktig at du holder oss oppdatert med riktig E-postadresse og mobilnummer for distribusjon av informasjon. Det aller viktigste er at medlemmene tar kontakt med trenere eller noen i styret når det er spørsmål.Det aller viktigste er at medlemmene tar kontakt med trenere eller noen i styret når det er spørsmål.

Medlemsforpliktelser Som medlem er alle forpliktet til å bidra med dugnad for å sikre driften av Kolbotn IL Snowboard. Alle må stille minst en gang på dugnad i løpet av sesongen for å bidra med et eller annet.Som medlem er alle forpliktet til å bidra med dugnad for å sikre driften av Kolbotn IL Snowboard. Alle må stille minst en gang på dugnad i løpet av sesongen for å bidra med et eller annet. I forbindelse med gjennomføring av renn og arrangementer må man forvente å bli forespurt om å bidra.I forbindelse med gjennomføring av renn og arrangementer må man forvente å bli forespurt om å bidra.

Treningsavgift Kr. 1500,- pr. person i nivå "VID 1 & 2"Kr. 1500,- pr. person i nivå "VID 1 & 2"

Stian Linnes Trener for nivå "VID 1 & 2 " Sentral I gjennomføring og planlegging av arrangement der Snowboardklubben og Snowboard4Kids samarbeider om. Kurstilbud via vår samarbeidspartner "SNOWBOARD4KIDS" Kurstilbud fra Snowboard4Kids sesongen 10 ganger I Ingierkollen Alpinsenter. Kursene går over to dager med total varighet på 4,5 timer. Mandag og tirsdag.

Kurstilbud SB4Kids NYB1 Nybegynner Nivå 1: Nivå: Helt fersk eller prøvd litt. Vi lærer å få bedre kontroll på brettet og kjennskap til å kunne svinge begge veier og å ta heisen. Målet med kurset er at elevene skal kunne klare seg selv i bakken. Hele kurset foregår i den minste bakken.

NYB2 NYB2 Nybegynner Nivå 2: Har gått kurs NYB1 og/eller klarer seg selv i den minste bakken d.v.s. kommer seg opp og ned bakken uten særlig hjelp. Vi lærer å få bedre kontroll på brettet og svinge flere ganger på rad. Vi får også kjennskap til basic tricks i bakken og mini hopp. Kurset følger hver elev sin progresjon og vi satser på at alle får prøve seg i den store bakken i løpet av dag to på kurset. Kurset foregår i hovedsak i den minste bakken.

VID1 Nivå 1: Nivå: Kan svinge begge veier og ønsker å lære seg mer triks, rails og hopp. Vi lærer å kjøre heisene i den store bakken og komme seg ned med svinger og triks. Vi lærer å lese terreng og triks/leke der det er mulig. Dag 1 er vi mest i lillebakken og dag 2 kun i den store.

VID2 Nivå 2: Klarer seg i den store bakken og har “vokst” fra den lille bakken. Vi lærer og fokuserer på parkkjøring d.v.s. bruke alle hoppene og rails som finnes i den store bakken. Vi tilnærmer oss å hoppe på de større hoppene hvis forholdene ligger til rette for dette. Små grupper og habil viderekommende instruktør er ment for disse kursene. Kurset foregår kun i den store bakken. Viderekommende opplæring med fokus på tricks i bakken, riktig svingteknikk og basic hopp. Avgift: Betales inn til oppdragsgiver " Snowboard4Kids " Kr. 700,-pr. deltaker.

ÅRSPLAN

Infomøte om Snowboardgruppa og tilbud sesongen Den Markedsføring av snowboardtreninger og opplegg rundt klubben. Desember

Januar Komme i gang med treninger ute.Komme i gang med treninger ute. Ingierkollen Alpinsenter.Ingierkollen Alpinsenter. Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Trener Stian LinnesTrener Stian Linnes Fellessamling - info/teori på klubbhuset.Fellessamling - info/teori på klubbhuset. Klubbarrangement, uformelle konkurranser m.m. i samarbeid med Snowboard4KidsKlubbarrangement, uformelle konkurranser m.m. i samarbeid med Snowboard4Kids

Februar Trening 1 gang ukaTrening 1 gang uka Ingierkollen Alpinsenter.Ingierkollen Alpinsenter. Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den Vinterferie fra Vinterferie fra

Mars Trening 1 gang uka.Trening 1 gang uka. Ingierkollen Alpinsenter.Ingierkollen Alpinsenter. Torsdag den Torsdag den Torsdag den Torsdag den mars Helene Olafsen Event16 mars Helene Olafsen Event NM i Snowboard, Tryvann OsloNM i Snowboard, Tryvann Oslo Torsdag den Torsdag den

April Siste trening hvis forholdene er gode. Sesongavsluttning, “sørperenn”. Uformell klubbkonkurranse der man kan invitere foreldre, søsken til å delta eller tilbud om å prøve Snowboard.

Mai – Juni - Juli 2 Skateboardsamlinger i Mai Deltagelse på KiddyCamp PRO (siste uka juni). Der en gruppe kan delta og reise med treneren. Sommerferie i hele Juli

August – September – Oktober November - Desember August Etter skolestart….Etter skolestart…. Infomøte og evt. videreutvikle treningstilbud.Infomøte og evt. videreutvikle treningstilbud. Skateboardkurs/campSkateboardkurs/camp 2 barmarkstreninger, Ute2 barmarkstreninger, Ute SeptemberSeptember Turn & Akrobatikk 1 gang i uka gymsal eller UteTurn & Akrobatikk 1 gang i uka gymsal eller UteOktober Turn & Akrobatikk 1 gang I uka gymsalTurn & Akrobatikk 1 gang I uka gymsalNovember DesemberDesember Sesongstart 2011.Sesongstart 2011.

Oppsummering Ny gruppe i Kolbotn IL Samarbeid med Snowboard4Kids for de som ønsker å teste ut sporten Egen trener for de som har kommet lengst Innendørs treninger før sesongen Kick-off arrangement sesongavslutning, “sørperenn” - Skateboardkurs/camp

Velkommen til Kolbotn IL Snowboard