2004 Representert av: www.ABSOLUTTGolf.no. PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om å plage en rød fisk..
Advertisements

Alle tannimplantater og komponenter vi benytter her på klinikken er produsert av dette svenske firmaet. Laget av Egil Lind.
…det grønne gresset…. Invitasjon til F5 Golf for non-golfers • Er du helt grønn i golf?grønn • Kjempegod? Kjempegod • Aldri spilt før? Aldri Dette er.
…det grønne gresset…. Invitasjon til F5 Golf for non-golfers • Er du helt grønn i golf?grønn • Kjempegod? Kjempegod • Aldri spilt før? Aldri Dette er.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Ny bane på Fart •Plassering •Type dekke •Kostnader •Finansiering Klikk når du vil gå videre!
Anne Hilde og Jørns lille prat om livet
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
Husk Statoilkoppen med 2011-lokk
- Måten en maskin/ et program formidler et budskap til leseren Brukergrensesnitt.
Handel, priser og forbrukerrettigheter
Golf- en idrett for alle Mandal Golfklubb Handlingsplan 2007 Des
Lynkursdagene 2011 Webdrive Tilgang til UiO-disker utenfor UiO-nettet Mads Lomholt usit/sas/lipk.
Fotosyntesen Her er et forsøk på å vise på en veldig enkel måte hvordan vi kan tenke oss fotosyntesen foregår Vi kan tenke oss at det er en liten fabrikk.
American Express – Ny medlemsfordel i YS
Nærhet, Kunnskap, Engasjement Smidige prosjekter... halleluja! …men hvor blir det av kunden? Erik Mong, Know IT Objectnet AS.
Ordstilling.
CompleteHuman TM For ekte livsglede
Rutiner på desinfeksjonsrom
Bredbånd To tilbydere: Monsternett
…slike baner det vil gamle Norge ha… Det kreves mot i brystet, vett i pannen, stål i ben og armer for å gå i gang med et 27-hulls bane- prosjekt på Noresund,
RETTIGHETER OG PLIKTER - ansettelsesforhold i Bærum kommune
STATUS BANEPROSJEKT
m arkedsføringshuset HalvBirken 1 Evaluering HalvBirken 2010.
Dynamisk publisering med fri programvare ● Den digitale esperanto ● Dematrialisering ● Hva gjør vi så når vi... publiserer? 1 Av prosjektleder for Skolelinux.
Orientering om NFFs budsjett for 2009 relatert til 1. divisjon kvinner.
Fløtepotet – til enhver anledning
Stjerneskudd fra STK?. Presentasjon av de blå team Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal konkurrere gjennom lagtennis, ligaspill og turneringer.
Felles hovedprosjekt for IR- og IT-studenter (?) Hovedprosjekt = Bachelorprosjekt IT : 20 stp IR: 20, 15 stp.
K Promotion AS Postadresse: Bernhard Herres vei 48 c OSLO Telefon:
Maskin Læring Litt generelt Hva er maskin læring?
V eg T ransport A real G eomatikk. Eksempler på geomatikk Posisjoner og bilder fra satellitter Bestemmelse av Jordens form Måling på 1/100 mm.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Sponsorer og klubbklær
Sats på nettet Av Lars Egeland. Hvorfor satse på nettet ? zRask informasjon og kommunikasjon zMiljøvennlig zStor uavhengighet av tid og sted zFramtidas.
Nå har vi solgt skinnet. Hvordan dreper vi bjørnen?
Kjønnstest av Trønder-Avisa 2 år etter…. Trønder-Avisa sine mål 1. Begge kjønn skal i spaltene være representert med minst 40 % 2. Det skal være kvinnelige.
Rammeverket i et overordnet perspektiv  Annebeth Askevold HelsIT, Rammeverket i et overordnet perspektiv Av Annebeth Askevold Brukerforum KITH.
Presentasjonen er identisk med en artikkel som er trykket i Tidsskriftet Brannmannen Artikkelforfatter: Einar K. Gjessing, tidligere brannsjef i Bergen.
Fra ord til liv April 2010.
Nettverk Mål for leksjon: Kunne bruke og forstå begrepene bit og byte Kjenne til ASCII Kunne bruke og forstå begrepet overføringskapasitet Forstå behovet.
Av Dan-Christian og Stein Jørgen Yrke: Produksjonsleder på Helseth Vi var på Helseth As. Helseth AS lager propeller til båter. De fleste kjøperne er.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker
Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole.
Jeg har visst det hele tiden. Og her kommer Beviset.
2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
Partisipp I norsk.
1 VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE I SANDE GOLFKLUBB TORSDAG 29. NOVEMBER 2007.
VELKOMMEN TIL EKHOLT GOLFKLUBBS INTIME 6-HULLSBANE.
Kampanje tilbehør juni/juli Sommeren er vår viktigste tid for tilbehørsalg. Vi ligger litt bak budsjett, men det endrer seg nå Det er laget 3 bundler.
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
Ch. 11 IBE250: Strategisk bruk av IT Lærebok: McNurlin & Sprague, Information Systems Management in Practice, 8. edition, Prentice Hall, (ISBN.
En formel er gyldig hviss den sann i alle tolkninger Utsagnslogikk Tolkning = linje i sannhetsverditabell Altså: En formel er gyldig hviss den har T i.
Rauma Golfklubb Visjoner, mål og tiltak for
Fartscamp i Myrkdalen april og 1-4 mai
Hva viser årets barometer? Ole Petter Pedersen, 25. juni 2015.
Østfold Bygdekvinnelag Styrekurs 2015
Praktisk mat Uke 12. Planlegg- ”Halvtimen” Frokost Lunsj Middag: husk A og B-måltid, ”frimiddager” og minimum 2 fiskemåltider Mellommåltider x 2.
Åpen Skole Onsdager kl Hva er Åpen skole? Et tilbud til deg som er elev ved Saltdal videregående skole eller lærling i Saltdal. Et sted.
VELKOMMEN TIL FAGDAG I ØKONOMI
Visjoner , mål og tiltak for 2017
Oversikt parkeringsrutiner, Fossum
Foreldremøte DFI ski november 2016.
2018 modeller Spesifikasjon utstyr.
جامعة الفيوم كلية التربية النوعية
Praktisk mat Uke 12.
Velkommen til Haga - i hjertet av Bærum. …
Samlivsdebatten i Den norske kirke
Bedriftspresentasjon.
Utskrift av presentasjonen:

2004 Representert av:

PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen i Norge: - designer golfhansken til den kvinnelige golfspiller som ønsker å ta seg godt ut på golfbanen !

”GloveIt” - som den amerikanske designer golfhanske heter, er en kjempesuksess i hjemlandet. Her har de kvinnelige golfspillerene ofte opp til 5 ulike designer hansker som de benytter alt etter hvilke klær de har på, om de er på driving range, i klubbhuset, på banen, til match etc..

”GloveIt” finnes i 11 ulike designs, fra skotskrutet og tigerstripet til mer fargstrålende kunstferdig utgaver - det finnes et design for enhver smak og anledning. Hanskene leveres i eksklusiv matchende stoffpose, som beskytter hansken når den ikke er i bruk og gjør det enklere å finne i baggen.

”GloveIt” er laget av 100% Cabretta skinn / lycra og •KAN VASKES I MASKINEN

”Glove It” vil du ha til sesongstart …. derfor bestille den i dag i nettbutikken ! Kr. 199,- inkl. mva. Der er ingen grunn til å tro annet end også alle norske kvinnelige golfspillere vil synge ”I`m Glov’in it …” for det er jo bare sådan at man ”Gotta Glove It” når man først har forsøkt de.