Månedsbrev fra Blåklokka

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
I.
Litt mer om PRIMTALL.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Oktober Uke 41
Månedsbrev fra Blåklokka
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Kompetanseplan bydel Frogner
Highlights fra markedsundersøkelse Utarbeidet av Inger Marie Brun,
Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 TNS Gallup Oslo, 2012 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
VELKOMMEN TIL BRAGERNES SKOLE VI VIL TRIVES VI VIL LÆRE
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Kapittel 1 oppgave b Sett inn adjektivene i riktig form
Kapittel 1, oppgave b) å kaste loss å seile uvær (n) kuling (m)
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
1 BM-dagen 29.okt BM1 Fysisk miljøplanlegging Studieprogram for Bygg- og miljøteknikk Meny Prosjektoppgaven Arealbruk og befolkning Transport og.
Figur 1 Behov. Figur 2 Behov Figur 3 Prioritering/ressursinnsats.
Februar på Neglespretten Mob: MANDAGTIRSDAGONSDAGTORSDAGFREDAG 3 Tur 4 Klubb 5 Primærgruppetur 6 Tur 7 Steg for steg - Vi lager fastelavnskatt.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Inflation og produktion 11. Makroøkonomi Teori og beskrivelse 4.udg. © Limedesign
1 Trivsel Utvalg Trives svært godt Trives godt Trives litt Trives ikke noe særlig Trives ikke i det hele tatt Snitt Trivsel Brannfjell skole (Høst 2014)
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Befolkning og arbejdsmarked 7. Mikroøkonomi Teori og beskrivelse © Limedesign
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
MÅL: > En gylden regel: Barn, foreldre og personal skal møte hverandre med et smil og «hei». > Barna skal lytte og ta imot beskjeder/innspill fra hverandre.
August 2012UKEMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Sunniva 1år 3 Ha med dag Barna kan ha med seg en liten leke hver Ha med.
August 2012UKEMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Ha med dag; barna kan ha med en liten leke hver! Ha med dag Planlegging.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Norsk jul.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Månedsbrev Småtroll Desember.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Desember på Neglespretten Mob:
August UKE Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Desember Tema: Jul MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Hva har vi gjort i oktober?
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Periodeplan for Lekestua Uke Jul, juleforberedelser og vinter
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Månedsbrev Småtroll November.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Blåklokka Vi ønsker å gi barna dager fylt med trivsel, glede og positive opplevelser NOVEMBER MÅNED: I november har vi på Blåklokka hatt varierte og positive opplevelser gjennom bl.a.: Kreative aktiviteter: Maling bl.a. på stjerner, felles mørketidsbilde, fingermaling, maling på papirkroppene som henger ute i gangen Tegning på store ark på gulvet Lek med lyskjeder og blafrende silkestoff Utkledningsklær: vi har fått nye utkledningsklær: hund, zebra, Ole Brum, Minnie mus og tiger. Disse har vært populære blant barna og vi vil fortsette å bruke de framover. Den første dagen så de seg i speilet lenge. Mørketidsmarkering 21. november: Vi hadde mørketidssamling hvor vi sang “Vi tenner våre lykter” og sa “ha det” til sola. Barna løp bort til vinduet og vinket farvel til sola. Vi lekte med lommelykter og var sammen med resten av barna i barnehagen i gangen. Spennende med lys og mørke! Fellessamling på Løvetann 22. november: Alle barna var samlet på Løvetann til fellessamling hvor temaet var “spøkelser” og vi sang kjente sanger. Barna på Blåklokka så ut til å trives i samlinga og de viste stor glede med applaus etter hver sang. Tiril ble 2 år 23. november: Tiril feiret bursdagen sin med alle vennene på Blåklokka. Vi hadde bursdagssamling med sang og musikk. Hun fikk alle bursdagssangene vi kom på og vi leste i boka hennes. Det var en tydelig stolt 2-åring som hadde fått på seg krone og gullkappe. Etterpå spiste vi bursdagsfrukt med – glitter og stas rundt bordet! Uteglede i mørketida: Det har vært en del glatt, så vi har variert lengden og formen på utetida. Vi har bl.a. sittet på reinsdyrskinn og sunget for å gi barna positive uteopplevelser. Vi har tatt hensyn til barnas behov og variert lengden på utetida også etter hvert enkelt barns behov. DESEMBER MÅNED: I desember satser vi på å få til ei stemningsfull adventstid fyllt med forventning og glede gjennom blant annet: Adventssamlinger med tenning av lys Samlingsstund med julesanger og adventskalender Baking og pynting Kreative aktiviteter Uteglede Nissefest 12.12 og Lucia 13.12 Foreldrekaffe 13.12 kl. 14.30 - velkommen! 03.12 ønsker vi Tara (1 år) velkommen til oss på Blåklokka Noen av julesangene vi kommer til å synge: Tre pepperkakegubber, Musevisa, På låven sitter nissen, Vi tenner våre lykter, Santa lucia og Julemorgen.

Velkommen til et nytt år DESEMBER 2012 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORDAG FREDAG UKE 49 3. TARA begynner på Blåklokka: Velkommen! Adventssamling 4. Fiskelunsj 5. Varmlunsj 6. Vi pynter pepperkakehus 7. Egg og kakao 50 10. BAKING 11. 12. Nissefest – hele huset 13. LUCIA FORELDRE-KAFFE KLOKKA 14.30: VELKOMMEN! 14. 51 17. JULEFROKOST 18. 19. 20. 21. 52 24. JULAFTEN Barnehagen er åpen til klokka 12 25. JULEDAG STENGT 26. 2. JULEDAG 27. Barnehagen er åpen 28. 1 31. NYTTÅRS-AFTEN ’ 1. JANUAR 2013 NYTTÅRS DAG STENGT 2.1 Velkommen til et nytt år 3.1 4.1