“Reise til utlandet med oksygen”

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Vurdering og IKT Egenvurdering i matematikk med
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
«Strykebrettcover og stativ»
Elevenes røst 3 Omar Mekki, IMTEC.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Innbydelse til grillfest I fritidshuset mitt. For enkelhetskyld ordner jeg med festen og drikke.
Handel, priser og forbrukerrettigheter
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige.
Kapittel 28 Norgeskartet
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Vi har om sammenhengen mellom røykedebut og sport
Spøken som gir deg lykke!
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Trivselsleder AS © 2011 Brukerundersøkelse aV Trivselsprogrammet Høst 2012 (Utdrag)
Frontlinjeserivce
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Brukerundersøkelse aV Nov 2012 (utvalg) Nov 2012 (utvalg)
Skisamling i Hintertux Periode 25 september til 2. oktober 2009.
Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 TNS Gallup Oslo, 2012 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Om Norsk Finansbarometer 2014
Månedsbrev Smørblomst
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 10 På treningssenteret.
Kapittel 3 oppgave h Sett inn riktig stedsadverb
Sett inn synes eller tro.
FYR ved Skedsmo vgs - Knutepunktskole
Hvordan redusere ventetiden for time hos fastlegen?
Mestring og forebygging av depresjon
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Timesammedag ved Risvollan legesenter(RLS) Evaluering etter 3 år. Stud.med Olav Aune Thomassen og Aage Bjertnæs Spesialist i allmennmedisin.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Hvordan gikk det? Sammensatt problematikk  Antall fulgt opp siden 2010: 127  Gjennomsnittstid ute fra arbeidslivet: 3,5 år  96 av.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Tor Andreas Kaasa Studieforberedende tekniske fag på Rud i 2008
ENDELIG ER DET DIN TUR!. Nødvendige verktøy Linker herfra til universitetenes egne hjemmesider Fronter –
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Livsstilsending - uke 5 -
Er det godt for barn å vokse opp i Sigdal? Hva kan kommunen bidra med for at det skal bli enda bedre?
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Utskrift av presentasjonen:

“Reise til utlandet med oksygen”

“Reise til utlandet med oksygen”

“Reise til utlandet med oksygen” Personer med vedvarende og regelmessig behov for oksygenbehandling skal få dekket nødvendige utgifter til oksygenbehandlingen, under utenlandsoppholdet (gjelder også personer som kun har behov av oksygen om bord på flyet). (Lov om folketrygd § 5-24).

“Reise til utlandet med oksygen” Kun 1 dokument/skjema Meditek hjelper til med: Flyselskap Refusjonssøknad Gjennomgang av utstyr før avreise Assistanse under reisen Ansvar for utstyr

Roma ”Bruk av Inogen One på Flyreise. Er nylig hjemkommet etter flyreise t/r Roma med Inogen One. Konsentratoren fungerte helt perfekt for meg. Den var mye enklere å bruke og gav meg en helt annen trygghet enn flasker gjør, og som jeg alltid har vært litt engstelig for å bruke. Sikkerhetskontrollen på flyplassen var også mye enklere. Flaskene måtte jeg bestandig pakke ut, nå gikk jeg rett gjennom kontrollen. Ekstra batteri fulgte med slik at jeg var sikker på at mitt behov for oksygen hele tiden var dekket. Jeg må også få nevne at Meditek ordnet alt med flyselskap og Helfo, slik at jeg kun hadde å bestille billett på vanlig måte. En hjelp som hadde/har stor betydning for meg. Jeg hadde fått tilsendt både sekk og tralle for transport men fant sekken mest praktisk på denne turen siden Romas gater er bare brostein. Sekken passet perfekt under flysetet foran, og reisen var helt problemfri. Helt problemfri reise og jeg håper at jeg ikke mer skal reise med flasker og at jeg etter hvert kan få dette til bruk i dagliglivet mitt”.   Med vennlig hilsen Liv Schjølberg Nielsen

Ryan Air ”Mye greiere å ha med bærbar konsentrator. Da slipper man å tenke på om det er noe gass på flasken. Batteriet holder ganske lenge hvis ”flowen” ikke er for høy. Synes også at det er kjekt at dere lagde en mal jeg kunne fylle ut som legen kunne signere som jeg kunne vise RyanAir”. Isak J. 4-14. okt.

Gran Canaria ”Jeg er takknemlig for den kontakten jeg har med dere. En tlf. og billettene sendt over, ja så er det i gang. Jeg føler en helt annen trygghet med Inogen One enn å ha flasker på ryggen. Trygghet virker på pusten, dette er forutsigbart. Takk igjen!”. Maren E. Gran Canaria 5. – 26. januar 2012

Bussreise til Göteborg ”Passet kjempegodt da jeg fikk lade batteriene i bussen og på hotellet. Jeg bruker rullator og apparatet passet godt i korgen”. Einar O. N. Haugesund – Göteborg, august 2011

Route 66 ”Har brukt Inogen One på reise i USA. Har kjørt Route 66 på MC. Er veldig fornøyd. Har brukt den mest på 12 v fra MC. Størrelse og vekt er et stort pluss”. Finn W. K. USA, September 2011

Thailand Bra, rask og grei behandling. Fint at man har tilgang på ubegrenset oksygen hele turen. Jorunn H. , Thailand, nov.-des. 2011

USA og Canada «Jeg er så fornøyd med konsentratoren. Lett å frakte, så den er utrolig grei å ha på reise. ANBEFALES» G. Rønning, USA og Canada, Juni-Juli 2012

USA «Alt fikk 100%. Apparatet var hendig og enkelt å bruke. I sum er jeg meget fornøyd. Takk for hjelp» R. Bertelsen, USA, Sept.- Okt. 2012

Gran Canaria