Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
D4422 IP telefon.
Hvordan bruke en videokanon
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Keyforce SMS Mobile Link
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App-opplæring
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Hvordan lage spill i power point?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Microsoft® Lync™ 2010 Opplæring for tale og video
Av oss kan du forvente service og kvalitet Morgendagens løsning i nettskyen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-opplæring
Dokument med bilde, formatere i Word
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
BlueDialer for SuperOffice
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for direktemeldinger og tilgjengelighet.
Microsoft® Lync™ 2010 Konferanse- og samarbeids opplæring
D4425 IP telefon.
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Gå inn på denne internettadressen:
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Opplæring: Digital Diktering
Konferansetelefon (1/2) Telefonens taster 1 Lysdioder Viser anropsstatus på telefonen ved grønt- eller rødtlysindikasjon: Slukket = klar/hvile-modus Rødt.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for responsgruppeprogram.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Velkommen til WorkShop Trio Enterprise Attendant for sentralbord
D4223 Systemtelefon.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
ProffNett Total Mobilen med hussentral funksjonalitet.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Gjør møter relevante. God kommunikasjon er kjernen i gode grupper. Kjerne.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding, og klikk Spill av. 3.Klikk Flere alternativer(...) og velg ett av alternativene, for eksempel: • Åpne element i Outlook gir mer informasjon om samtalen. • Slett element sletter talemeldingen fra Lync. • Start en videosamtale med kontakten. • Merk element som lest • Ring kontakten. • Se kontaktkortet 4.Du kan også klikke Vis mer i Outlook for å åpne meldingen for talemeldinger for mer informasjon. Hurtigreferanse for tale Konfigurere lydenheten Før du skal bruke Lync til å ringe til noen eller delta på en konferanse, må du konfigurere lydenheten og kontrollere kvaliteten. Du kan bruke mikrofonen og høyttalerne på datamaskinen, eller du kan koble til hodetelefoner. 1.Klikk Velg primærenhet nederst til venstre i Lync, og klikk deretter Innstillinger for lydenhet 2. Velg enhet fra Lyd enhet-menyen, og juster høyttaler- og mikrofon volum. Foreta et anrop Foreta en Lync-samtale (datamaskinlyd) 1.Hold markøren over bildet til en kontakt. 2.Klikk telefonknappen for å ringe kontakten ved hjelp av Lync, eller klikk pilen ved siden av telefonknappen og velg et nummer. Ringe ved hjelp av det numeriske tastaturet 1.Klikk kategorien Telefon i Lync. 2.Klikk tallene på det numeriske tastaturet, eller skriv inn nummeret i søkeboksen, og klikk deretter Ring. Lync ringer nummeret som på en vanlig telefon. Lyd KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. Hurtigreferanse for Lync 2013 Bruke lydanropskontrollene Hold markøren over telefon-/mikrofonknappen for å få tilgang til kontrollene: • Hvis du vil sette samtalen på vent, klikker du Sett samtale på vent. • Klikk Demp hvis du vil dempe lyden. • Hvis du vil sende samtalen til et annet nummer, klikker du kategorien Øverfør samtale og velger et av numrene. • Hvis du vil legge på, klikker du telefonknappen i samtalevinduet.

Besvare et anrop 1.Når noen ringer til deg, dukker det opp et varsel på skjermen. 2.Klikk hvor som helst i bildeområdet for å besvare anropet. 3.Klikk Ignorer hvis du vil avvise samtalen og sende den til telefonsvareren. 4.Klikk Alternativer hvis du vil foreta andre handlinger: • Send samtalen til telefonsvareren. • Svar med direktemelding i stedet for lyd. • Sett til Ikke forstyrr for å avvise anropet og unngå andre anrop. • Hvis du vil omdirigerer anropet til et annet nummer, klikker du nummeret. 1.I samtalevinduet holder du markøren over personknappen og klikker Inviter flere personer. 2.Velg inviterte fra vinduet Inviter etter navn eller telefonnummer, og klikk OK. 3.De nye inviterte mottar en popup-invitasjon for å bli med i samtalen. Starte en telefonkonferanse 1.Merk flere kontakter ved å holde CTRL-tasten og klikke navnene. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk deretter Start en telefonkonferanse. 3.Velg hvordan du vil starte telefonkonferansen ved å klikke Lync-samtale eller et av numrene. Legge til lyd i en direktemeldingssamtale Hold markøren over telefonknappen i direktemeldingsvinduet, og velg et av numrene. Du har alternativer som arbeid, mobil eller privat (hvis publisert) for kontakten. Du kan også klikke Nytt nummer og skrive inn er nummer å ringe. Invitere flere personer til en samtale