2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Realiser husdrømmen Nytt boligområde i Skotbu i Ski
Advertisements

M3 Management Veien til et optimalt prosjekt.
Ue.no Gründercamp 2013 XX vgs. XX bedrift Ungt Entreprenørskap XX (fylke) FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Veiledning i gevinstrealisering ved innføring av elektronisk handel
På vei mot NMBU sekretariatsleder Knut Moksnes
Presentasjon av prosjektet Hva er målet med BIM i prosjektet? BIM har vært benyttet helt fra oppstarten Hvem er med og hva bidrar de ulike prosjektdeltagerne.
Bolig Løvseth Stikkord om prosjektet: Bolig, på Melhus
Kommunal eiendomsvirksomhet
Presentasjon for Byggevareindustrien
Entrepriser –hva skjer i Bergen? 25.april 2007 Prosjektsjef Rune Moen Regiondirektør Jorunn Nerheim.
En Guide Til Å Bygge Hus.
247bygget.no. 247bygget.no Project & Design Services AS PDS Gruppen Project & Design Services AS PDS Protek AS Ingeniør-, Arkitekt- og Konsulenttjenester.
Byggedagen Venke Moe Plan- og bygningssjef
Herøy ungdomsklubb.
Utarbeidet av Hilde Waage,
MULIGHETSSTUDIE - UTVIDELSE AV HASLEHALLEN
Tvisten Holm – Tak Tekk Partene: Byggherre Holm
Hamarøymodellen Presentasjon ved ordfører Rolf Steffensen
3 års rullerende verveplan Skøyen Rotaryklubb 2009/ /2012.
Husleietvister og utkastelser i praksis – Elen Hestnes
Samordna Opptak Mål: Fordele studenter på studier.
FRA idé til virkelighet
Aquarama Friskt badeland (totalt 14 ulike basseng) Stupeanlegg og idrettsbasseng på 25x50 meter Treningssenter på 1100 m 2 Idrettshall med plass til 2000.
Nordseter barnskole, Presentasjon fra informasjonsmøtet 7. juni 2012
Må vi breeam-sertifisere?
NFA Norsk Forening for Automatisering. NFA Prisen 2008 Kunstplakett signert Atle Kårstad Pengepremie på ,-
Kristiansand – Byen som drivkraft
Selbu-seminaret 2011 Hva innebærer det for bedrifter å ”basere sin virksomhet på” kunnskap og kompetanse i relasjon til NTNU Øyvind Mork Adm. dir. Asplan.
Made by:. Det var en gang… Kristiansand hadde behov for et moderne svømme- og badeanlegg. Kommunen utlyste en konkurranse – utfordret private aktører.
Tekla brukerdag –5. november 2013
NIFS LOV OM IDRETTSRÅD I ALLE KOMMUNER MED MER ENN TRE IDRETTSLAG SKAL DET VÆRE IDRETTSRÅD FOR IDRETTSLAG SOM ER MEDLEM I NIF. (NIFS LOV § 8) Idrettsrådet.
Blestølen og Omegn Tursti Forening Årsberetning 2013
Informasjonsmøte LSU 19. juni 2013
Erfaringer fra Nittedals-anbudet
Enova – bygg & bolig Knutepunkt Edinburgh oktober 2014 Nils Kristian Nakstad Adm. Direktør, Enova.
Skadesak tilbygg eksisterende bygg Hendelsen og skadeomfang: Entreprenøren smelter snø og is på taket til tilbygget for å kunne foreta fuging av lettklinkerelementer.
Riktig kompetanse – for å kunne løse oppgaven sammen! Håndverkeren og fagarbeideren Arkitekten Byggherren Prosessen Gjennomføringsmodeller og kontrakter.
Pilotprosjekt for store bærekonstruksjoner i limtre
Oppfølging i bolig- nye grep i bydel Stovner
NORSKE HUSØKONOMERS FORBUND. . Forslaget fra styret i NHF var  Det nedsettes et arbeidsutvalg. AU, på 3 personer som utreder organisasjonens fremtid.
(alminnelig entrepriserett)
Prosjekt i faget SIB 3010 Studieobjekt: Barnehage i område RIT
TEFA SEMINAR mars Quality Hotel & Resort Norges Jeger- og Fiskerforbunds fremtidsdrøm for innlandsfiske på Agder?
”Framtidig barnehagesituasjon i storbyene” Presentasjon av et utviklingsprosjekt for storbynettverk barnehager Henning Sunde, seniorrådgiver Asplan Viak.
Gangen i en avtaleprosess Kurs om utbyggingsavtaler Agder. Hotell Norge, Kristiansand januar 2015.
 Utbyggingsavtale er helt nødvendig for å avklare kostnadsfordeling mellom privat offentlig.  Kommunen må være flikere til å bidra med kostandstilførsel.
Kveldskurs for nybegynnere 16. januar 2016 Geir Egil Paulsen Arkitektbedriftene i Norge Hvor kommer oppdragene fra? Ulike måter å anskaffe arkitekt Oppdragsgiver.
Kistefossdammen barnehage Vidar Nyhus, prosjektleder Asker kommune Frokostmøte Bilde: Christensen & Co arkitekter a/s.
NVF-seminar, Utvalg Organisering og marked, Oslo 20. april 2012 Effektiv gjennomføring – nye prosjektmodeller Samhandling og Prosjektstrategi ferjefri.
Presentasjon av utbyggingen på Jåsundhalvøya. Hvorfor ble utbyggingen planlagt og satt igang? Stort behov for sentrumsnære boliger Stedet var godt egnet.
Utvalde kulturlandskap i Jordbruket. Erfaringer, utfordringer og resultater fra fjellgardane og seterdalane i Øvre Sunndal. Nettverkssamling Lista
Anbudsbefaring Løvenstad – Demenssenter Møte EKH - STEMA Rådgivning AS,
Kistefossdammen barnehage Vidar Nyhus, prosjektleder Asker kommune.
Dialogkonferanse del 2 Scandic Hotell Alta 12. oktober 2016 Alta 12. oktober 2016 Johan Fredrik Nilsen Alta omsorgssenter.
Resultater fra delprosjekt 1:
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET.
Avdelingsleder for prosjektledere
Arkitektbedriftene i Norge
Byggeleder Søknadsfrist:
UNIVERSELL UTFORMING I KOMMUNAL PLANLEGGING
Informasjon om anleggsavgift.
Faktorer som bestemmer kostander på bygg
Ung i Agder 2019.
Vestsiden ungdomsskole bygges som plusshus i
Naturhistorisk Museum UIB Nordfløyen
Bygg21-styret Det nye styret består av:
BYGGESKIKKPRIS VESTBY KOMMUNE
Forprosjekt: områdesatsing olsvik og Loddefjord
Sandaker borettslag Nye dører og vinduer mm. OBOS Prosjekt AS.
Utskrift av presentasjonen:

2013

Juryen har bestått av: Formann: Grete Kvelland Skaara Leder av Byutviklingsstyret, Kristiansand kommune Medlem: Lasse Grødum Rådgivende Ingeniørers forening Agder Medlem: Fredrik Sund Agder Arkitektforening Medlem: Trond Stupstad Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg Sørlandet Sekretær: Venke Moe Plan- og bygningssjef, Kristiansand kommune

A-lab (Arkitektlaboratoriet) og Søgne kommune De nominerte er: A-lab (Arkitektlaboratoriet) og Søgne kommune - For transformasjon av et eldre administrasjonsbygg i kombinasjon med nytt bibliotek Kristiansand kommune, BRG/ Kruse Smith AS og Asplan Viak - For Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park PK Entreprenører AS og arkitekt Gunnar Knutsen - For Gurines Hage Solkollen barnehage Hånes/ Hånes frikirke og SMS Arkitekter AS - For Solkollen barnehage Hånes og Hånes frikirke

Søgne kommunes administrasjonsbygg De nominerte er: Søgne kommunes administrasjonsbygg

Søgne kommunes administrasjonsbygg

De nominerte er: A-lab (Arkitektlaboratoriet) og Søgne kommune For Søgne kommunes administrasjonsbygg i kombinasjon med nytt bibliotek. Et godt eksempel på en transformering av en eksisterende bygning med god materialbruk og nytt formspråk og en spennende sammenknytning og åpenhet mot eksisterende torg. Løsningen frigjør verdifull plass til et åpent atrium innvendig samt ulike fellesarealer utenfor og oppå bygningen. Grepet gjør også bygget mer oversiktlig og lettere å orientere seg i, til fordel både for ansatte og besøkende.

Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park De nominerte er:

Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park

De nominerte er: Kristiansand kommune, BRG/ Kruse Smith AS og Asplan Viak For Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park Kristiansand kommune har våget å gjennomføre en ny og spennende anskaffelsesprosess for å realisere definerte behov ved å tilby tomta ved bystranda. Dette har resultert vi et unikt anlegg som har vært organisert i 3 delprosjekter og med felles utomhusanlegg. Prosjektet er gjennomført av eiendomsselskapet Aquarama Kristiansand AS i samarbeid med Kristiansand kommune som tiltakshaver. Aquarama Kristiansand AS er eid 50% av BRG Eiendom og Kruse Smith Eiendom. Asplan Viak har utført et særdeles godt arbeid som arkitekt og rådgiver siden reguleringsprosessen kom i gang.

De nominerte er: Gurines hage

De nominerte er: Gurines hage

PK Entreprenører AS og arkitekt Gunnar Knutsen For Gurines Hage De nominerte er:   Gurines hage er et stort leilighetsprosjekt med passivhusstandard. Det er brukt murverk i alle yttervegger og prosjektet har pga. materialbruken vært nyskapende og utfordrende for både arkitekt og entreprenør. PK Entreprenør har utført byggearbeidet i en totalentreprise for byggherre HBU. Cornelius Verkerk har vært ideskaper og har sammen med arkitekt Gunnar Knutsen har brukt mange år på og planlegge og jobbe for å få prosjektet frem til det som står der i dag. PK Entreprenører AS og arkitekt Gunnar Knutsen For Gurines Hage

Solkollen barnehage Hånes og Hånes frikirke De nominerte er: Solkollen barnehage Hånes og Hånes frikirke

Solkollen barnehage Hånes og frikirke

De nominerte er: Solkollen barnehage Hånes/ Hånes frikirke og SMS Arkitekter AS For Solkollen barnehage Hånes og Hånes frikirke Prosjektet er en vellykket samlokalisering av et bydelssenter, menighetshus og en barnehage. Tomten var utfordrende med store høydeforskjeller. Solkollen barnehage Hånes og Hånes frikirke berømmes for nytenkning rundt sambruk og SMS Arkitekter AS for å løse oppgaven for å realisere deres planer.

2013 Tildeles: Kristiansand kommune, BRG/ Kruse Smith AS og Asplan Viak For Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park

Aquarama/ Scandic hotell med tilhørende park De nominerte er: