Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ung i Agder 2019.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ung i Agder 2019."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ung i Agder 2019

2 Status per Ny koordinert undersøkelse gjennomføres mars 2019. Alle trinn på ungdomsskolen og videregående skole deltar. Alle 30 kommunene på Agder har bekreftet at de deltar. Arbeidsgruppe er opprettet med deltakere fra kommunene Risør, Arendal, Kristiansand, fylkeskommunene, KoRus og Fylkesmannen. Det jobbes med å få inn to ungdomsrepresentanter. Arbeidsgruppen jobber med å ferdigstille utkast til spørreskjema som vil bli sendt ut til kommunene i september/oktober 2018.

3 Tidsplan 2018 Hvis det er positiv holdning i kommunene til å gjennomføre en ny koordinert undersøkelse, så må vi med utgangspunkt i erfaringene fra Ung i Agder 2016 begynne å planlegge hele prosessen rundt Ung i Agder 2019. Det første som må gjøres er å definere hvilke oppgaver en hovedarbeidsgruppe skal ha og deretter hvem og hvor mange som skal delta i gruppen. En aktuell aktivitet er å gjennomføre et «erfaringsseminar» med korte presentasjoner og dialog ift hva som er viktig for å få mest mulig ut av en ny koordinert undersøkelse i 2019. - Få en dialog rundt hvordan organisere arbeidet internt (tverrfaglige arbeidsgrupper) både i forkant av undersøkelsen og organisering og plan for oppfølging av resultater «Best practise». Kan være nyttig både for kommuner og ikke minst fylkeskommunene (som har mindre erfaring med Ungdata undersøkelser).

4 Tidsplan 2019 Hvis det er positiv holdning i kommunene til å gjennomføre en ny koordinert undersøkelse, så må vi med utgangspunkt i erfaringene fra Ung i Agder 2016 begynne å planlegge hele prosessen rundt Ung i Agder 2019. Det første som må gjøres er å definere hvilke oppgaver en hovedarbeidsgruppe skal ha og deretter hvem og hvor mange som skal delta i gruppen. En aktuell aktivitet er å gjennomføre et «erfaringsseminar» med korte presentasjoner og dialog ift hva som er viktig for å få mest mulig ut av en ny koordinert undersøkelse i 2019. - Få en dialog rundt hvordan organisere arbeidet internt (tverrfaglige arbeidsgrupper) både i forkant av undersøkelsen og organisering og plan for oppfølging av resultater «Best practise». Kan være nyttig både for kommuner og ikke minst fylkeskommunene (som har mindre erfaring med Ungdata undersøkelser).


Laste ned ppt "Ung i Agder 2019."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google