BUPDATA Anne May Bø Heggedal Enhetsleder AHUS – seksjon BUP Follo Hei

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Slik bruker du vår nettbutikk!
Advertisements

v/Tormod Engebu, IKAVA KDRS 13. november 2013
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
Are you ready to take control?. Hvorfor oppgavehåndtering?  Kvalitet på utført arbeid  finne rett ansatt for oppgaven  Spare tid på oppfølging  Varslingsfunksjon.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
PLO meldinger versjon 1.6 test og pilotering
Opplevd kvalitet og målt kvalitet: Brukerundersøkelser: Målgruppe: - brukere av hjemmetjenesten (18 indikatorer) - beboere på inst. (24.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Intranett: Hvordan komme i gang
ELEKTRONISK HENVISNING
Harald Tronstad
Lage e-post med bilde som vedlegg
• TRANSPORT • ENTREPRENØR • INDUSTRI Det brukervennlige vedlikeholds system for • VERKSTED.
Erstatning for ActiveX?
Bruk av prosedyrekoder i psykiatri/rus - Erfaring fra pilotperiode
Sikring av vannkvalitet på hovedinntak på helseforetak.
ØKT KONTROLL OG BESPARELSE GJENNOM EFFEKTIVE ANSKAFFELSER Trondheim 10 november 2010 Trond Edvardsen og Jostein Hårdnes, Visma Advantage AS.
FUNNKe Teknisk.
Anbefalt modell for administrasjonsenheten i nye Harstad kommune
Enhet for intern revisjon, 1.februar 2010 EIRs rolle i varslingsregimet EIR = Enhet for intern revisjon.
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Nasjonalt Introduksjonsregister (NIR) Hva, Hvem, Når (og Hvor)
Elektronisk prevalensregistrering av sykehusinfeksjoner på UNN
Releasedokumentasjon versjon 6.1 – Vedlegg –Begrenset tilgang til brukere uten sertifikat Hvis følgende innstillinger er satt for leverandøren:
Hvordan opplever brukeren den elektroniske søknaden.
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word - maler 1 DAT100 TEMA: Maler.
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word – sammensatte dokumenter 1 DAT100.
Samhandling rundt innsøking til behandling
Søking Søknadsbehandling/ Veiledning Realkompetansevurdering/ Vurdering Realkompetansevurdering/ Vurdering Opplæringsbehov Tilpasset opplæring Dokumentasjon.
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Visma Business Alle versjoner av SuperOffice og Visma Business ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som.
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Visma Global Alle versjoner av SuperOffice og Visma Global ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
Opplæring: Sengetuns-PC Pasientsignalsapplikasjon DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Samling for systemansvarlige for OTTO 5. november 2014 Irene Hilleren, Udir.
Microsoft CRM Visma Business
Overvåking Feilhåndtering
Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim
Resultat av konsernrevisjon Sykehuset Østfold
Samarbeidsavtale med tjenesteavtaler og rutiner
Registrering av aktivitet for å sikre utførelse og dokumentasjon av tiltak.
Superbrukerforum Else Marit Skoli. Praktiske erfaringer med ny PasDoc- funksjonalitet: Venteliste ”kontrolltime ikke tildelt” Oppfølgingskoder.
Superbrukerforum 23.april 2013 Seksjon Samhandling Anne Fiskaa Spes.rådgiver, stab samhandling.
- Tryggere for meg!- Enklere for oss! Interne ventelister og overflyttinger i psykisk helsevern Klinikk PHA.
Registreringspraksis og organisering i PasDoc Trude Fagerli, leder avdeling for aktivitetsdata og analyse.
Innkomne meldinger: Lese og kvittere innkomne meldinger: Innleggelsesrapport og Forespørsel/Svar på forespørsel. Følges opp fortløpende, det vil si minst.
Vg privatskoleinnsamlinger Erfaringer, utfordringer og forbedringspunkter – Ove Halseth, WIS AS.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID.
Avdeling for kliniske systemer Oppgradering av DIPS Classic versjon til Merete Ask 21 og 22/1-15.
Sengepost Inn, over og ut Avdeling for kliniske systemer.
Endelig elektroniske henvisninger til OUS - men hva betyr det for oss? Hallvard Lærum, Astrid Jones Lie og Berit T Bungum.
Pilotering av tilsyn Introduksjonsprogrammet Gro Sevheim, rådgiver
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Videreutviklet MOBI database
Brukermanual for iZettle
Overvåking/Oppfølging
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Brukerveiledning lage postliste i ESA
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Kildeverktøy i word Januar 2017 mjo.
Utskrift av presentasjonen:

BUPDATA Anne May Bø Heggedal Enhetsleder AHUS – seksjon BUP Follo Hei Jeg heter Anne May Bø Heggedal, kalles bare Maya, og er enhetsleder for kontorfaglig team på AHUS, BUP Follo. Jeg har jobbet på BUP Follo i 24 år, og jeg er veldig stolt av, og glad i, denne BUPen. Jeg jobber også noe på tvers for alle BUPene i Akershus universitetssykehus (5 poliklinikker og 2 døgnbehandlingsklinikker), og har et nært og godt samarbeid med de andre kontorlederne der.

Bupdata – drift og support Hiadata Visma EG Retail

Misting av dokumenter: Utfordringer: Misting av dokumenter: En av våre store utfordringer har vært at vi har mistet mange dokumenter/journalnotater. Vi har nå gjort en endring i Bupdata på noen av Bupene i AHUS, for å teste ut om dette kan hjelpe. Vi har gått inn i Drift – fanen Journal – huket bort haken på Temp lagring-journalnotat. Det vil da si at journalnotater ikke blir lagret automatisk, og at den som skriver notatet jevnlig må trykke på Lagre og også ved avslutning. Vi har ikke fått tilbakemeldinger på at journalnotater er mistet etter dette.

Pilotprosjekt BUPKOM Bupkom SMS-varsling Pasientdialog Elektroniske henvisninger og prøvesvar Vi var med i pilotprosjektet BUPKOM. Det eneste vi fikk i gang var Pasientdialog og SMSvarsling. Etter at vi kom over i AHUS, har vi ikke fått dette til å virke. En utfordring for oss er at vi ikke får god nok/rask hjelp fra IT-avdelingen/Sykehuspartner. Vi føler at Bupdata er en ikke prioritert oppgave. NPR – forståelse av tilbakemeldinger Nytt fra NPR   Min 6 minutter mellom hvert tiltak

Endringer i Bupdata

Forhåndsvalg

Timebok

Timebok

Timebok

Kodeverk 2014

Kontakt – valg av kode

Fra Sted – nye koder

Fra Sted – nye koder… fortsetter Varsel om manglende P20 takst Rettet feil i varsel om P20. Bupdata varslet at P20 ikke var brukt, selv om den var det (når det var mer enn 12 mnd siden den var brukt). Denne feilen er nå rettet.  P20 sjekk Avtale -> Kontakt  Det gjøres en P20 sjekk når en Avtale blir konvertert til kontakt. Før ble testen bare gjort for nye kontakter  Fremmøte rapport Det er laget en ny rapport som viser alle kontakter der pasient og/eller foresatte har vært med

Fremmøterapport kontakter

Hoveddiagnoser

Dokumentjournal

Dokumentjournal - Bilde

Henvisning

Utsettelse henvisning

Utskrift

Henvisningsformalitet

Individuell plan – nye koder

Tilstandsgrupper

Ventetidslutt

Avslutting av henvisning

Behandlingsserie / Opphold

Pasientliste – Nytt filter

Pasientliste – Ny oppstartsmulighet

Timebok

Timebok… fortsetter

Endringer for døgnopphold

Endringer for døgnopphold, forsetter

Beleggsrapport forsetter

Endringer for døgnopphold fortsetter

Endringer i vedtak

Endringer i vedtak fortsetter

Endringer for de med driftsansvar Frekvenstabell   Rettet feil som gjorde at diagnose tekst ikke ble vist i frekvenstabell Mulighet til å endre navn på NPR fil I forrige versjon av Bupdata ble muligheten til å endre navn på NPR filen fjernet. Dette er nå rettet opp. Tildeltdato fra henvisning Tildeltedato er lagt ut som flettefelt. Bruk |Tildelt_dato|

Endringer driftsansvar…

Endringer driftsansvar fortsetter

Rapportmodulen

Rapportmodulen… fortsetter

Kontakt

Kontakt fortsetter

Egendefinert utvalg

Ansatt Team Enhet

Ansatt Team Enhet fortsetter

Kontakt Landskoder Endringen under er en mulighet som er lagt til rette for i Bupdata. Det er ikke et krav fra NPR om at endringen skal gjøres. De nye landskodene som er lagt til er gjort for å gi brukerne mulighet til å ta de i bruk. Hvis dere velger å ta i bruk de nye kontakttypene, så kontakt leverandøren først Det er lagt til 3 nye landskoder for kontakt 3 Kontroll 12 Pasientadministrert behandling 13 Opplæring Tallene foran er NPR kodeverdier. I Bupdata er kodene lagt inn på kodeverk 1110 Kontroll 1111 Pasientadministrert behandling 1112 Opplæring

Kontakt Landskoder fortsetter

Kontakt Landskoder fortsetter