Bygdenytt Grytting Idrettslag

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
MØTE NMK KRISTIANSAND SPEEDWAY
Advertisements

ASKER SKIKLUBB VOLLEYBALL Treningsavgift/dugnad våren 2014
Del 2: Personlig økonomi.
Erfaringer fra 8 års (2004 – 2011 ) Krabbefiske
FAU Berger Skole Barbro Nordland Johannessen, FAU leder
VANN OG AVLØP ARENDAL OG ENGSETH. Hovedanleggets kostnad blir fordelt på antall som melder seg på. Dette er lik pris for alle. For å få vann- og avløp.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Rolf Barlindhaug Norsk institutt for by- og regionforskning
Frambu senter for sjeldne funksjonshemninger
Fiksjon eller virkelighet? Boligplanlegging Alle med på laget.
Bygdenytt 25.april 2008 Grytting Idrettslag Uavhengig og frittstående ”avis” for bygdas befolkning. Styret i Grytting IL ønsker å benytte anledningen til.
Nes Arena Lang vegs ferd mot dag..
“NIL-klubben” Pilotprosjekt Mars 2012.
Leiligheten til Melissa og Petter
Herøy ungdomsklubb.
Tjenestepensjonsordningene i privat sektor Status og utviklingstrekk Pensjonsforum 05/09-08 Geir Veland.
IL SØRFJELL PRESENTASJON 2008.
Strindheim Fotball Yngres avdeling Infomøte
Velkommen som konfirmant i Asker kirke!!
FONS TILBYR NÅ GRATIS INSTRUKTØRKURS FOR DEG SOM SKAL JOBBE SAMMEN MED EN LÆRLING Det kommer et krav som sier at hvis en bedrift/rederi skal ta inn lærlinger,
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
Japan Karate Association Norway
Del 2: Personlig økonomi.
Orientering om NFFs budsjett for 2009 relatert til 1. divisjon kvinner.
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
Stavadalen.
Ungdomsbevegelsen til Kirkens Nødhjelp
Boligbyggs markedsleiestatistikk – 3. kvartal 2007 Markedsleien i Oslo fortsetter å stige og ligger nå høyere enn det tidligere toppnivået fra 2002 Boligbygg.
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
Informasjonsmøte i skigruppa
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Nettverkssamling om barnefattigdom
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Månedsbrev Smørblomst
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
Basishall Løten ”Merkevarebygging” Ut av hallen (sommeravslutning) Oppvisninger 1. mai og 17.mai Turnshow Pressedekning Være positiv.
1 Biblioteksjefrollen - mindre innlandskommune og en Deichman-filial i Oslo Kvalitativ spørreundersøkelse med en person som både har vært biblioteksjef.
Velkommen til helgesamling På Thon Hotel Kristiansund mai 2011.
Videregående opplæring -NYE VEGER -NYE MULIGHETER NYE UTFORDRINGER.
Årsmøte i foreldrerådet
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og Gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 2. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og Gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 1. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Kapittel 2: Investeringsanalyse
Informasjonsmøte SIF J-14 Dato: 3. mars 2009 Svein T. Høiland.
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
FRISTER: 25. mai 2010 Påmelding med antall personer alle tropper med innbetaling av kr. 500,- pr. person, og ønske om type innkvartering. Ved påmelding.
Handlingsplan 2008 Første halvår. Hva har skjedd så langt?  13 februar: Bardu Hund ble stiftet!  februar: Bardu Hunds første kurs gjennomført.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Til alle foresatte i 4a og 6b I år er det foreldre til barn i klasse 4a og 6b som er dugnadsgjengen på 17. mai. Det vil si at vi bl.a. har ansvaret for.
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Stavanger Turnforening Hvorfor samarbeide med STF i merkevarebyggingen? Stavangers desidert største idrettslag –Pr. dato medlemmer. Disponerer.
09.00 – 10.00Registrering & kaffe – 10.10Velkommen! – 11.15Evaluering av kontrollutvalg og sekretariat – 11.30Pause og utsjekking
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Velkommen til Sesongen
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe: 3. / 9 år Trenere: Elias, Pål Christian og Jostein Endelig på snø – fantastiske forhold.
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor de ulik gruppene skal trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
Hva skal vi gå gjennom Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu. Terminliste og regler.
FAU møte kl. 18:00 Årskalender Skolefester 2015 Sykkeldag for 4. klasse KFU Eventuelt Informasjon fra rektor.
Hva skal vi gå gjennom Presentasjon av styret. Trenere, grupper, hvor skal de ulik gruppene trene og når. Handlekveld og smørekurs. Skisamling på Gomobu.
September - Desember 2010 Seniorsykkelturer : Våre populære sykkelturer starter opp i mai og avsluttes i september. Det finnes en egen brosjyre over disse.
Informasjonsmøte Skigruppa Heistadmoen 20/
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
EIDET VELFORENING Årsmøte / Generalforsamling Tirsdag 13.mars 2012 kl
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
ORGANISASJONSKART for
Utskrift av presentasjonen:

Bygdenytt 20.5. 2008 Grytting Idrettslag Uavhengig og frittstående ”avis” for bygdas befolkning. Styret i Grytting IL ønsker å benytte anledningen til å ta et tak for å gi bygda litt nyheter og annet matnyttig som skjer hos oss. Bruk oss fritt i forhold til ris og ros. SØPPELPLUKKINGA Vi arrangerte søppelplukking 13. mai. Kolo veidekke betaler GIL for plukking langs gangveien (på begge sider av hovedveien og gangveien fra Gjerstad til Grytting), men vi har også inkludert Gjerstadveien og Haukenes. På grunn av lite oppmøte den 13. fikk vi ikke gått hele strekningen. Vi måtte også bunte veistikkene som var samla inn. Vi kan ikke rapportere til Kolo at arbeidet er gjort før vi får rydda alt og det ligger en del søppel i veikantene. Langs gangveien gjenstår strekningen fra busskuret i skille mellom Gjerstad og Grytting og til Stall P og fra Gryttingsbrua til enden av gangveien. Ny dato blir Tirsdag 20. mai kl. 17.30 Kombiner det med sykkeltrimmen! Møt opp på lokalet for henting av sekker, eller start plukking hjemmefra. Sekkene leveres ved lokalet. GIL er avhengig av inntekter – forsikring og strøm på lokalet utgjør ca 70.000 i årlige kostnader og oppdraget fra Kolo gir oss ca 10.000 kr. Takk for hyggelig 17. maiarrangement til alle som bidro. Spesielt takk til komiteen og barnehagekoret! Skimerkeprøven Bjørn Myhra fikk i år skikruset. Det er den høyest oppnåelige utmerkelsen for den årlige skimerkeprøven. Bjørn har gått til skimerket og klart gullkravet til skimerket i 40 år. Karin G. Olsen fikk i år sølvstatuetten og har gått til skimerket i 30 år. GRATULERER! Husk å betale medlemskontingenten! ”Til topps på søndre Langøya ” Årets kort for ”Til topps på Søndre Langøya” er lagt ut for salg Kort kan kjøpes: på Corner Sport på Stokmarknes og hos Ragnhild Renna - Gjerstad Åse Fredriksen- Grytting Arild Paulsen – Holmsnes I år er det 15 topper å velge mellom. Voksne må klippe på 8 topper for å bli premiert og for barn er det 5 topper. Med ønske om en flott tursesong fra IL Stålbrott og Grytting IL.! Bygda har i den senere tid fått flere nye innbyggere. Hjertelig velkommen !

Bruk idrettslaget for bygdas beste! GRYTTING IDRETTSLAG eier Grytting idrettshus og leier ut til private og offentlige formål - står for ulike idrettsaktiviteter bl.a. sonerenn på ski, skimerkerenn, skicup, sykkeltrim, til topps på søndre Langøya etc. - tar initativ til og arrangerer 17.mai, høstfest, juletrefest etc. På årsmøtet 14.5. ble følgende valgt: Leder: Ragnhild Renna mob. 90548161 Nestleder (ansvarlig festarr): Ronny Slotnes mob. 47615742 Sekretær : Katrine Olsen mob. 45604921 Kasserer : Nils R.S. Skjørholm mob.45066569 1.styremedl.(skigruppe) : Jostein Holmeng mob. 95886027 2.styremedl.(husansvarlig/utleie): Stian Andreassen mob. 93436712 3.styremedl.(ansvar barnearr.): Julie Isaksen mob. 90722598 Medlem husstyret Dan Kevin Larsen mob. 91766383 1.varamedl. : Atle Andreassen 2.varamedl.: Karin G. Olsen Valgkomite for 2009: Geir Amundsen – leder (1 år) og Øivind Kristoffersen (2 år) Bruk idrettslaget for bygdas beste! Utleiepriser Grytting idrettshus 1. Gudstjeneste, begravelse o.l kr. 1000 2. Møterom (kafè) og kjøkken kr. 200 3. Leie av hele huset: Ideelle organisasjoner: kr. 1000 Private fra bygda: kr. 1500 Utenbygds boende og andreorganisasjoner: kr. 1800 4. Leie kjellerlokaler kr. 800 Leietaker må betale 500,- hvis ikke tilstrekkelig vasket. Hva kan og vil du bidra med på bygda ? Vi trenger alltid noen i ulike komiteer og til å utføre forskjellige oppgaver. Nært forestående er Kleiva/Langøymarsjen som skal arrangeres 14.-15. juni, vi skal sette opp ei ny scooterbu og søke midler for å lage bru over elva oppe i marka. Har du lyst til å ta i et tak, så ta kontakt med styret! SYKKELTRIM tirsdager kl. 18.00 – 19.00 oppmøte på lokalet. Deltakeravgift 10 kr.