PowerPoint-mal FLT.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Advertisements

PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Internett for nybegynnere
Vi har to typer tekster i fagplanen i norsk.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
De dårige følelsene. Veiene ut..
«Strykebrettcover og stativ»
HVORDAN LAGE GODE WORD-DOKUMENTER
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Fra geometriske former til abstrakt design.
Montering med Word Hallvard Slettebø.
Prosessarbeid med collage, tekstur og formlikhet
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Layout - utforming - design i
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
TIPS OG RÅD TIL MUNTLIGE FRAMFØRINGER
1.Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
Dette er en vitenskapelig plansje i størrelse A1 (594mm x 841mm) laget ved hjelp av PowerPoint. Skriften her er Arial 48pt og fargen er lik streken.
CV Curriculum Vitae.
Fra geometriske former til abstrakt design
Dokumentasjon av en prosess
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
1. Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
MAL MEMORYOPPGAVER Eksempel fra kurset! 1.Rød 2.Svart 3.Black 4.Grønn 5.Green 6.Gul 7.Yellow 8.Hvit 9.White 10.Rosa 11.Pink 12.Lilla 13.Purple 14.Blå 15.Blue.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Brukergrensesnitt og design av skjermbilder
Bokpresentasjon Oslo.
Analyser en sakprosatekst
Brukergrensesnitt og design av skjermbilder
REGNBUEN Skrevet av Runar Petershagen.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint-mal FLT. –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk.
 Bygd opp av piksler  Hvor mange?  Mer ppi = bedre kvalitet = større fil  Skrivere bruker dpi.
RGB •RGB fargemodellen er en fargemodell, der rødt, grønt og blått lys er lagt sammen på ulike måter og gjenskaper et bredt spekter av farger. Navnet på.
10 regler for å skrive for web
Noen tips om PowerPoint
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
Peace Research Institute Oslo Fordommer Fordummer Oslo, 23. november 2010 Rojan Ezzati.
I denne oppgaven skal du definere de ulike begrepene du har lært om i kapittelet, for eksempel kultur (mat, klær, tekster, musikk osv), likeverd, integrering,
7. Typography, Readability & Legibility Lesbarhet.
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
Velkommen Norge i ny drakt.
En formel er gyldig hviss den sann i alle tolkninger Utsagnslogikk Tolkning = linje i sannhetsverditabell Altså: En formel er gyldig hviss den har T i.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Slik skriver du for nett Av Trude Sæle, Web- og kommunikasjonsrådgiver AFK. Prosjektleder ”Nye nettsider for Veiledningssentrene i Akershus”. Kontaktinfo:
Slik skriver du for nett Av Trude Sæle, Web- og kommunikasjonsrådgiver AFK – prosjektleder for ”Nye nettsider for videregående skoleri Akershus fylkeskommune”.
PowerPoint……eller ikke ?. En presentasjon er en bildefortelling Nina Johansen.
Hvordan skrive godt for web Åsne Dahl Haugsevje Mandagsmøte,
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Hvilken farge ser vi? Hvitt lys har alle farger En sort flate absorberer alt lys En sort flate reflekterer ikke noe lys.
05. INNVENDIG PROFILERING
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
VISUELL KOMMUNIKASJON Designhåndbok.
Tittel på prosjektet Evt. undertittel/problemstilling
KULTURTANKEN Visuell profil
X x x «Monotypi». Finn frem glass eller pleksiglass plater i størrelse litt under A4 eller A5. Du må ha tykt papir som er litt større en glassplatene.
Å skrive noveller.
Følgende logoer skal benyttes;
Lys, syn og farger Forslag til forarbeid
emne setning SmartArt-grafikk med bilder på rød bakgrunn (Viderekomne)
Fargelære.
Tittel på presentasjonen
Tittel på presentasjon som går over to linjer
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt, slette dem eller kopiere dem hvis du.
Utskrift av presentasjonen:

PowerPoint-mal FLT

Forbundet for Ledelse og Teknikk –mer en et fagforbund

Formålet med å bruke en egen mal PowerPoint er en del av FLTs merkevarebygging som går ut på å skape en lik identitet og kultur for alle tjenester og all kommunikasjon. FLT ønsker å være et varemerke i markedets bevissthet. Medlemmer og samfunn skal kjenne oss igjen og ha gode positive relasjoner Merkevarebygging er et omfattende område. Her begrenser vi oss til: Logo Designelementer Farger Typografi Dette finner du om på www.flt.no

Bakgrunnen Bakgrunnen er laget grå slik at både hvit og sort tekst synes. Illustrasjonen til venstre – med logoen – skal alltid være med. Hovedtittel på bildet skal stå i hvitt på den røde stripen oppe. Åpningsdiaset med slagordet kan brukes som masterslide på de bildene som ikke har tittel.

Farger FLT har et eget fargeprogram som består av Rød: Blandes i RGB med 166+0+0 Oransj: Blandes i RGB med 155+126+0 Gul: Blandes i RGB med 255+229+179 Grå brukes i hele skalaen. I tillegg sort og hvitt. Bruk disse fargene i rammer, streker, grafer etc.

Typografi FLT har to typografiske snitt som til enhver tid skal brukes. Imago og Times. I stedet for Imago tillates Arial, Verdana eller Helvetica på web og på PowerPoint. Her i denne presentasjonen brukes Arial. Overskriften står med normal 22 pkt Brødteksten under står med normal 15 pkt Uthevinger etc kan gjøres enten med å bryte til hvitt, halvfet, kursiv eller kombinasjoner av disse. Ikke lag teksten større fordi du synes det blir for stor nakne flater i bildet. Lite tekst på hvert bildet er tvert imot av det bedre. Ikke fall for fristelsen til å bruke fancy skrifter.

Lay-out La all tekst stå rett under overskriften. Dvs la den begynne der denne teksten gjør. Bilder, grafer og illustrasjoner skal også gå ut i fra samme hjørnet der hvor denne teksten starter. Bruk 1 pkt ramme. Ikke legg tekst oppå bilder. Det forvansker som oftest lesbarheten. Når FLT nevnes i teksten så ikke bruk logoen eller prøv å etterlikne denne. Bruk bare den skriften du er i ferd med. TIPS: Sørg alltid for at det er tilstrekkelig mørkt i rommet hvor du skal vise presentasjonen.

Bilder, grafer og illustrasjoner kan stå slik…eller… Hvis du skal ha tekst til bildet så la den stå på høyre side eller under. ALDRI over eller før bildet.

…eller slik… Bruk gjerne skygge på bildet slik som under den røde linjen over.

…eller slik.