AFRIKA.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Fra ord til liv April 2009.
Leir-genial trosopplæring
En presentasjon av patruljen ekorn.
Spillermøte CSK F-Jenter 2004
”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”
Forurensning og miljø Av: Lena, Iselin og Karoline Vi trenger naturen. Uten trær,planter og dyr hadde vi ikke klart å leve på jorda. Derfor er det viktig.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Troll.
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
Utdanning for utvikling Utdanning gir mange ringvirkninger Her følger noen: Send ADRA til 2468.
REGNSKOGEN MENNESKENE HUGGER NED TRÆRNE I RENGSKOGEN
Dyr i skogen.
Klapperslange Leseøving.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Befolkningsutviklingen i verden.
LIVET I KLOSTERET:.
REV.
TORSDAG 28. juni 2012.
De lever i grupper som heter flokk. Der lever mange hunner og kalver.
Til Noas ark.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
VERDENSROMMET Av: Hannah.
Du er innkalt til gastroskopi ved
Norske landskap Ulf Skauli
Kapittel 10 På treningssenteret.
Prøv å sette setningene riktig sammen. Du finner oppgaven på www
Finn bitene som mangler Praktiske oppgaver – søk informasjon på nett.
Vannressurser i Norge og verden!
Her er gruppa. Didrik, Anne, Sondre, Nicco, Jenny.g, Ary. Denne gruppa jobbet med vann og det neste dere ser er det vi har forsket på med vann.
Fedje.
Laget av Karl Ivar og Ole Martin.
Regnskogen Vær De frodige skogene i sør-vest er avhengige av høye temperaturer hele året og mye nedbør. Regnskoger i tempererte soner trives mellom Stillehavet.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Et land langt mot nord:
Snakk om psykisk helse på din arbeidsplass. Psykiske helseproblemer - ofte årsak til sykefravær Om lag 20 prosent av det totale sykefraværet skyldes psykiske.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
RAMADAN.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Panda.
I Bekkedalen Læringsmål Eleven skal kunne;
Den norske bjørnen (ursus arctos)
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Kriger og revolusjoner
Religioner.
En løve.
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
“Disippel-høring”.
Brasil.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Et land i lengst mot øst:
Den kan veie opptil 275 kg. Den kan veie opptil 275 kg. Den kan bli opptil 3,5 m høy. Den kan bli opptil 3,5 m høy. Den legger normalt 2 egg i året. Den.
Trøndelag Av Lindis, Jonas og Anna Ø.W..  Trøndelag er en landsdel i Norge som består av de to fylkene Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag, og er den nordligste.
Læringsmål Eleven skal kunne; Beskrive kjennetegnene til noen dyr som lever ved bekken. Beskrive kjennetegn og levevis til fisker og små dyr som lever.
HVEM DREPTE JESUS? Hvorfor måtte han dø?. IKKE EN LIKNING + = +
Fugler Noen grunnleggende opplysninger. Læringsmål for emnet: Du skal vite hva en trekkfugl er Du skal vite hvorfor trekkfugler flyr sørover om vinteren.
Hvordan fungerer de?. Plantecelle Funksjonene i ei plantecelle. Planteceller: Planteceller består av en cellevegg, en cellemembran, en cellekjerne, mitokondrier,
Sokrates.
Likner du på han her? Tema: Hominidene Plan for timen:
Hvorfor er det viktig med naturmangfold?
Presentasjonstittel(Bunntekst)
Velkommen til Newtonrommet
En reise jorda rundt Områder på vår planet der mennesker ikke kan bo
Velkommen til Newtonrommet
Luftens jegere
Velkommen til Newtonrommet
I Bekkedalen Læringsmål Eleven skal kunne;
Sokrates.
Livets historie.
Utskrift av presentasjonen:

AFRIKA

DYRENE

SLANGE

KOBRA

KOBRA Kobraen er i familie med giftsnoker. De lever i Afrika og Asia. Det finnes rundt 20 ulike kobraer. Den vanligste er Indisk kobra, også kalt brilleslange. Den har en liten ekstra tann i munnen som giften kommer ut av og den biter hvis den føler seg truet. http://www.youtube.com/watch?v=vdg9gkmWsEA&feature=player_detailpage

ANAKONDA

ANAKONDA Anakonda er verdens største slange. Anakonda er en kvelerslange og hører til Boerslangefamilien. Den blir 6-7 meter lang og kan veie 100-350 kg. Den lever for det meste i vann og graver seg ned i grøfter i tørketiden Nå kommer mange av dere til a kveppe http://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU&feature=player_detailpage

PATTEDYR

ELEFANT

ELEFANT Elefant er den største fanten vi vet om. Den kan veie to tonn og bli rundt 4 meter høy. Elefanter har en snabel som de dusjer ungen sin med vann, drikker og spiser og puster med.

DIK-DIK

DIK-DIK Dik-dik er verdens minste antilope. Den er som oftest flokkdyr hvis ikke moren har forlatt den, hvis ikke de var på vandring mitt i en fødsel. Den har små horn som den bruker til å slåss om hunnene eller forsvare ungen. http://www.youtube.com/watch?v=F9noqjHxA_I&feature=player_detailpage

LØVE

LØVE Løven er det nest største kattedyret og spiser antiloper og dik-dik og mye mer men spiser sjeldent mennesker fordi de vet at vi lett kan drepe de med et gevær skudd eller to. Hannløven er størst og har en stor man. Den later seg ofte i den varme ffritiden

STAMMENE

STAMMENE Stammene bor rundt omkring i Afrika og er ofte på vandring. De lager ting av dyr tre og bæsj. De jakter ofte på antiloper, men mest kyr. En av stammene heter Masajastammen.

MASAJA Masajastammen er en stamme i Afrika. De går på ikke på skole sånn som oss. De går på jaktskole. Mange av Masajastammene er fattige og syke og det går ofte utover barna. De er tynne og høye og raske. Det er ikke så mange som vet om Masajastammene så derfor er det nesten ingen som vet at noen Masajaer er mye raskere enn… Usain Bolt.