Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - OKTOBER 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

Festsalen Kurs- og konferanse
I.
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
ASKER SKIKLUBB VOLLEYBALL Treningsavgift/dugnad våren 2014
Litt mer om PRIMTALL.
Saker for diskusjon på Årsmøte
Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig
Arbeidsoppgaver for baneansvarlige Ansvarlig årgang G/J 10 Sesong 2012: årgang 2002.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE – APRIL 2012 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne Vibeke.
Velkommen til beboermøte i Vallerudtoppen Borettslag 07. Desember 2011
Kristen Nygaards hus Status og fremdriftsplan. Status •Forslaget til fordeling er vedtatt av IT-direktøren –Noen mindre justeringer hos SAPP, SUF og SINT.
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE NR 1 – 12. ÅRGANG – AUGUST 2010 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder.
7. Fysisk arbeidsmiljø Jeg er fornøyd med den ergonomiske utformingen av arbeidsplassen min Jeg er fornøyd med inneklimaet på arbeidsplassen.
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - OKTOBER 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne.
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - APRIL 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne Vibeke.
Leikvang Friidrettshall
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 7-10 år Trenere: MagnusThor-Ingvar Nina Arne Lisbet Tore.
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Kapittel 14 Simulering.
Guvernørens månedsbrev
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Høst: Presentasjoner Weekend Temasamling: Innføringskurs Gruppene startet opp Temasamling: Sorg og savn.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
s. 1 Evaluering av rådgivningstjenesten Foto: Crestock.com.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Timesammedag ved Risvollan legesenter(RLS) Evaluering etter 3 år. Stud.med Olav Aune Thomassen og Aage Bjertnæs Spesialist i allmennmedisin.
Hjertelig velkommen! Til pasienter på sykehjemmet og i hjemmetjenesten, deres pårørende, støttespillere, ansatte og venner! Lunner omsorgssenter
Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE NR 2 – 12. ÅRGANG – DESEMBER 2010 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie.
Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Bankenes sikringsfond Revisjonskontoret
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
HØSTSAMLING FOR HELE ALLSPORTGRUPPEN
Referanseliste Barnehagemøbler 2013
Kristin Granne Avdeling for opplæring og tjenester
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
Foreldremøte Firebirds
Og.
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 2 – januar 2015
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Årsmøte Velforeningen Skaarlia amfi Agenda Valg av møteleder og referent Godkjenning av sakslisten Styrets årsberetning Regnskap 2013 Budsjett.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Opplæringskontorets hjørne - Litt info. Onsdag, 23.november 2016
Ordinært sameiermøte 2017 Åstadtunet Boligsameie.
Velkommen til foreldremøte
Utskrift av presentasjonen:

Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - OKTOBER 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm Tokerudkollen 17a, 1336 Sandvika. Styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm nr. 17a tlf: Styremedlem Chris Svensson nr. 5 tlf: Styremedlem Liv Kristine Butler nr. 7b tlf: Kjære alle beboere i Tokerudkollen! Side 1 Nå er det definitivt høst, og vinteren nærmer seg. Sommeren gikk fort også i år dessverre, og det har jo også vært mye regn, men vi satser på at vi fortsatt kan få en del fine høstdager utover! Først og fremst vil vi få ønske dere nye beboere velkommen til Tokerudkollen. Dere har fått en del informasjon i deres postkasser som vi håper vil være til hjelp, og så håper vi dere vil trives her hos oss! Siden siste notat har vi hatt en dugnad, og det gikk riktig fint! Tusen takk til alle som stilte opp, en flott innsats! Og ikke minst er det hyggelig å møtes til litt arbeid, pølsegrilling og litt godt drikke til. Neste dugnad blir lørdag 29. oktober, vi satser på godt oppmøte + grilling! Oppslag kommer. Container denne gangen blir kun for hageavfall. ! IKKE PUTT PLASTPOTTER OG LIGNENDE I CONTAINEREN!! Kun organisk hageavfall! I høst har vi fått oppgradert lekeplassen. Ny duk og ny sand i den lille sandkassen, og nytt lekedyr, som er plassert utenfor kassen, da sandkasser er for de aller minste. I tillegg er det bestilt et kattenett som skal dras over sandkassen når den ikke er i bruk, for å holde kattene unna. Dette må de som bruker sandkassen og deres foreldre ta ansvar for, og det må jo også være i egeninteresse for at barna ikke skal risikere å leke i kattemøkk. I tillegg har vi fått lagt gummibark i den store sandkassen, så er problemet med utskiftning av sand i denne eliminert i overskuelig fremtid. Vi har hatt et ekstraordinært sameiermøte, hvor det ble vedtatt å skifte ut rekkverk på balkongene med sotfarget glassrekkverk. Referat fra møtet kommer i postkassene når vi får det fra ABBL. Arbeid med søknad til kommunen om fasadeendring er i gang.

Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - OKTOBER 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm Tokerudkollen 17a, 1336 Sandvika. Styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm nr. 17a tlf: Styremedlem Chris Svensson nr. 5 tlf: Styremedlem Liv Kristine Butler nr. 7b tlf: Det er bestilt service på takvinduene i sameiet. Dere som har egne vinduer må selv betale for service på disse om dere ønsker ettersyn av disse også. Det blir sannsynligvis i uke 43, og de kommer på dagtid. Da er det fint om de som ikke kan ta i mot dem på avtalt tidspunkt på dagtid eventuelt kan avtale med en nabo som kan få låne nøkkel? Vaktmesterkompaniet har gått over det meste av takene, malt israfter og lagt beslag på disse, renset for mose, sjekket brannluker, renset takrenner etc. De skal ferdigstille dette arbeidet i løpet av høsten. Sameiet inngår rammeavtale med Bærum Rørleggerbedrift, og håper vi med dette får lagt frem et felles tilbud om ettersyn/utskiftning av beredere i kjøkkenbenker for dem som er interessert, da er det muligens rabatter å hente hvis flere gjør dette samtidig. Berederne begynner å nærme seg en alder hvor ting kan skje. Styret ber nok en gang beboerne om ikke å parkere sykler på svalgangene. Dette fører til at ambulanse personell ikke kommer frem hvis noen blir syke. Ta hensyn og parker syklene i sykkelskuret eller i sykkel bodene. NB: Vi minner om at i sykkel bodene skal det bare være sykler, andre ting vil bli fjernet av styret. Så vil jeg minne om at alle referater fra styremøter blir lagt ut på våre hjemmesider: Tokerudkollen.com. Hvis det er noen som ønsker papirutgave, vennligst gi beskjed til en i styret, så ordner vi det! Så gjenstår det bare å ønske alle sameiere en fortsatt fin høst! Vennlig hilsen styret v/Hanne Vibeke Winter-Hjelm Styreleder Side 2

Tokerudkollen Notatet INFORMASJON TIL BEBOERNE - TOKERUDKOLLEN BOLIGSAMEIE - OKTOBER 2011 Styrets adresse: Tokerudkollen boligsameie v/styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm Tokerudkollen 17a, 1336 Sandvika. Styreleder Hanne Vibeke Winter-Hjelm nr. 17a tlf: Styremedlem Chris Svensson nr. 5 tlf: Styremedlem Liv Kristine Butler nr. 7b tlf: KONTAKTER: Styret: Hanne Vibeke Winter-Hjelm Chris Svensson Liv Ellen Steinar Åsheim Varamedlem Vaktmester:Asker og Bærum Vaktmesterkompani: Kontaktperson er Morten. De kan påta seg arbeider for dere om dere ønsker, til en pris av 400 kr + mva. per time. De har også døgnutrykning ved akutte kriser. Hvis det er saker som ikke er sameiets ansvar må dere betale en pris på utrykning på kr 700,- + mva. per time. Rørlegger: Bærum Rørleggerbedrift Dere får rabatt hos dem hvis dere sier sameiet har avtale med dem. Heis:C-blokk: Oddvar Husum B-blokk: Erik Myhre Søppel: Marie-Louise von Tangen-Jordan Bestilling av nøkler:Marie-Louise von Tangen-Jordan Garasjeportåpnere: Trygge Rom, Sandvika Storsenter, tlf Side 3