Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Saker for diskusjon på Årsmøte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Saker for diskusjon på Årsmøte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Saker for diskusjon på Årsmøte
Bystranda Park Saker for diskusjon på Årsmøte

2 Saker som må finne sin løsning
Agenda Status generelt Saker som må finne sin løsning Husordensregler Strøm i boder Beising av terrasser, farge og gjennomføring Markiser, farge og innkjøp Spørsmål fra salen

3 Status generelt Bystranda Park er blitt et flott leilighetsbygg. Fellesarealene begynner å ta form og det ser bra ut. Resepsjonsområdet med Janne som vertinne er et stort aktivum for sameiet. Vi tror terrassen vil bli godt mottatt til sommeren. Vi håper at den blir mye brukt. Parkeringskjelleren kommer til å bli full. Det betyr at vi alle må tenke på naboen når vi skal parkere. Sykkelrommet blir fullt. Noen må bruke sykkelstativ på utsiden. Vi jobber kontinuerlig for å finne plass til motorsykler og kanoer. Vi får ikke plass til tilhengere i garasjen. Her må man velge bil eller tilhenger. Det er satt av plass til elektriske rullestoler. Eventuelle elbiler må håndteres spesielt.

4 Husordensregler Vi vil anbefale at styret setter i gang et arbeid med utarbeidelse av husordensregler. Utkast legges fram for sameiet til diskusjon og godkjennelse.

5 Strøm i boder Det er mulig å få strøm i bodene i parkeringsetasjen. Vi kan imidlertid ikke ha måler på hver bod. Vi har innhentet et felles tilbud på installasjon av en kontakt på 500W/1000W i hver bod. Det dekker behovet til en fryser og/eller et kjøleskap. Installasjon vil komme på ca NOK 2000 for 500W og NOK 3000 for 1000W. Strømmen vil faktureres fast med NOK 500/år eller NOK 1000/år. Beboer må selv betale installasjon. Det lønner seg ikke med måler på hvert uttak. Vi installerer en måler for eventuelt å justere prisen etter virkelig forbruk i etterkant.

6 Felles tilbud på beising av terrasser
Vi vil foreslå at man velger samme farge på beising av terrassene. Vi tror Herregård Terrassebeis (Gjøco), vannbasert, farge 9710 Terrassegrå vil passe til fargene rundt terrassene og forslår det. Vi forslår videre at vi henter inn et felles tilbud fra malerfirma på beising av terrassene. Det vil være frivillig å benytte seg av dette. Vi anmoder bare de som ønsker å gjøre dette selv om å bruke fargekoden over.

7 Farge på markiser Det vil være behov for markiser i bygget for å dekke seg for sol når man sitter ute. Vi vil foreslå at det benyttes en farge på markisene. Arkitekten har forslått NCS S N . Dette er den hvitfargen som er brukt både ute og inne i bygget. Beboerne ønsker en grå farge. Styreleder undersøker. Hvis man kan velge farge på beslag, bør man velge RAL Det er den grå fargen som allerede er benyttet på andre beslag. Vi vil foreslå at vi innhenter et felles tilbud på markiser også. Det vil være frivillig å benytte seg av dette. Velger man andre løsninger må man følge fargekoden.

8 Andre praktiske opplysninger
Vask av trappeoppganger skjer 1 gang per uke. Vask av vinduer i fellesarealer 2-4 ganger per år. Vask av parkeringskjeller: 2 ganger per år. Vaktmesteren leser av strømmålerne 25. i hver måned. Tallene legges ut i resepsjonen hos Janne. Aviser legges i felles postkasse ved hver inngang.

9 Spørsmål


Laste ned ppt "Saker for diskusjon på Årsmøte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google