- Dette er en heksejakt på ekstremt flinke folk…

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Del Rett Veiledningstjeneste om opphavsrett og undervisning Jens Breivik Norgesuniversitetet
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Den vesle gutten og julenissetoget
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Nordic Outdoor AS Alt til fiske og friluft på ett sted!
En innføring i spillet: Lag En Setning
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Verdens 7 underverk.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Varemerkeprogrammet Sikkerhet og forbrukertrygghet
1 Bolig for internasjonale studenter Tidligere erfaringer og situasjonen for høsten 2011 Bolig for internasjonale studenter ved NTNU.
Om smidig brukerkommunikasjon Smidig 2011 Johannes Brodwall Steria Norway.
En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
”Vi vil gjerne se Jesus”
Siv.agr. Dag Åsmund Bilstad1 Evaluering – en oppsummering Tilbakemelding fra en del av mottakerne av næringsfondmidler fra Nore og Uvdal kommune
VELKOMMEN TIL URO OPPLÆRING
Taushetsplikt for frivillige
- Verdsettende ledelse
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Av Thea Hermansen Bakke
Mobiltelefon er kult Sjekk nå!
Mange IT-prosjekter kunne med fordel vært drevet mer som en Lean Startup.
God morgen.

Kapittel 4 oppgave h Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Matteus 2,1-12.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
Pilotprosjekt: ”Fysisk aktivitet som behandlingsmetode i ettervern og i poliklinisk behandling av personer med rusrelaterte problemer og psykiske lidelser”
Henrik Ibsen Norsk verdensberømt forfatter
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Arbeidsgivers styringsrett Rt (Nøkk)
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Opplæringspakken for barnerepresentantene Møte med administrasjon, politikere og media Hvordan få fram det jeg vil si.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Kunnskap som bestilt En kommunes bruk av konsulenter til å evaluere omorganiseringen av 16 kommunale barnehager Førstelektor Mari Pettersvold, Høgskolen.
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert.
Religioner.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
HIS august 2003: Telefonen ringer på kontoret til en på vår prioriterte kontaktliste Jaa Er det forsker NN? Ja God dag mitt navn er Ola Barkved, jeg arbeider.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
JESUS FRA ” LANDSBYGDA ” I M IDDELHAVS - SAMFUNNET Problemet med å beskrive Jesus Hvilke modeller bruker vi? Hvilke forutsetninger har vi mht menneske-
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Kapittel 5 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Utskrift av presentasjonen:

- Dette er en heksejakt på ekstremt flinke folk… Daglig leder i DnB NOR Eiendom, Odd Eirik Pedersen til Avisa Nordland da vi startet søkelyset på meglerbransjen.

Iris Lyngmo og Arnt E. Pedersen Meglerjakten Vi Iris Lyngmo og Arnt E. Pedersen

Forord I 2006 ble det omsatt boliger for nærmere 235 millioner kroner her til lands. Hvem var disse kjøperne? Var det meglerne? Det ble vår oppgave å finne ut…

Hvordan komme i gang Høsten 2005 tikket det inn et tips i redaksjonen om at meglerne drev butikk i butikken Vi startet et omfattende søk av samtlige meglere i offentlige registre. Første stopp: Boligoverdragelsene i egen avis. Løsningen fant vi på www.ravninfo.com og www.brreg.no

Hvordan søke Vi tok for oss en liste over alle meglerne i byen. Ta utgangspunkt i etternavnet og søk deg videre deretter. På Ravn kan du enkelt klikke deg videre på roller og nettverk, og komme over mange tvilsomme koblinger.

Litt av hva vi fant på Ravn Den oppsagte Notar-megleren drev fortsatt eiendomsfirmaet sitt mens han var ansatt i Ring. Fant kobling mellom denne megler og en kollega som også hadde eget eiendomsselskap ved siden av. En av meglerne i DnB NOR eiendom hadde hele seks selskaper knyttet til eiendom. I tillegg er hans far stor innenfor bransjen i Bodø.

Utfordringer underveis ”Ung” og fersk kvinne var det en utfordring å møte menn i dress. Meglerforetakene i Bodø er en stor kunde i Avisa Nordland. Kunne vi ta hensyn til det? Mye kritikk fra bransjen, men også folk som var positiv til at vi tok tak i det. Uærlige ledere Ressurser.

Hva skjedde så…? Våren 2006 kommer Kredittilsynet til Bodø I tre av kontorene ble det funnet mindre formalfeil. To av kontorene fikk kritikk for flere tilfeller av egenhandel. DnB NOR Eiendom i Bodø måtte avvikle etter gjentatte og grove brudd. Fire meglere fikk sparken, og i toppledelsen ble det en del omorganiseringer. Flere andre meglere sluttet og satset fulltid som spekulanter. Skatteetaten avdekket skatteunndragelser i millionklassen. Bransjen har tilsynelatende ryddet opp.

Kunne vi gjort mer? Vi er ikke ferdig… Skatteetaten jobber fortsatt og har ennå ikke kommet inn i DnB NOR eiendom i Bodø. Markedet i Bodø er fortsatt hett. Vi må følge utviklingen videre.

Helt til slutt…. Nå merker jeg meg at Kredittilsynet skal på tur, og at Bodø er på den aktuelle reiseruten. Det gleder jeg meg til. - Og frykter intet? Nei. Jeg ser fram til å få fjernet et stigma vi ikke fortjener. Regiondirektør i DnB NOR Eiendom i Bodø, Harald Hansen, til Avisa Nordland i januar 2006.