Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
utnytte ledg rom/medløpspasning
Tips når du spikker.
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Klargjøring og tilpassing av utstyret
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer
Den digitale hverdag Diskusjonsspørsmål
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
forelesning for stomisykepleiere i makro foto.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Godt verktøy er halve jobben
Refleksjon og Refraksjon
Spøken som gir deg lykke!
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
TIPS FOR NATTFOTO Laget av Jon Petter Andersen Kolbotn Fotoklubb
Forskjell på bilder fra mobil og separat digitalkamera
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Ta bilder med mobiltelefon
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Klargjøring 1. Bokstaven på deres GPS2. Skriv inn navnene på deltakerne 4. Trykk ”Klar til at spille”. 3. Endre lagets navn?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet Kapittel 10 oppgave c.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Makrofunksjon på kamera
10 Superlesing.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Bakgrunnsbilder. Dere kan nå administrere bakgrunnsbilde selv gjennom Ressursgallerimodulen Tips: bildet bør ikke være for tungt (inntil kb går.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
dekke opp innenfor egen 16-meter
Tilstandsrapport Lev Nå kurs hos YIT 6 deltakere Stavanger Dato: juni 2012 Skala Lærte du noe som gjør deg styrket i din jobb hos YIT ?
1.Lærte du noe som gjør deg styrket i din jobb søkeprosess
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.
TEKNIKK KVELD VIKERSUND 1.november 2010
Se på bildet? Hva ser du? Undersøkelser viser, at barn ikke kan identifisere parr i intime situasjoner, fordi de ikke har denne type bilder lagret i deres.
100 lure ord å lære.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.
Litt om virtuelle skrivere. De 2 virtuelle skriverne som beskrives her har det til felles at det ikke kommer fysisk utskrift på papir. Skriverne er definert.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Oppgave 2 Digitale Rettigheter slik de fremstår teknologisk, i forhold til hvilke rettigheter man som forbruker tradisjonelt har hatt.
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Multiplikasjon - Leksjon 2: Hoderegningsstrategier store multiplikasjonsstykker Lekse til tirsdag.
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Gang.
Vannrakett med fallskjerm
Kapittel 9 Å spise sunt og riktig.
Obs. Denne presentasjonen er ikke ment å vises til barna
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Utskrift av presentasjonen:

Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde av deg. Hvordan tar du bildet - Sitt ned foran skjermen -Se rett inn i linsa på kameraet -Trykk på TA BILDE !!! SITT HELT ROLIG MENS BILDET TAS OG SE RETT INN I LINSA!!! Ellers blir bildet uskarpt Trykk TA BILDE TA BILDE TA BILDE

FLYTT DEG LITT TIL VENSTRE – du er ikke midt i bildet. ----SMIL----- TA BILDE TA BILDE

100% Complete FREMKALL

HA HA HA HA HA HA. Du tror nå vel ikke at du kan bruke skjermen din som kamera?? SÅ DUM ER DU VEL IKKE?? Trykk ESC og KOM DEG TILBAKE TIL ARBEID!!