ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april 2002. Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
VM Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Clarion Hotell Admiral By vandring •Møter opp på turistkontoret •Får heftene der all nødvendig innformasjon står.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Velkommen DET ER MITT VALG Et utviklingsprogram for arbeid
Kroatia Et ferieparadis.
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
MIF Toppfotball Elitelag 2013 Presentasjon. Grupper og lag • Lag: G16 elite, G19 elite og rekrutt(3 divisjon) • Treningsgrupper: G16 og G19\rekrutt.
Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger.
Dokumentasjon av en prosess
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Bildepresentasjon Klikk her for å starte bildepresentasjon fra Åkramarka Ånå torsdag 6. mars 2008.
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Månedsbrev Smørblomst
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Kapittel 1 oppgave b Sett inn adjektivene i riktig form
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Leirskole i uke 18.  Alle har selv ansvar for å organisere denne delen.  Avgang fra Arna stasjon mandag 30. april kl  Vær ute i god tid!  Fredag.
Evaluering av november på Blå avdeling:
HOVEDLØPSPROSJEKTET Sang på Oppstartsamling laget av Tine Fjogstad Mel: Vi lister oss så stilt på tå Vi lister IKKE oss på tå når vi skal motivere.
1 Newcastle Senhøsten 2001 ble det arrangert golftur til Newcastle, med avreise og retur Vi var 9 ivrige golfere som reiste for å spille.
1 Murrayshall I 2002 gikk vårturen til Skottland og til Murrayshall, et golfanlegg med 2 baner og hotell like utenfor byen Perth. Vi var 18 deltakere.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe junior/senior Trener: Eirik Endelig på snø – fantastiske forhold.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2013 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Ola, Pål Christian, Aslak, Jill Endelig på snø – fantastiske forhold.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
KATTEGATCUP 2015 Onsdag 29 juli-søndag 2 august STAG Gutter 2003.
Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
Studietur Renholdsbransjen i NHO Service LISBOA Fredag 6. mai til mandag 9. mai.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen
Bertetur august 2013 Selma Lagerløf Hotel Sunne i Sverige Arr. Marte Oftedal og Wenche Ekeli Bertetur 2013 W.Ekeli.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Foreldremøte NIF håndball Gutter2003
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
Tilbud seiling Mat og drikke om bord. Middag Restaurant Onda.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 5-7. DESEMBER 2014 Gruppe: 1. og 2. klasse / 7-8 år Trenere: Per, Lars Eivind, Hans Jørgen, Per Kristian, Jill og Ola Endelig på.
Stjernemennesker på Jorden
ØHIL Konferansen 2009 En konferanse bygget opp og ledet av ØHIL jenter i åregangen Torsdag 23. april kl 17 – Bærum Teater i Sandvika.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
og egne plasser på tribunen
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Livsstilsending - uke 5 -
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
BESTILLING AV LOSJI Kristiansand Feriesenter: Ta kontakt på telefon: (man-fre kl ), Kristiansand Feriesenter, Dvergsnesveien 571, 4639.
Å skrive tale. Å skrive en tale I den klassiske retorikken delte man opp taleskrivningsprosessen i fem faser: inventio, dispositio, eloqutio, memoria.
Berikelse og ny energi Beskrivelse. Viktigste differensierende faktorer: Personlighetstrekk: Eventyrlysten Utforskende Unik Aktiv Emosjonelle gevinster:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Kick Off VASK 2000 Evaluering av 2011 sesongen Status Mål for 2012 sesongen Cuper 2012 Pizza og brus!!
Håndball VM Kvinner 2009 Lørdag 5 desember- søndag 20 desember Jiangsu provinsen I Kina Finalespill I Nanjing Idè og konsept levert av: Event Travel er.
Håndball EM Herrer 2010 Tirsdag 19. januar- Søndag 31. januar Finalespill i Wien Idè og konsept levert av: Event Travel er den offisielle samarbeidspartneren.
Annet du lurer på? Kontakt oss på
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Fevik En tur til Fevik.
Roller og forventninger
Neptun Polar Amsterdam 05 – 07 Mai 26 – 28 mai 2017.
Utenlandsturnering LFH
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Utskrift av presentasjonen:

ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april Å dra på tur sammen med landslaget til ishockey-VM har alltid vært en spennende og nervepirrende opplevelse. I tillegg til hurtighet og styrke, presisjon og underholdning, vil du også kunne oppleve eksotiske byer og steder. Ungarn er et meget spennende land som har taklet overgangen til en ny mentalitet meget bra. Norges kamper: Dunaujvaros Søndag 14. Romania – Norge Mandag 15. Norge – Kina Szekesfehevar Onsdag 17. Ungarn - Norge Fredag 19. Norge – Danmark Lørdag 20. Norge - Storbritania Selv om landet har gjennomgått store forandringer, så har ikke menneskene som lever her glemt sin hjertelighet og sin gjestfrihet overfor de som besøker landet. Budapest ligger ved den vakre Donau, som Strauss skrev om en gang, og her er den blå. Hele landet og dens hovedstad Budapest, som er delt i to deler Buda og Pest, er vakker, med historiske bygninger og gode hoteller. Vår hovedbase, og stadionene der Norge skal spille, ligger i byen Szekesfervar, ca 45 min fra Budapest Klikk høyre piltast for neste bilde

ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Kultur; Bli med på en fantastisk bytur i Budapest der du får se en av verdens flotteste katedraler - besøke Fisker-bastionen hvor du kan se de flotte Margrete- øyene som ligger ute i Donau - besøke broene som har en fantastisk arkitektur, eller ta en båttur på Donau i et av de flotte sightseeing båtene som seiler i sakte fart forbi Parlamentet, ”et kunstverk”, og mange andre berømte bygninger. Eller du kan bare slappe helt av nede ved elven, der du kan få litt å spise og drikke Overalt finnes det gode restauranter og barer og maten er god og rimelig. Ungarns gulasj er et must når du besøker dette landet. Badene er også noe du bør prøve, ikke bare får du en behagelig overraskelse i kropp og sjel, men også et rikt minne å ta med hjem. Klikk høyre piltast for neste bilde

ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Shopping: Smykker og glass er populært å ta med hjem, det samme er lær- og skinnvarer samt musikk og kunst. Det finnes også mange flotte antikvitetsbutikker i Budapest, og klær er ganske rimelig her. Restauranter; Det er hundretall av restauranter i Budapest og resten av landet. Restaurantene er Ungarenes andre hjem. Her spiser og drikker de godt og lar seg underholde av Ungarsk musikk som går tett i hjertene på oss nordboere. Det er også mange klubber som har blues og jazz musikk på programmet, samt utallige nattklubber. Div. opplysninger: Valuta: HUF 3,3, kan bruke VISA på restauranter, USD kan være lurt å ta med. Shopping: Glass, antikviteter, håndarbeid, smykker, lær- og skinnvarer. Tips: Normalt med 10% der det ikke er inkludert. NIHF tar sikte på å arrangere en langhelgtur rundt Norges siste kamper, men vi kan tilby tur hele uken for de som ønsker dette. For en langhelg vil prisen være cirka kr ,-, billetter til kampene er da ikke inkludert, da billettprisene enda ikke er kjent. Interesserte bes ta kontakt med Peggy eller Anette på telefon Mer informasjon om turen vil etter hvert bli lagt ut på Vi tar forbehold om ledig kapasitet. Klikk høyre piltast for neste bilde

ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Vi håper en tur til et slikt stort ishockeyevenement kan være av interesse som miljøskapende tiltak for bedriftens ansatte, for kunder, mellom spillere og ledere, en hyggestund med venner og/eller familie eller som en del av et opplegg for klubben eller laget..”Bli med å hjelp det norske ishockeylandslaget til seier! Å være tilstede på arenaen under en ishockeykamp er en mye sterkere opplevelse enn å se den foran TV-skjermen”