Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
1 Bookshare Sign Up Process for Individual Members.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Brukerveiledning Basware
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Legge til Ressurs eller endre ressurs Hent opp pasienten og klikk på labsymbolet.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
BlueDialer for SuperOffice
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Gå inn på denne internettadressen:
Elektronisk kamprapport
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint
Logg deg inn på portalen som du pleier. Velg deretter Bibliotek i venstre kolonne.
LAST OPP S2-SCANNEREN. Å laste opp scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Registrere bruker på MinIdrett
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
1 Klikk for fasit! Klikk for fasit!
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Web booking instructions
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Opplæring SAP Portalen
Min Tid HR-konsulenter
Cruise-ferien! Sommeren 2002.
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre panelet Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1. Klikk på Godkjenn timer

Slide 2 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre panelet 2.Velg den timelisten du ønsker å godkjenne (eller avvise) og deretter klikk på send. INFO – Alle timelister som ikke er godkjent eller avvist vil vises i dette vinduet. Hvis du ønsker å se nærmere på timelisten, klikk på den røde timeliste linken. Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 2. Velg timeliste for å godkjenne (eller avvise) og klikk deretter på Send

Slide 3 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre panelet 2.Velg den timelisten du ønsker å godkjenne (eller avvise) og deretter klikk på send. INFO – Alle timelister som ikke er godkjent eller avvist vil vises i dette vinduet. Hvis du ønsker å se nærmere på timelisten, klikk på den røde timeliste linken. 3.I pop up vinduet på skjermen, klikk på OK Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 3. Klikk OK

Slide 4 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre panelet 2.Velg den timelisten du ønsker å godkjenne (eller avvise) og deretter klikk på send. INFO – Alle timelister som ikke er godkjent eller avvist vil vises i dette vinduet. Hvis du ønsker å se nærmere på timelisten, klikk på den røde timeliste linken. 3.I pop up vinduet på skjermen, klikk på OK 4.Sjekk resultatet. Når alle timelister er godkjent, så vil ingen timelister vises Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 3. Sjekk resultatet