Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Veiledning for firmakunder
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Gå inn på denne internettadressen:
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
? Hva er.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Blogging med Google Blogger
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Booking av flyreiser med avtalekode på www. norwegian
Basware Purchase Management
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Funksjoner og Innstillinger i
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
Utskrift av presentasjonen:

Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»: Etter at du har logget inn trykk på piltasten og velg Kontoinnstillinger Ditt navn

Trykk på «Rediger» bak valgmuligheter, dersom du vil endre den Vi skal nå se på noen av de viktigste innstillinger under «Kontoinnstillinger» Kontoinnstillinger har på venstre siden 8 rubrikker(Generelt, sikkerhet, varsler osv.) og på høyre siden mulighet til å velge «Rediger» Trykk på «Rediger» bak valgmuligheter, dersom du vil endre den Her vil ditt navn stå. Her vil ditt navn stå. Her står ditt e-post adresse

1. Generelt Navn Klikk på ditt navn eller på rediger (på høyre-side) Her vil fornavnet og etternavnet som du registrerte deg med, komme frem. Endre etter behov. Her kan du sette inn for eks. kallenavn eller pikenavn, om du ønsker at det skal bli enda enklere for andre å finne din facebookside. Dersom du har lagt inn endringer, klikk på «Lagre endringer». Ingen endringer, klikk på «Avbryt»

Brukernavn Du kan skrive her f..eks. fornavn og etternavn i ett ord (ingen mellomrom) slik at det kan søkes på brukernavn. Dette er valgfritt! Dersom du har laget endringer, klikk på «Lagre endringer». Ingen endringer, klikk på «Avbryt»

E-post Her kan du legge til en e-postadresse, og endre primær e-post. Din e-postadresse Her kan du legge til en e-postadresse, og endre primær e-post. Gi tillatelse til de av dine venner, som har opprettet et arkiv på Facebook, til at din e-postadresse kommer med i arkivet. Dette er valgfritt. Aktivere Facebook e-post er valgfritt og ikke nødvendig. Dersom du har laget endringer, klikk på «Lagre endringer». Ingen endringer, klikk på «Avbryt»

Passord Dersom du vil eller bør endre passordet for innlogging til Facebook, gjør du det her. Skriv først ditt gjeldende passord og deretter ditt nye passord både i feltet «Nytt» og «Angi nytt passord på nytt» Dersom du har laget endringer, klikk på «Lagre endringer». Ingen endringer, klikk på «Avbryt»

Når det gjelder de siste to valgene, betyr: «Nettverk» at du kan bli med i et nettverk som du vet om «Språk» at du har mulighet til å endre språkoppsettet til din facebookside.

2. Sikkerhet Det gjelder de første 3 innstillinger: Sikkerhetsspørsmål, Sikker nettsurfing og Innloggingsvarsler. Trykk «Rediger»(til hø) for å endre De andre valgene blir nyttig dersom du f.eks. velger å spille spill på Facebook. Da kan du sette et såkalt Aplikasjonspassord Godkjenning av innlogging er nok så tungvint men gir samtidig noe ekstra sikkerhet.

Sikkerhetsspørsmål. Ved å angi et sikkerhetsspørsmål kan Facebook raskere identifisere deg som eieren av Facebook-kontoen din, når du henvender deg til dem for hjelp. Trykk på piltasten og velg en av spørsmålene Skriv her svar på valgt spørsmål Skriv her passord du bruker ved innlogging til Facebook for å kunne lagre endringer

Sikker nettsurfing Her aktiverer du sikker nettkobling når du er på Facebook. Sikker nett-kobling er den samme enn du bruker på nettbank (https). Trykk på «Rediger» til høyre for «Sikker nettsurfing» Trykk med musepekeren i (den tomme) firkanten slik at valget er hukket av. Trykk til slutt «Lagre endringer»

Innloggingsvarsel Facebook kan varsle deg når noen (det kan være deg selv) logger seg inn med din Facebookkonto fra en datamaskin eller mobilenhet som du ikke har brukt tidligere. Du kan velge hvordan du vil bli varslet. Det enkleste (beste) er å velge varsling per E-post, fordi den er allerede lagt inn. Så slipper du å legge inn ditt mobilnummer i din profil på Facebook Sett hake foran E-post (trykk firkanten) og trykk «Lagre endringer»

3. Varsler Facebook kan varsle deg om alt som skjer på din Facebooksiden. Det blir i utgangspunkt varsler i form av e-post. Men er det mye «aktivitet» på Facebooksiden din vil det kunne bli upraktisk/plagsomt mange e-poster fra Facebook. Til høyre for alle varselvalgene kan du trykke på «Rediger» for å få frem hvilken varsler du velger/velger bort. Nedenfor vises for en av alternativer hvordan du kan ordne «Varsler»

Eksemplet viser varsler for valget «Bilder» Det er 8 mulige varsler Eksemplet viser varsler for valget «Bilder» Det er 8 mulige varsler. Velg bort de du ikke ønsker ved å trykke på firkantene for å ta bort haken (som her er gjort for de 5 sist valg). Trykk til slutt «Lagre endringer»

De andre rubrikker Abonnenter: det er ikke å anbefale å tillate abonnenter. Målet med abonnentfunksjon for enkelt privatpersoner er uklar. Applikasjoner: her kan du ved behov administrere hvilken tillatelser du har gitt til hvilken applikasjoner (spill m.m) Mobil: ved å legge inn mobilnummeret vil du kunne ta imot varsler fra Facebook, oppdateringer fra vennene dine og selv legge inn oppdateringer via mobilen. Avgjør selv hvor nyttig dette er. Betaling: Du kan kjøpe kreditt på Facebook som kan brukes i spill som tillater betaling. Annonser på Facebook: Trykk på «Rediger innstillinger for tredjepartsannonser» sett valget til «Ingen» og trykk «Lagre endringer» Trykk deretter på «Rediger innstilling for målrettet reklame», velg «Ingen» og «Lagre endringer»

I neste presentasjon ser vi nærmere på personverninnstillinger I neste presentasjon ser vi nærmere på personverninnstillinger. Med disse innstillinger kan du bestemme hvem som skal få tilgang til hva på din facebookside