Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Advertisements

Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
Styrke Sidene i læreboka.
Løpeteknikk - Økt fart, færre skader.
I undervisningsrom viser jeg…
utnytte ledg rom/medløpspasning
”Til Start” Treningsprogram for unghest
Langkjøring/intervaller
Velkommen til å slutte å røyke for godt!
4 Bruk øynene riktig.
Hva skjer i kroppen ved trening?
Klargjøring og tilpassing av utstyret
Regattaforberedelser Norsk 40,7 Klubb v/ Jørn-Erik Ruud
TOPPIDRETT PÅ IDRETTSLINJA
Sone 1 (aerob) % av makspuls, lav intensitet
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Våre presentasjoner Jón Steinar Guðmundsson Institutt for petroleumsteknologi og anvendt geofysikk NTNU Februar 2009.
INNSTILLING AV STOL OG BORD
På disse sidene finner du litt informasjon om opplegget vårt!
Skistua 15. desember 2007 Sindre Bergan.
Egentreningsprosjekt 9 klasse Uke 9, 10, 11 og 12
Hvordan arbeide med min treningsjournal?
Råd og tips til Team Jæren Styrkeprøven Roy Hegreberg.
TIPS FOR NATTFOTO Laget av Jon Petter Andersen Kolbotn Fotoklubb
Ironman Testbatteriet
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Øvelsesutvalg hurtigløp
BASISTRENING TJENSVOLL FK JENTER
FYSISK AKTIVIETET OG SKJERMAKTIVITETER
Testing Testing Den ultimate sykkeltesten - Alp dues under timen! Pantani har rekorden på 28 minutter.
Ord er ikke alt ! - Råd og tips om det å presentere et budskap Norsk Sykepleierforbund, medieseminar for tillitsvalgt 3 nov 2009 Erik Dale – sykepleier.
AD SIGNALER Innkast Ad markerer når ballen er ute av spill.
GODT HUMØR • Bevegelse og fysisk aktivitet gjør   deg glad og gir mer energi • Å være aktiv sammen med venner gir   trygghet og fellesskap • Nysgjerrighet.
Eldre & bevegelse Et møte med brukere av eldresentre
Forside/oversikt Fag / tema Kroppsøving og Excel Trinn trinn
Bruk pulsklokke når du trener
10 Superlesing.
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
NORDSTRAND IF FOTBALL Niffen
dekke opp innenfor egen 16-meter
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Flere har etterspurt et slags rammeprogram for sesongen, dette er et forslag som sendes ut på høring.   Nå er sesongen i gang. Da må vi kutte litt ned.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
10 regler for å skrive for web
Innlæring av feltsøk med klikkertrening
TEKNIKK KVELD VIKERSUND 1.november 2010
HURTIGHET TJENSVOLL FK JENTER
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
13-16 år år Økter for unge utøvere Øktene bør inneholde: Organisering/feedback: Oppvarmingsdel (generell og spesiell) Hurtighet/spenst Utholdenhetsdel.
Det er viktig å strekke seg etter nye utfordringer i løpet av livet, å ville mestre større utfordringer, å alltid ville nå det grønnere gresset på den.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Samtale rundt bruken av MI til barn ved hjelp av noen kasus
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
1 Ha det kjekt med fotballen i sommer Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt i det vi gjør,
MINDE – FORSLAG TIL EGENTRENING I FERIEN 1. HA DET KJEKT MED FOTBALLEN! Det å spille og trene fotball skal være kjekt. Noen dager har vi skikkelig flyt.
Prestasjonsrettet hurtighetstrening Hvordan trene hurtighet på en effektiv måte? Hurtighetstrening i lagballspill og friidrett Av: Espen Tønnessen.
Egentrening i ferien Minde Storm. 2 Ha det kjekt med fotballen Det å spille og trene fotball skal stort sett alltid være kjekt. Noen dager har vi skikkelig.
EN BEDRE ARBEIDSHVERDAG Kaffekurset presenterer generelle retningslinjer for en bedre kontorhverdag og vil gjelde de fleste. Individuelle faktorer, eks.
Veiledning Fræna SK Langtur: Langtur bør være over 2 timer, du bør ligge på en puls på % av din makspuls. En rolig/restitusjonstur kan være 
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
Oppvarming Quiz.
SOMMERINFO! TRENE LITT ? Enkel økt Sprint økt «Litt syre» økt
Fest & følelser Velkommen
Sinne Film:
Utskrift av presentasjonen:

Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer Sesong forberedelse Jenter 1999 Her er noen øvelser for sommerferien som er gode og viktige for å holde på formen .MEN det kan også være like bra å sykle/klatre, kaste stein, eller masse annet man vil finne på. Det er kun fantasien deres som setter grenser. Spør gjerne mor eller far ved førstegangshjelp, eller noen andre hvis det er litt vanskelig å skjønne hva jeg har skrevet ned til dere. Regner med at dere uansett ikke sitter foran pc,en hele sommer,n. Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer

OPPVARMING STYRKE MED EGEN KROPP OG MED FÅ HJELPEMIDLER. ET LETTERE LØPSPROGRAM ER OGSÅ MED HER, SAMT ET EN HELT ENKEL UTØYNING. VARM ALLTID OPP. Bruk hoppetautrening eller annet som oppvarming (5-10 min.)Eller jogg i 10 min. 1 min. hopping, 1 min. hvile gjenta 4 ganger

Dette er to øvelser for å få en bra grunnkondisjon Dette kan dere gjøre to ganger i uken sammen med styrketreningen. Fordel gjerne også over 3-4 dager hvis det passer bedre for dere. Tren gjerne flere da det som regel er bedre og lettere å få gjennomført trening. Dette er for å få et «fundament» å trene på, samt at når dere er tilbake fra ferie kan vi teste dere og se om dere har vært i litt aktivitet. Det er opptil hver enkelt om man vil trene, men jeg oppfordrer dere alle til å holde formen i gang et par dager i uken. Dette er også måten å bli en bedre håndballspiller på. Eksempel 1 Eksempel 2 1 km x 3 ganger Pause etter hver 1 km ca. 5min Pulsen skal gå ned mye før neste løp. Kjenn på halsen eller armen og tell hvor mange slag det er på 10 sek. Er den over 22-24 venter dere litt til. 10 sec løping – 10 sec pause i 6.min Ca. 100m løping 10x gå 100 meter før neste løp Dette er to øvelser for å få en bra grunnkondisjon

Knebøy med egen kroppsvekt- 10 stk Push- ups - 10 stk                              Knebøy med egen kroppsvekt- 10 stk Step-ups på en kasse/bruskasse med egen kroppsvekt - 10 stk Hoftestrekk, 3 serier med 8 reps på hvert ben 3 serier med 8 reps på hver øvelse 1 min hvile mellom hver øvelse SE LENGER BAK FOR EKSEMPEL                        STYRKE MED EGEN KROPP OG MED FÅ HJELPEMIDLER. ET LETTERE LØPSPROGRAM ER OGSÅ MED HER SAMT ET EN HELT ENKEL UTØYNING. VARM ALLTID OPP.

Mage / ryggtrening

Hoftestrekk, 3 serier med 8 reps på hvert ben

Sit-ups på gulv, Hus Husk trykk i øvre del av bevegelsen Rotasjon i midjeparti

Restitusjonstrening for "trøtt" kropp Restitusjonstrening for "trøtt" kropp. Kan sikkert være deilig med slike dager også.

Rolig sykling 5 km, eller rolig løping med lav puls. 2,5 km Rolig sykling 5 km, eller rolig løping med lav puls. 2,5 km. Litt mer en gå tempo. Lett tøying i 15 min etter trening.

GOD SOMMER