EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
ALKOHOL | IDRETT ALKOHOL|RYTTERSPORT Foto: Hesteguiden.com.
Advertisements

SO Kalenderview Bli integrert!. SO Kalenderview Bli integrert!
Sponsordugnad Sandar IL – mars Våre utfordringer •Vanskelige økonomiske situasjon •Dugnadsbasert klubb fra 2009 •Cupene krever mye ressurser •Forventer.
Folkefest! EM Derfor søker vi fotball-EM 2016  Fotball-EM er en folkefest som skaper varige og positive ringvirkninger for hele samfunnet  Fotball-EM.
Inkludering i idrettslag Børre Rognlien 2. visepresident
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
Høsten 2011 Laget av Gunvor Lund Solvang og Svein Einarsbøl
”Et felles løft for breddeidretten i Stavanger”
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
Utvikling av Idrettsforeningen ØTI – Meningsfull fritid for alle
Idrettens barnerettigheter og Bestemmelser om barneidrett
Snowball Rjukan 26. oktober 2010 Ove Gjesdal og Stein B Olsen.
Sponsorpresentasjon Fleksible og individuelle løsninger for sponsorer som vil bidra langsiktig. Mulighet for individuell særavtale og tilpasninger ….
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
Fotballen.eu Her følger en detaljert oversikt over muligheter for annonsering på fotballen.eu Du får også oversikt over statistikk samt historikk.
Lambertseter Svømmeklubb og Svømmehall
Oppsummering fra 4. mai Drømmen! Hva skriver lokalavisen om Eidsvoll Svømmeklubb om 2/5/10 år?
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Norges Rytterforbund. Hva er klubbutvikling? •Klubbutvikling defineres som alle tiltak (utdanning, kurs, aktiviteter, dialoger osv) som bidrar til å føre.
”Tilgjengelighet for alle”
ORGANISASJONSBYGGING Tiltak fra Oslo og Akershus Travforbund.
NM SPONSOR 2007 Alvøen Rideklubb har i 2007 fått tildelt Norgesmester skapet i dressur ridning. BLI MED PÅ LAGET OG HJELP OSS MED Å LAGE TIDENES MESTERSKAP!!
Større idrettsarrangement til Nord-Norge
Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting
HKØ AS OG / ELLER Motorsenter.
Felles profilering av ”Det marine Hordaland” Tanja K. Hoel Fiskeriforum Vest og Norsk Sjømatsenter
Slåstad Vannskiklubb Stiftet i 1969
Vi håper og tror det kommer 4-5
Partnerplan for Tjøme IL Fotball Hovedsponsor Gullpartner Tjøme-klubbpartner Sølvpartner Støttespiller Tjøme-venner (privat)
HAR DEN GLEDE AV Å INVITERE DERE TIL EN HELG FULL AV FOTBALL I FANTASTISKE OMGIVELSER I KYSTPERLEN SON 25. – 26. AUGUST 2012 Lørdag 25.august arrangerer.
Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud.
Sentrale markedselementer
SO Kalenderview Bli integrert! Kalender på personer Bli integrert!
NYTT BADELAND I MOLDE PROSJEKT: Badeland Spa Fysioterapi Trening
Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.
Litteraturhus Vestfold Prosjekteier: Vestfold fylkesbibliotek Støttet av: Nasjonalbiblioteket.
SESONGEN MÅL FOR KLUBBEN HBBKs hovedmål for sesongen og for årene fremover, er rekruttering. Vi ønsker at enda flere unge skal oppdage gleden.
FRISTER: 25. mai 2010 Påmelding med antall personer alle tropper med innbetaling av kr. 500,- pr. person, og ønske om type innkvartering. Ved påmelding.
DTK idag Over 200 medlemmer Over 150 deltakere på tennisskole –Voksne –Barn –Ungdom –Konkurransespillere Anlegget på Marienlyst er nå historie Nytt anlegg.
2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
1) Nåværende organisering av SJR
Norges idrettsforbund
Generalsponsor Visjon Friidrett skal være en attraktiv idrett for barn, ungdom og voksne. Friidrett skal skape og fremme idrettsglede, gode holdninger.
Stavanger Turnforening Hvorfor samarbeide med STF i merkevarebyggingen? Stavangers desidert største idrettslag –Pr. dato medlemmer. Disponerer.
Bergen Golfklubb -byens grønne lunge. Klubb & Bane.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
Kart over ridesenterområde. Myrbostad Hestesportssenter Fræna Rideklubb Org.nr.:
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Drammensbadet KF Presentasjon for eiermøtet oktober 2008 Innhold i presentasjonen Organisasjon – ”kulturbygging” Styrets arbeid Status og erfaringer etter.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
Nord-Østerdal skyttersamlag. Arrangør av 2. runde i Norgescupen i baneskyting Det frivillige Skyttervesen Forsvar, sport og god våpenkultur.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
Stjørdal Næringsforum Finansiering av næringsforeninger Dina Elverum Aune.
Sørlandet Travpark VISJON: NORGES MEST LEVENDE TRAVPARK OPPDRAG: FREMME HESTESPORTEN I REGIONEN.
Løvenstad Fotballklubb. Hvem er vi? Sted: Sandbekkbanen Startet: 1972 Leder: Terje Rustad Antall medlemmer: ca. 500 Løvenstad Fotballklubb -Lagånd -Fotballglede.
1 Skilt på utebanen i Bratsberg – fin plass for profilering.
SPONSORPROGRAM Hovedelementer Jevnlige treffpunkter for sponsorene Sponsorligaer i curling og Fotball ”Blå bok” – nettverksoversikt Frokostmøter med.
Klubbesøk. Agenda: Bli kjent – presentasjonsrunde Klubbsatsningsprogrammet - bakgrunn og målsetting Hvilke klubber deltar i programmet Gjennomgang «Hva.
Navn: Skøelv IGL - klubbutviklingsarbeid Dato:
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
ÅRETS TENNISKLUBB 2007 SPONSORKONSEPT 2009 VBTK.
HORDALAND RYTTERKRETS
KM i Oslo og Akershus Rytterkrets 2016 SPRANG
Årshjul med faste aktiviteter
Bakteppet - Yrkesfagenes år 2018
ARRANGEMENTER I UTEROM
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Våre samarbeidspartnere:
Utskrift av presentasjonen:

EPONA RYTTERSENTER Epona Ryttersenter ligger i Sørlandsparken like øst for Sørlandets Travpark med innkjørsel mellom Travparken og Sørlandshallen. Infrastrukturen er nær ideell med gode hotellfasiliteter i umiddelbar nærhet, Travparken som nærmeste nabo, Dyre- og Fritidsparken som mulig ekstraopplevelse for våre gjester og hele regionens handelstilbud i umiddelbar nærhet. Epona Ryttersenter ble åpnet i 2005 og er allerede solid etablert blant landets fremste rideanlegg. Fasilitetene er moderne. Anlegget har ca. 5.000 kvm under tak med to innendørs ridehaller, en utendørs dressurbane og en stor sprangbane. Banene tilfredsstiller de krav som settes for konkurranser på elitenivå. Senteret har 50 stallplasser i hovedstall, samt 68 stallplasser av enklere standard primært beregnet for gjesteoppstalling ved stevner. Pr. dags dato er 65 hester fast oppstaller på senteret. Ved de store stevnene tas i bruk ekstra teltoppstalling samt leie av stallplass på Travbanen. Det er ikke uvanlig med godt over 200 gjestende hester. Epona er primært et treningssenter for de klassiske ridedisiplinene dressur og sprang. Rideskolen, med nærmere 200 elever til ukentlig undervisning, inkluderer både barn, ungdom samt voksne helt inn i pensjonistenes rekker. Det er egne grupper for handikap- og terapiridning. Det holdes jevnlig kurs med profilerte ryttere fra Norge og Danmark. Epona Ryttersenter er blitt en attraktiv stevnearena. Sammen med Sørlandsparken Rideklubb som har sitt faste tilhold på senteret, ble Epona, av Norges Rytterforbund tildelt prisen ”Årets Stevnearrangør 2009”. Samme år ble EM for handikappede, ”The FEI European & Open Para Equestrian Championship” arrangert i samarbeid med Norges Rytterforbund, Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen. Dette er det største idrettsarrangement for handikappede som noen gang er holdt i Norge, uansett idrettsgren. Det samlet deltakere fra 22 land. For 2011 er Epona Ryttersenter tildelt Baltic Cup med deltakere fra alle de nordiske land, NM i dressur og NM i ponni. I tillegg arrangeres flere elite- og landsstevner samt en rekke klubb- og regionale stevner. Epona Ryttersenter er privat finansiert. Eier har vist et stort engasjement for å fremme ridesporten og for å øke den allmenne kunnskap om hestehold og trening av hest. En sponsorstøtte til Epona er en støtte til sporten og til meningsfylt fritid for barn, ungdom og voksne. Hestesport er i rask vekst. Norges Rytterforbund teller i dag 55.000 medlemmer. Det tilsvarer mer enn en tredobling de siste 10 årene. For bl.a. jenter i tenårene er ryttersporten rangert blant idretter med størst oppslutning. Epona er en moderne ridesportsarena. Om det er den første ridetime for minstemann på ponni, mosjonerende pensjonister til hest, handikapridning, ungdom, norgeseliten i dressur med flosshatt, sjakett og stevnepyntet hest mener vi at firmaprofilering i Eponas fasiliteter vil være positivt for bedrifter i regionen.

Sponsorsamarbeid ved Epona Ryttersenter for 2011 Nedenfor finner du flere mulige elementer vi kan tilby ved et samarbeid. Her er flere muligheter og en dialog er nødvendig for å finne gode løsninger for begge parter. Priser: Profileringssponsor fra 5 000,- pr år Hovedsponsor fra kr. 100 000,- pr år. Det er kun 5 bedrifter som har mulighet for å være hovedsponsor. For å skape gode relasjoner til våre samarbeidspartnere er det ønskelig med minimum 3-års kontrakter. Elementer i et sponsorsamarbeid: - Profilering i forbindelse med et spesifikt prosjekt - Skiltprofilering på innendørs og/eller utendørs ridebane - Logoprofilering på hindermateriell - Spesialdesignet hindermateriell - Klassesponsing på stevner - Profileringsplass til reklamebanner på arena under alle stevner - Standplass under stevner og/eller arrangementer - Profilering av firma logo på Eponas hjemmeside - Profilering av logo i forb. med markedsføring av Epona - Logoprofilering på mannskapsklær benyttet under stevner/arrangementer - Logoprofilering på trykksaker som flyers, kalendere m.m. Dette kan vi tilby våre samarbeidspartnere: - En eksepsjonell arena for profilering av ditt firma - En markedsføringsarena som når bredt ut til potensielle kunder - Mulighet for å benytte seg av Eponas anlegg til egne arrangement etter avtale - Gratisbilletter til Eponas årlige juleshow i desember - Gratisbilletter til andre arrangementer/show i regi av Epona - Gratisbilletter til lørdagsponniridning for de minste - Rabaterte ridekurs/rideundervisning for firmaets ansatte og deres barn - Gavekort som kan benyttes til våre faste aktiviteter - Eget arrangement med hest for ansatte i ditt firma Alle priser er eks. moms. Sponsor koster selv produksjon og montering av reklamemateriell. All bruk av Epona Ryttersenters navn og logo skal godkjennes av oss.