MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Advertisements

Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Vårrengjøring med Fabrikam
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
margie’s travel La Margie planlegge neste vinterferie! margie’s travel
[Plakattittel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Erstatt følgende navn og titler med det.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
MARS - APRIL 2015 LEKESTUA Adrian Elmer Uke/ Ukens barn MANDAG TURDAG
Vitnemålsutdeling Karlsrud skole inviterer til
Eiker videregående skole
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
[Plakattittel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Erstatt følgende navn og titler med det.
Hva har vi gjort i September?
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Tittel på arrangementet
Northwind traders Hvem vi er
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Familiens hus Enebakk kommune TIDLIG TRYGG
Klemmet Reiersen Viseadministrerende direktør Fabrikam
Din firmabrosjyre Dette er et fint sted å sette formåls-paragrafen
Periodeplan for Januar 2019
Firmanavn Produkter og tjenester
travel margie’s margie’s travel
Periodeplan for desember 2018
UngMot U MOT N G Privat rådgivning og oppfølging av ungdom og familier
Navn på arrangementet Arrangementsdato Tidspunkt for arrangement
Periodeplan for desember 2018
LEKESTUA JANUAR - FEBRUAR 2018 MANDAG TURDAG MATPAKKE TIL LUNSJ!
Periodeplan for februar 2019
Roberto Tamburello Visepresident Contoso Pharmaceuticals
travel margie’s margie’s travel
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Anne Wallace VISEPRESIDENT First Street Brunswick, GA 98052
Thomas Thomas Bli med på festen! Bli med på festen! fyller 21 år!
Gratulerer med dagen, Kimberly!
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST De første ukene av nytt barnehageår er over, og vi har fått en flott gruppe med 19 fine unger I vårt prosjekt om MEG SELV – Identitet, har de fleste av barna nå tegnet seg selv, tatt håndavtrykk og fotavtrykk. I ukene fremover vil vi gå på besøk og se hvor barna bor. Dette er et stort tema som vi vil jobbe med fremover og hvor vi underveis finner veien videre i prosjektet. VI HAR VÆRT PÅ TO TURER, HVOR VI TRENER PÅ Å GÅ TO OG TO, OG DET SKAL ALLTID VÆRE EN VOKSEN FORAN OG BAKERST. DETTE HAR GÅTT OVER ALL FORVENTNING Høstens første prosjekt er VENNSKAP og MEG SELV. Vi har laget noen fine vennskaps-bier som vi har hengt opp ute i den ytre garderoben. På barnemøte har vi snakket om vennskap, og hva som er en god venn.

FØRSKOLEBARNA TILVENNING VI HAR I ÅR : VI ER VELDIG FORNØYD MED ÅRETS TILVENNINGSPERIODE, DET HAR VÆRT LITE TÅRER VI HAR I ÅR : 3 5 – ÅRINGER 8 4 – ÅRINGER 8 3 - ÅRINGER FØRSKOLEGRUPPEN HAR HATT SITT FØRSTE TREFF. DET FOREGIKK NEDE I TROLLESKOGEN, HVOR ALLE BLE PRESENTERT FOR HVERANDRE. DE HAR OGSÅ STARTET OPP KORET

Periodeplan for september 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 36 VICTOR tar med frukt 2 Vi deler gruppen Smørelunsj 3 VELKOMST-MIDDAG 15.00-16.30 4 Førskole-gruppe. Resten av gruppen har lesing og forming på avdelingen MATPAKKE 6 BARNEMØTE «Ta-med-leke-dag» Varm lunsj 37 ÅSE 9Vi deler gruppen Brannvernuke 10 Vi baker rundstykker Foredremøte 19.00-20..30 11 12 TURDAG HUSK: SEKK, GOD MATPAKKE 13 38 PER 16Vi deler gruppen HURRA MIKKEL 3 ÅR 17 18 19 20 39 TIMO 23 Vi deler gruppen 24 25 26 27 40 HELENE 30

SEPTEMBER Felles fra årshjulet MERKEDAGER: VELKOMSTMIDDAG 3. SEPTEMBER PÅ FORELDREMØTE VIL VI FORMIDLE MER OM PLANER FRAMOVER, OG HVORDAN VI HAR DET PÅ BIKUBEN AKKURAT NÅ I OKTOBER STARTER VI OPP SAMARBEID MED BJØRNEBO, DER VI VIL HA FOKUS PÅ LESING PIL VI Hvis du vil endre denne brosjyren, erstatter du eksempelinnholdet med ditt eget. Hvis du imidlertid vil starte med blanke ark, trykker du Nytt lysbilde-knappen på Hjem-fanen for å sette inn en ny side. Nå kan du legge til egen tekst og bilder i de tomme plassholderne. Hvis du trenger flere plassholdere til titler, undertitler eller brødtekst, kopierer du en av plassholderne og drar den nye på plass. Og har du lagt merke til at vi har laget foldemerker for deg? De er så vidt synlige, men hvis du ikke vil at de skal vises på brosjyren, kan du slette dem før du skriver ut. Felles fra årshjulet :Tilvenning Tema trygg tilknytning og vennskap Velkomstfest MERKEDAGER: VELKOMSTMIDDAG 3. SEPTEMBER FORELDREMØTE 10. Bursdager: 16. MIKKEL 3 ÅR Brannvernuke