Trenerløypa Trener 1 Alpint

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Advertisements

Nina K. Vøllestad Avdeling for helsefag Institutt for helse og samfunn Det medisinske fakultet TRANSFORMASJON AV VITENSKAPELIGE TENKE -, ARBEIDS- OG VURDERINGSMÅTER.
VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLKVELD HOMMELVIK 11.MARS.
Velkommen til Ready Alpin Gøy på ski – alltid! Informasjonsmøte for 05, 06 og skiskolen 1. november 2012.
Struktur - mål - innhold - litteratur
Risikovurdering Systematisk HMS – arbeid dreier seg om mestring av risiko, for å unngå skader og sykdom Mestring av risiko- redusere eller fjerne.
Vi har alle rett til en aktiv fritid!
Oppland Idrettskrets Harpefoss
SETT I SAMMENHENG MED ATFERD
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2009/2010.
Kurs på TRS med fokus på aldring. Voksne over 45 år 2001: ”Pilot”: Kurs for alle diagnoser. Sørget for at alle våre diagnosegrupper var representert 2002Kompetansedager.
MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard.
OVER 15 ÅR? BLI MED PÅ AKTIV UNGDOM KURS I GJESVÆR JUNI!
DIF FOTBALLSTYRE Sportslig møte for lagledere og trenere i DIF, 5 juni 2008 Agenda Presentasjon av styre og lagledere/trenere Status økonomi Styrets ønske.
Kartlegging Toten HK`s visjon : Virksomhetsidé Analyse Overordnet mål
BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev.
Barns læring, voksnes ansvar!
1 Endringer håndbok Skjermkjøring Endre Jacobsen F/NLF fagseminar 2013.
Markedsføring og pressearbeid
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
MÅL FOR UNDERVISNINGEN. Overordnet mål. Utdanne maskiningeniører med en bred teknologisk kompetanse med høy faglig kvalitet av internasjonal standard.
DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
En introduksjon. Et program for barn og unge for læring av sosial og emosjonell kompetanse. Forebygging av problematferd i barnehage og skole. Skaper.
Positiv fritid!. Hovedmål for NIF Å organisere idrettsaktivitet for alle funksjonshemmede ved at alle særforbundene tar det fulle ansvar for å gi et tilbud.
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For utøvere.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For styret.
Målsetning med kurset: Presentasjon av, og trening på, verktøy og metoder til bruk for praktisk etikkarbeid og etisk refleksjon i kommunen. Målgruppe:
Stag Gutter 2004 Visjon – samhold til 20…. Barnefotballen i Stag Lengst mulig, flest mulig, best mulig! Alle er like mye verdt! Alle skal oppleve mestring.
Målsetting med kurset: Presentasjon av, og trening på, verktøy og metoder til bruk for praktisk etikkarbeid og etisk refleksjon i kommunen. Målgruppe:
Vågsfjord videregående skole Heggen
Om kurset Norges Fotballforbund |  Ungdomsfotballkvelden er et kveldskurs på 4 undervisningstimer – med både teori og praksis.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Barnefotballkveld på ÅL Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder Innledning.
BSK Alpint treningstilbud sesongen : Alpint 2006 BSK Alpint Sesongen 2013/14 har BSK Alpint en egen gruppe for barn født i 2006 eller tidligere.
….ViBeR… i farta Vi er på vei!.
Barns læring og medvirkning i det fysiske miljø
Kom i gang med brettseiling for juniorer!. Hva er viktigst for å lykkes? 1.Tilgjengelig utstyr som er godt egnet å lære å seile på når man er år.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Fana IL Fotball Holdnings kampanje 2013.
Kursmoduler trenerstigen NSF Trener 1 Pistol, Rifle, Viltmål og Lerdue Varighet: 45 timer + 45 timer praksis i egen klubb. De 45 timene med undervisning.
Utvikle og beholde unge spillere i Fokus. Fire hovedområder Klubbens filosofi Organisering Trening Fokusleir.
Valpekurs oslo. Det er en enorm forskjell i hele opplæringsprosessen mellom å trene en voksen hund og et barn hund dvs. valp. De valpekurs av noen opplæring.
Velkommen til basiskurs i universitetspedagogikk Undervisning og forskning er primæroppgavene til vitenskapelig ansatte i høgere utdanning.
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2012/13.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2013/14.
Motivasjonsmiljø i ungdomsidretten
Oppstartsmøte National ballskole
Kom i gang med brettseiling for juniorer!
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Ski Svømmeklubb Ski Svømmeklubb – klubben for topp og bredde gjennom mestring og trivsel!
Barns utvikling: viktige begreper
Oslo/Akershus Bandyregion arrangerer Trener 1
Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker.
Velkommen til Fossum IF Langrenn
Dilemmatrening Difis opplæringsmateriell informasjonssikkerhet.
Mål for work-shopen Målet med kvelden er å utarbeide konkrete tiltak for å gjøre ett til to kommende arrangementer enda bedre enn tidligere. Enda morsommere.
Tilbakemeldinger fra deltakere på
Tilbakemeldinger som fremmer læring B – Samarbeid
Læreplanforståelse B – Samarbeid
Prinsipper for god underveisvurdering B – Samarbeid
Tilbakemeldinger som fremmer læring B – Samarbeid
Skoleutvikling B – Samarbeid
Hovedmål ITF 5000 flere medlemmer sammenlignet med
Modul 1.5 Aldersrelatert trening
Modul 1.06 Treningsplanlegging
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Utskrift av presentasjonen:

Trenerløypa Trener 1 Alpint Mål: Basiskunnskap Utviklingsorientert miljø Jobbe enkelt og tydelig i bakken Ufarliggjøre fart Se verdien av hinderløype, parallell etc. Barmark med smil og action Hva blir klubb / trener målt på? Langsiktighet i hvor mange løpere har klubb i 15 års alder? Hvor godt samhold er det i gruppa? Hvordan måle – hvorfor? Mestring – utvikling Holdninger i forhold til trening, oppførsel i forhold til lagkamerat, renn

Rekruttering i egen klubb Hva er jeg god på INTRODUKSJON Presentasjonsrunde: Rekruttering i egen klubb Hva er jeg god på Hvor ligger det mest å hente på utvikling for meg Planer som trener videre Tidsplan kurs – praktiske forhold Hilse; presentere og representere Emne Kvalifisere deg Hensikt med kurset (for meg som instruktør, for deltakere) Hvordan bruke kunnskapen, i hvilke sammenhenger? Hvilke temaer skal tas opp Rammer for kurset, tid og spørsmål

Trener 1: Grunnlag – forståelse Trener 2: Analyse, utvikling – kultur og system Trener 3: Tett samarbeid med NIF (som trener 4 tidligere) Trener 4: Er det samme som Olympiatoppen arrangerer for topptrenerutdanning. Hvert år kreves egenpraksis som trener som skal dokumenteres. Deltaker må selv ta ansvar i å skaffe dette og ta med til kurs (T2-T4).

Hva blir trener målt på? Suksesskriterier barnetrener… Utvikling Entusiasme Rekruttering Bidra og samarbeid i klubb Utdanne foreldre Utvikle meg som trener

Kurskrav Gjennomført og godkjent e-læring modulene 80 % deltakelse Bestått gruppearbeid, oppgaver på kurset