Brukermanual Min Idrett

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

HVA ER ?.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Brukerveiledning Basware
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Funksjoner og Innstillinger i
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Registrere bruker på MinIdrett
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Når du er registrert som ny bruker, må passord alltid benyttes - så husk dette ! Første gangs innlogging.
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
Kidsmonitor tutorials for mobil. Innhold S. 3 Endre tidspunkt for hjemsending S. 10 Endre fast tidspunkt for hjemsending S. 17 Sende melding S. 20 Sjekke.
MinSide er et viktig element i et oppdatert regnskap En overgang til elektronisk mottak av bilag gir godt grunnlag for et oppdatert regnskap Duett.no har.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Otra Web-Shop - Quick Guide
Brukerveiledninger her:
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
BRUKERMANUAL FOR AUTOSØK
Web booking instructions
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
«Min idrett»
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
Påmelding til familie-samling på Liatoppen
Support og tilbakemelding
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvorfor Autorisasjonsdata, og hva er det for noe?
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Aktivitetsskolen Skøyen
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
Brukermanual for Livportalen
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Gå til – Klikk på «lag konto».
Osloskolen lanserer Skolemelding
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Enkel brukerveiledning
Innføring for rollen «brannmann»
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Brukermanual Min Idrett Orkanger Idrettsforening

Punkt 1: Gå til minidrett.nif.no

Punkt 2: Trykk på ny bruker

Punkt 3: Tast inn din personalia og du vil så få en epost om å bekrefte brukeren din

Punkt 5: Trykk på logg inn, markert i rødt og logg deg inn med brukernavn og passord.

Ved glemt brukernavn eller passord trykk på glemt brukernavn/passord

Få tilsendt engangskode enten på sms eller epost, fyll inn

Tast inn engangskode i dialogboksen Tast inn engangskode i dialogboksen. Etter å ha tastet inn engangskoden får du opp et brukernavn i dialogboksen. NB! Dette brukernavnet kan du endre senere når du logger inn! Noter deg hva brukernavnet er for det trenger du igjen etter at du har satt passord!

Du er nå inne på din profil og her har du mulighet til å legge til flere opplysninger om deg selv. Du kan også se din «Idretts-CV» , ved å trykke på PDF filen nederst på bildet

Punkt 6: Legg til familie Inne på «Min Profil» har du mulighet til å legge til familie slik at du kan få tilgang til deres profil, og kan sende søknad på deres vegne om å bli medlem i klubben, samt at en får alle fakturaer på en og samme plass for alle familiemedlemmer.

Når en skal legge til familie kommer det opp 3 alternativer; Foreslåtte, eksisterende og nytt familiemedlem Under foreslåtte, vil personer som er registrert med samme epostadresse som deg selv automatisk vises. Sett hake for de du ønsker å legge til, og klikk på knappen legg til (Arkfanen foreslåtte vises ikke dersom det ikke er noen profiler registrert med samme epostadresse. Under eksisterende profil, kan du legge til profiler som allerede er registrert med en annen epostadresse enn din egen. Skriv inn epostadressen til profilen du ønsker å legge til, og klikk på knappen søk. Sett hake foran den eller de du vil legge til og klikk legg til. Det blir da sendt en forespørsel om familietilknytning til denne profilen, som mottaker må logge inn i sin profil og godkjenne. Under nytt familiemedlemskap kan du registrere familiemedlemmer som ikke tidligere er registrert . Skriv inn personopplysninger og klikk på knappen legg til.

Punkt 8: Medlems i Orkanger Idrettsforening

Når du har registrert deg og din familie, kan du på profilen din på samme måte søke om medlemskap for deg og dine i Min Idrett. Trykk på fanen medlemskap Klikk på den personen du skal søke om medlemskap for Klikk på lenken Finn ny klubb Søk opp Orkanger Idrettsforening Marker klubben i søkeresultatet Hak av for klubben og aktuelle grener du vil melde deg inn i og klikk på knappen Send Søknad

Punkt 9: Avslutte medlemskapet i Orkanger Idrettsforening Du kan når som helst avslutte medlemskap i Orkanger Idrettsforening Klikk på klubben du ønsker å melde deg ut av Klikk på detaljer til høyre for navnet på klubben Klikk på lenken Meld Ut i detaljene som vises under Klikk på ja for å bekrefte din utmelding

Betaling av fakturaer i Min Idrett Ved å klikke på handlekurven eller på fanen Betaling, får du opp oversikt over ubetalte fakturaer for deg og din familie. Her vil du også ha oversikt over tidligere betalte fakturaer under fakturahistorikk

I oversikten kan du se på fakturaene ved å klikke på pdf vedlegget I oversikten kan du se på fakturaene ved å klikke på pdf vedlegget. Her vil det ligge en faktura for hvert medlem, og en faktura for hvert element som faktureres.

Betaling av faktura kan gjøres gjennom to alternative betalingsmetoder; Tradisjonell bank/nettbank eller online med kredittkort Tradisjonell betaling via bank/nettbank Ønsker du å benytte bank, må du betale en og en faktura for hver faktura har et unik Kid nummer. Det kan ta inntil 3 dager før betalingsstatus oppdateres til betalt, ved bruk av denne betalingsmetoden 2. Online med kort Ved betaling online med kort, kan du betale alle fakturaene i en transaksjon. Huk av for de fakturaene du skal betale og klikk «Betal og Bekreft» Da får du beskjed om å taste inn kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode-CVS og klikk Betal. Går transaksjonen igjennom forsvinner kravet til betalingen, og i betalingshistorikken dukker fakturaene opp som betalt Når transaksjonen er gjennomført får du opp et kvitteringsskjermbilde

Spørsmål Spørsmål vedr. min idrett kan rettes til daglig leder enten på epost daglig.leder@orkanger-if.no eller tlf 97 50 93 54 For mer informasjon besøk; https://itinfo.nif.no/Min_idrett_brukerveiledning