Nettverk for trenere i kampidretter - første samling 30.mai

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Advertisements

TOPPIDRETT PÅ IDRETTSLINJA
// side 1 // Trenerseminar terreng.
Dag Dag 10:30 Velkommen til samlingen Mette H. og Jostein Soland
NES VIDEREGÅENDE SKOLE
Sommercamp Multiski 2007 Sommercamp Multiski 2007 Den 13.8 – 17.8 arrangerer Hedmark Skikrets årets Sommercamp Multiski på Natrudstilen, Sjusjøen.
Åpen Lederskole i Tromsø 5-6. sept., okt. og 5-6. des
NORGES RYTTERFORBUND - TRENERUTDANNING Trener II 2009/2010.
Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening.
Olympiatoppens treningsdagbok Av: Olympiatoppen, Avdeling Unge Utøvere
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2009/2010.
Lørenskog Idrettsforening
En merkevare er det nettverk av assosiasjoner (sympatier og antipatier) som oppstår når kunden blir eksponert for et varemerke.
Coaching En innføring i begrep og metodikk
VURDERING FOR LÆRING VFL SAMLING NAMSOS.
BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev.
Toppidrett og utdanning
© Olympiatoppen1 Helhetlig og langsiktighet i utvikling av utøvere.
Barns læring, voksnes ansvar!
”Det handler om å lede…”
Juniororganisering 2007/2008. Agenda Velkommen og bakgrunn for møtet Arbeidsgruppen Juniororganisering 2007/2008 Junioropplegget for sesongen 2007/08.
Mandat og årsplan for ZEVS 2013
Veien videre med Ung:leder prosjektet? Hva Hva skjer i 2012 sentralt? - Søknad inne hos Gjensidigestiftelsen om 3 nye år med støtte - Vi ønsker å starte.
Side 1 Olympiatoppen Nord-Norge, og Universitetet i Tromsø inviterer til nytt trenerseminar. STED: Universitetet i Tromsø. MH bygget. Vi byr på høyaktuelle.
STARTMØTE Nordland skiskytterkrets Mo i Rana
DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
Store utfordringer Store muligheter Som leder i kampsport, enten man er sitter i klubbstyre, stilartstyre eller i seksjonsstyre har man bare en oppgave….
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For styret.
TALENTUTVIKLING UNGE UTØVERE NKF - PROGRAM
IMPLEMENTERING AV SPESIFIKKE KURS I TRENERSTIGEN Rica Gardermoen 8-9 desember 2006.
Ressursklubb Buskerud Til deg som er opptatt av framtiden til Gol IL! Gol IL er en av 8 ressursklubber i Buskerud. Det betyr at klubben er plukket ut i.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder Innledning.
Kom i gang med brettseiling for juniorer!. Hva er viktigst for å lykkes? 1.Tilgjengelig utstyr som er godt egnet å lære å seile på når man er år.
TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai kl Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten.
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Kort info om Toppidrettslinjen Olympiatoppen Vest-Norge har i dag etablert en toppidrettslinjen på Tertnes videregående skole, Åsane Videregående skole.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2010/2011.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
Hva er Ung:leder? Norsk Friidretts storsatsing på ungdom som frivillige bidragsytere og lokale aktivitetsskapere. Ungdom vil og kan – vi må bare satse.
Utvikle og beholde unge spillere i Fokus. Fire hovedområder Klubbens filosofi Organisering Trening Fokusleir.
Motivasjon. Vi er amatører, men vi må tenke og opptre som proffer Hvordan?
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2012/13.
Foto: Geir Karlsen Samarbeid Hadsel og Steinkjer fagskole Nettstøttet tilbud innen elkraft.
Strategisk helseplan for Fjellregionen Arbeidsutvalget 10. mai 2010 Regionrådgiver Rune Jørgensen Regionrådet 26. mai Brit Kværness.
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Kom i gang med brettseiling for juniorer!
Invitasjon til Helt sjef!
MJØSSKI
Dette er Norges «fineste» idrettsanlegg - midt i byen
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Klubbutvikling 3. SAMLING (KVINNEPROSJEKTET).
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Presentasjon for spillere og foreldre
Velkommen til Fossum IF Langrenn
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
Østafjelske kompetansesenter for musikk
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Kretssamling Bogstad Skole lørdag 21. oktober kl
Sportsklubben Njård Antidopingpolicy
OL og Paralympics i PyeongChang 2018 Chef de Missions: Tore Øvrebø og Cato Zahl Pedersen Presentasjon, ledermøtet 26. mai 2018.
Invitasjon til Helt sjef!
STAMI regions-samling 21.november 2018
Innbydelse til Stadsbygdlekene 2019
EKSTERNT TRENERUTVKLINGS-
Gjennom samarbeid blir vi bedre!
Trener 1, Alpint Modul 1.07 Skiprepp og valg av utstyr
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Utskrift av presentasjonen:

Nettverk for trenere i kampidretter - første samling 30.mai Foto: Jannicke Ulrichsen Nettverk for trenere i kampidretter - første samling 30.mai Tema: - Hvordan kan vi lære mer av hverandre? - Hvordan styrke relasjoner i og rundt team? Tid og sted: 30.mai kl. 18-20:30 (m/enkel mat) HSN Campus Vestfold, Raveien 215, 3184 Borre Olympiatoppen coach Michael Jørgensen innleder og Frank Heggebø, fagansvarlig trenerutvikling og idrettscoaching i Olympiatoppen Sørøst, styrer prosessen. Casearbeid og workshop på tvers miljøer og idretter. Utveksle erfaring og praksis for hvordan vi utvikler relasjoner i teamene rundt morgendagens topputøvere i regionen! Påmelding innen 15/5 til: Frank.Heggebo@olympiatoppen.no Michael Jørgensen Coach for: Bryting, taekwondo, kickboxing. Følger opp boksing, judo, karate. Landslagstrener i taekwondo på Island, OL-trener i taekwondo i Norge, landslagstrener i taekwondo i Norge. Frank Heggebø Mastergrad i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole. Erfaring: langrennstrener på Hovden Skigymnas langrenn, regionlaget Team Veidekke Vest i Norges Skiforbund og langløpslaget Team BN Bank.

Nettverk for trenere i kampidretter - forberedende arbeid til 30.mai Foto: Jannicke Ulrichsen Nettverk for trenere i kampidretter - forberedende arbeid til 30.mai Alle deltakere oppfordres til å tenke igjennom temaet og spørsmålene under før samlingen 30.mai for en best mulig prosess. Tema: - Hvordan kan vi lære mer av hverandre? - Hvordan styrke relasjoner i og rundt team? Forberedende arbeid: - Hvordan lærer vi mer av hverandre? Hva gjør du for å styrke relasjonene i ditt eget team med utøvere, foreldre, andre trenere? Hvordan kan vi jobbe med å styrke relasjonene til andre trenere og miljøer? Hvordan styrker vi relasjonene på tvers av kampidrettene?