Billån Uten Sikkerhet www.xn--billnonline-08a.no.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Statens pensjonskasse gir deg trygghet i alle livets faser
Advertisements

Del 2: Personlig økonomi.
Sparebankforeningens årsmøte 2008 Pressekonferanse 8.oktober Adm. direktør Arne Hyttnes.
Utfordringer for bibliotekene i det 21.århundre – presentasjon av BS Weblån Lillestrøm 19. november 2008.
Å sette bo.
Hvorfor satse på nett? 3,2 millioner nordmenn har tilgang til internett (2006). Folk bruker nettet først for å skaffe informasjon. Internett er den billigste.
Kjøpe bolig – noen kjøpsråd fra en selger. Generelle erfaringer med transaksjoner i eiendomsmarkedet •Transaksjonskostnadene er høye •Eiendomsmeglere.
Furutangen Aktivitetssenter AS
• (så): • Han følte seg ensom, så han gikk på kino. • (derfor): • Han følte seg ensom. Derfor gikk han på kino. • (siden): • Siden han følte seg ensom,
Prosjekt ”Glad og trygg på vei til Staupshaugen”
Dine penger= din fremtid
Del 2: Personlig økonomi.
D ATASIKKERHET For foreldre med barn og unge som bruker datamaskin og internett - Hvilke trusler står vi ovenfor, og hvordan kan vi avverge disse?
Forskjeller på tale og skrift
3 Jeg og mitt.
HMS i de lokale og regionale energibedriftene Hvordan ivaretar bedriftene helse, miljø og sikkerhet? KS Bedriftenes Møteplass 2011, 17.februar.
Referansegruppe TQM brukerforum Referansegruppens medlemmer Maks 15 medlemmer – Små og store virksomheter – Offentlig og privat – Medlemmer.
Smilende roboter... Japan satser stort på at roboter skal avlaste behov for selskap og hjelp i huset for en aldrende befolkning.
Bilens betydning for eldre gruppers velferd og livskvalitet
Hellas 2007 En tur du aldri vil glemme!. På to ukes seiltur blir det å gå fra Lavrion og rett ut i Kykladene! Hvilke øyer eller steder vi stopper på kan.
Brukerundersøkelse ved Deichmanske Bibliotek Vi utformet og utførte en brukerundersøkelse om brukernes lånevaner etc. på Deichmanske Bibliotek i Oslo.
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
Fra forskning til forretning Oslo, 13. Mai 2003 Perler for svin eller gråstein til gull Jo Klaveness Professor i farmasi Innhold: Dagens situasjon Viktige.
Lindorffkonferansen 2014 Bergen
Kjør kjapt,trygt og billig...  Egen klasse 2KTA  Startkapital på 3200 pluss lån fra skolen på  Registrering hos UE, brønnøysundsregisteret.
Miljøfyrtårn i Troms fylkeskommune Kjetil Kleveland, 30.oktober 2014.
Introduksjon til elementære begreper i regnskap og økonomi
WLAN meg her og WLAN meg der
2004 HUMSAM Etableringskurs Regnskap Tor Borgar Hansen & Erling Maartmann-Moe.
Kapittel 12. Finansiering Læreplanmål: – Du skal kunne beregne kapitalbehov – og innhente informasjon om ulike finansieringskilder Entreprenørskap og bedriftsutvikling.
Intensivtransport - når de aller sykeste pasientene skal på biltur…
Norsk økonomi I 2007 var bruttonasjonalproduktet (BNP) i Norge på ca milliarder. BNP er verdien på alt som blir produsert av varer og tjenester.
Skal du låne penger? Kanskje du burde vurdere et forbrukslån..
Entreprenørskap Kapittel 9. Regnskapet Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1. Lærer: Roar Bjerkeli.
Norwegian ●Norsk, privateid flyselskap ●Et mindre flyselskap ●Enkel organisasjon – lavere administrasjonskostnader ●Erfarne medarbeider, både om bord på.
Hvilket alternativ har mest alkohol?. Hva trenger vi å vite for å regne ut dette?
Kapittel 34 Ernesto intervjuer en bussjåfør og en ekspeditrise Ernesto.
Møte for foresatte 1.trinn IBN vår Klassemiljø – sosial kompetanse MÅL: trivsel og faglig utvikling PERSPEKTIV: nå og i framtiden (skolens visjon)
Internasjonal handel og komparative fortrinn De varene og tjenestene vi kjøper fra andre land, kalles import. Eksporten er de varene og tjenestene vi.
26 november 2015 Veterinærforeningen. 2 Enkel tilgang til god rådgivning Nettbank Support Kundesenter Nettbank Bedrift/ Business Online Tablet Business.
Det manglet en nettside med oversikt over alle snøscooterløyper i landet. Nesten alle kommuner har ulikt oppsett / plassering av hvor man finner info.
KOLONIENE BLIR SELVSTENDIGE IMPERIALISME: Hva? Typer? Hvor? Når? Hvem var imperial.?
Økonomi LUT2, høst 2008 Høgskolen i Vestfold. Økonomi er et område der matematikk anvendes. En situasjon modelleres matematisk, og matematiske verktøy.
3 situasjoner hvor du burde vurdere et billån – CompareKing.no.
Fuelcells Kevin Stenli Elektriker Undervannsbåtvåpenet.
Gode venner som hjelper andre
Hvordan skrive egne dilemma
Tema: Bedriftsutvikling 1.2 Behov for endring av foretaksform
Hva er internasjonalt kontor? Kontoret holder til i 3. etasje i Kitty Kiellands hus. Vi jobber med internasjonalisering av utdanningstilbudet ved.
Kapitalbehov og finansiering
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
Sommerly barnehage Plan fadder
LÅN.
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Støtt Idretten i Stavanger og samtidig støtt deg selv!
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Super-helt!.
94 svar fra 9 ulike verksted Svarprosent på 31 %
Krisetider – men ikke for oss?!
Bilbelte Læringsmål: Naturfag
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
Landkreditt og avlingsskade 21.august
Smilende roboter... Japan satser stort på at roboter skal avlaste behov for selskap og hjelp i huset for en aldrende befolkning.
Lav rente – en gjeldsfelle
Din firmabrosjyre Dette er et fint sted å sette formåls-paragrafen
Makroøkonomi for økonomer BI Trondheim Johannes Mauritzen K7.3 Steigum
Makroøkonomi for økonomer BI Trondheim Johannes Mauritzen K2.6 Steigum
Vi kan endre arbeidslivet!
Pasientsikkerhet – Regionalt brukerutvalg
Verktøy til kundeklubb
Utskrift av presentasjonen:

Billån Uten Sikkerhet www.xn--billnonline-08a.no

Hvis du har planer om å bytte bil i nærmeste framtid, kan det hende at du leter etter et rimelig sted for å låne penger til dette kjøpet.

Hensikten med denne siden er å kunne gi tips og pekere til steder som tilbyr gunstige betingelser i forhold til et billån, hvis du er på jakt etter å låne penger til bil.

Renten på et billån er stort sett mye rimeligere i forhold til vanlige lån uten sikkerhet, ettersom det kan stilles sikkerhet i kjøretøyet.

Et vanlig lån eller forbrukslån er jo som kjent uten sikkerhet i noen eiendeler, og der opplever man ofte en rente på mer enn 10 %, mens et billån kan du fort skaffe med en rente på under 5 %.

Skulle det mot formodning fortsatt ikke gå i boks, kan du vurdere å se på muligheten for privat leasing.

Dette er et relativt nytt fenomen i Norge men er mer utbredt ute i Europa.

Ved privat leasing slipper du innsatsen som gjelder for firmaer, og du kan egentlig regne det som en langtidsleie.

Fordelen er at får tilgang til en helt ny bil uten en stor inngangssum, mens ulempen er at du må være forsiktig med bilen ettersom du selv ansvarer for skader som riper, steinsprut etc.

Finn mer info på nettsiden: http://www.xn--billnonline-08a.no Men det er i alle fall en mulighet om du mangler egenkapitalen til å kjøpe den bilen du vil kjøpe. Finn mer info på nettsiden: http://www.xn--billnonline-08a.no