X x x «Monotypi». Finn frem glass eller pleksiglass plater i størrelse litt under A4 eller A5. Du må ha tykt papir som er litt større en glassplatene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kombinatorikk for lærerstudenter
Advertisements

God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
Veiledning for knivbytte  Hold tangen som vist  Klem håndtakene sammen, til du ser et lite hull i kniven Lite hull i kniven
Kartleggingsmateriell: Språkkompetanse i grunnleggende norsk
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
«Strykebrettcover og stativ»
Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling
13 Lese fra dataskjerm.
Fra geometriske former til abstrakt design.
Råd til barn og foreldre
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Studie forberedende formgivingsfag
Kurskveld 4.
Medier og informasjonskunnskap
Vedlikehold og reparasjon
Brann i metaller Presentasjonen er identisk med en artikkel som er trykket i Tidsskriftet Brannmannen Artikkelforfatter: Jan Erik Andersen Oslo brann-
Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige.
Fra geometriske former til abstrakt design
PowerPoint-mal FLT.
Med sekken full av penger!
Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som.
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
HLR Voksne 8 år >.
Ta bilder med mobiltelefon
Øving 2 – Elektronisk papir Ny teknologi (se ) Elektronisk blekk Bedre egenskaper enn dagens.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Bildebehandling i Paint
REKRUTTERING OG OPPLÆRING AV VALGMEDARBEIDERE
PowerPoint-mal FLT. –mer en et fagforbund Forbundet for Ledelse og Teknikk.
Kunst og håndverk, 4.trinn
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Variabel, Bokstavuttrykk
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Mulighetenes Oppland Forberedelser Hva kan man gjøre i en tidlig fase for å sikre at man får det man trenger? Ved Trond-Erik Eriksen Innkjøpsrådgiver OFK.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Gatekunst.
Hva er et kart? ”Et kart er en tegning av et stort eller lite område av jordoverflaten sett rett ovenfra!”
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
Å skrive tale. Å skrive en tale I den klassiske retorikken delte man opp taleskrivningsprosessen i fem faser: inventio, dispositio, eloqutio, memoria.
Å skrive tale. Å skrive en tale Inventio Dispositio Eloqutio, Memoria Actio.
RGBH - lykt - Byggebeskrivelse Av Nils Kr. Rossing Skolelaboratoriet ved NTNU.
Noen viktige ord du må lære og forstå: en kjerne et skall en type et system lurt, smart et antall å reagere en reaksjon en egenskap å bevege å bevege seg.
Lyd Luft som flytter seg. Læringsmål for emnet: Hva er lyd? Hvordan blir lyd til? Hva skjer når lydbølger når øret vårt? Hva er et stemmebånd? Hva er.
POP ART En kunststil mellom tallet For elever i trinn 7, Lysejordet skole Av studentlærere FKHBA15 HiOA.
Kunst og Håndverk Gautesete Skole Skoleåret Trinn.
Lag en plan! Hva er god katastrofeberedskap? Bevissthet om ansvar Organisasjon Risikoanalyse Kontakter Øvinger Sikringsplan (inkl. innsatsplan), redningsplan.
Fagforbundet Vest-Agder Vest-Agder omtanke solidaritet samhold Fagforbundet Vest-Agder 2006Side 2 Hjemfallsretten I snart 100 år har norske konsesjonslover.
Hvilken farge ser vi? Hvitt lys har alle farger En sort flate absorberer alt lys En sort flate reflekterer ikke noe lys.
AKVARELL MALING Fargeperspektiv. diskutere hvordan kunstnere i ulike kulturer har framstilt mennesker gjennom tidene, og bruke dette som utgangspunkt.
Det er mange måter å gjøre det på
Lys og farger Jeg skal lære om: hva lys er hvordan vi kan se farger.
Måling av fargetall med spektrofotometer:
x x x La barna ta portrettbilder av hverandre.
Fredag 20. mars kl Anne Bruvold
Å lese og lære Læreplanen sier at faget skal stimulere elevene til å
Oppgave: Leke med rimkortene
Ordentlig Julekort.
Kapittel 1, oppgave a) Sett inn riktig form av substantivene
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i barneskole
Kom i gang med programmering!
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i barneskole
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
4. Samling, Realfagkommuner – barnehage Tema: Lys og farger
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt, slette dem eller kopiere dem hvis du.
Utskrift av presentasjonen:

x x x «Monotypi». Finn frem glass eller pleksiglass plater i størrelse litt under A4 eller A5. Du må ha tykt papir som er litt større en glassplatene. Bruk maling som er flytende men ikke for tynn, gjerne bare en farge til å begynne med. Sort er en fin farge å starte opp med. Legg glass/pleksiglassplaten på et flatt underlag. Hell maling på glassplaten og la barna bruke en rulle/pensel til å spre malingen utover hele underlaget. Hele platen skal være dekket. La barna bruke fingrene til å skrape inn mønster eller tegninger i malingen. Her har man flere muligheter før man overfører til papir, så hvis barnet ikke er fornøyd med motivet, kan man stryke over malingen igjen. Legg et hvitt eller sort ark (hvis dere bruker annen farge på malingen, for eksempel hvit), forsiktig over glassplaten. Prøv å få til slik at det blir en papirkant rundt motivet. La barna stryke/presse papiret ned i malingen. Trekk forsiktig papiret av glassplaten. Du skal nå stå igjen med et trykk, en monotypi. Den eneste i sitt slag. Å lære seg trykk som medium.