Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PowerPoint-mal FLT.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PowerPoint-mal FLT."— Utskrift av presentasjonen:

1 PowerPoint-mal FLT

2 Forbundet for Ledelse og Teknikk
–mer en et fagforbund

3 Formålet med å bruke en egen mal
PowerPoint er en del av FLTs merkevarebygging som går ut på å skape en lik identitet og kultur for alle tjenester og all kommunikasjon. FLT ønsker å være et varemerke i markedets bevissthet. Medlemmer og samfunn skal kjenne oss igjen og ha gode positive relasjoner Merkevarebygging er et omfattende område. Her begrenser vi oss til: Logo Designelementer Farger Typografi Dette finner du om på

4 Bakgrunnen Bakgrunnen er laget grå slik at både hvit og sort tekst synes. Illustrasjonen til venstre – med logoen – skal alltid være med. Hovedtittel på bildet skal stå i hvitt på den røde stripen oppe. Åpningsdiaset med slagordet kan brukes som masterslide på de bildene som ikke har tittel.

5 Farger FLT har et eget fargeprogram som består av Rød: Blandes i RGB med Oransj: Blandes i RGB med Gul: Blandes i RGB med Grå brukes i hele skalaen. I tillegg sort og hvitt. Bruk disse fargene i rammer, streker, grafer etc.

6 Typografi FLT har to typografiske snitt som til enhver tid skal brukes. Imago og Times. I stedet for Imago tillates Arial, Verdana eller Helvetica på web og på PowerPoint. Her i denne presentasjonen brukes Arial. Overskriften står med normal 22 pkt Brødteksten under står med normal 15 pkt Uthevinger etc kan gjøres enten med å bryte til hvitt, halvfet, kursiv eller kombinasjoner av disse. Ikke lag teksten større fordi du synes det blir for stor nakne flater i bildet. Lite tekst på hvert bildet er tvert imot av det bedre. Ikke fall for fristelsen til å bruke fancy skrifter.

7 Lay-out La all tekst stå rett under overskriften. Dvs la den begynne der denne teksten gjør. Bilder, grafer og illustrasjoner skal også gå ut i fra samme hjørnet der hvor denne teksten starter. Bruk 1 pkt ramme. Ikke legg tekst oppå bilder. Det forvansker som oftest lesbarheten. Når FLT nevnes i teksten så ikke bruk logoen eller prøv å etterlikne denne. Bruk bare den skriften du er i ferd med. TIPS: Sørg alltid for at det er tilstrekkelig mørkt i rommet hvor du skal vise presentasjonen.

8 Bilder, grafer og illustrasjoner kan stå slik…eller…
Hvis du skal ha tekst til bildet så la den stå på høyre side eller under. ALDRI over eller før bildet.

9 …eller slik… Bruk gjerne skygge på bildet slik som under den røde linjen over.

10 …eller slik.


Laste ned ppt "PowerPoint-mal FLT."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google