Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Advertisements

Betingelser for motorsykkelkjøring for barn
”Til Start” Treningsprogram for unghest
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Oppgaver frem mot neste samling OppgaveKommentarFrist Gjennomføre møte med mentor Gjennomgå visjon, mål, prosjektplan og evt. oppdatert prosjektidè med.
Nord-Østerdal skyttersamlag BREDDE og sportslig utvikling. Sikkert/sosialt/sporty/synlig (De 4 S’er)
Presentasjon Kolstad Håndball
Kan vi ta livet tilbake? Karl John Amdahl Styreleder
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
- Hovedrolle eller birolle
Treningssamling og Trener 1-kurs mai i Trondheim I regi av Nordenfjelds vektløfterkrets.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
VMs VISJON Hundekjøring rekrutterer, inkluderer, begeistrer og inspirerer!
E-læringskurs i blodtransfusjon - erfaringer
Stevnerapporter og resultatlister Innlegg på Dommerseminaret 18. januar 2009 Tore Johansen, SRU.
2001 Pluss •Variert trening –Bane / skog / Intervaller •Kan trene sammen •O-teknisk i ukjent terreng •Relevant terreng i forhold til mesterskap •Bra innetrening.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Velkommen til foreldremøte for Vg Ny visjon og nye verdier: Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt. Mestring – Engasjement - Respekt.
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Postbank Cup Hisøy August 2007 Arrangør: Hisøy IL, Arendal Påmeldingsfrist Vi tilbyr: Mange kamper på alle lag 5-7 er lag Ferdighetskonkurranser.
Fotballkompetanse Treningsgjennomføring Oppdal, november 2005.
KKS Andre samling Pauser - kjøretid - døgnhvil KKS 103.
Kodegjennomgang Thommy Bommen & Jarle Søberg Computas AS.
Arbeidssted.
Levanger Rotary Klubb Distrikt 2280
Side 1 Olympiatoppen Nord-Norge, og Universitetet i Tromsø inviterer til nytt trenerseminar. STED: Universitetet i Tromsø. MH bygget. Vi byr på høyaktuelle.
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
Presidentens vin Et element av påskjønnelse for positive bidrag til klubbens virksomhet, indre miljø eller omdømme. Månedlig eller etter behov Tildeles.
Møte med veiledere og kontaktpersoner Informasjon om en ukes praksis på fjerde semester av Lektorprogrammet.
Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke.
Årsregnskap NMF- sør 2009 og Resultat 2009 og 2010.
Kvalitetsklubb – NFF regi
Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
Der alle har glede av å være Referat Trenerforum 3. november November 2012.
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
NTF medlemsmøte 12. september 2007 Status i Seriekomiteens arbeid Forslag / Tilbakespill.
VALGETS KVAL…. SKAL JEG SATSE SOM DOMMER, ELLER ASSISTENDOMMER? - OPPLEVELSER/ERFARINGER FRA SUKSESSKRITERIER - PROSESSEN RUNDT SKIFTET AV FOKUS.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
Mål for Modul E Bli kjent oppbygningen av en klubbs aktivitetstilbud Tanker om utvikling egen klubbs aktivitetstilbud 1.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
Ungdata-undersøkelsen i Hareid 2013 Svarfordeling FAKTA OM UNDERSØKELSEN: Tidspunkt: Uke 42 – 43 Klassetrinn: 8. – 10. klasse Antall: 176 Svarprosent:
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
 Foreldremøte Trolldalen 2003 Onsdag 21.august 2013.
Agenda -Litt om oss i teamet pr. i dag. -Oppstarten. Inntrykket til nå. Greie gutter. Mange forskjellige gutter. Forskjellige nivå -Treningene ; Kretsen.
Løper og trener utviklingsplan for Agder og Rogaland Skikrets Alpin komiteen 2013/14.
(1/3) Samfunnsansvar > Sjekkliste for grønne speiderturer á la ”Sikkerhet på tur”. > Automatisk trekk av CO2-kvoter på reisefordeling! > Bygge/utvikle.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
SpareBank 1 cup i samarbeid med Buskerud Skikrets Sesongen 2016 / 2017.
Velkommen til foreldremøte
Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13
Vårmøte Alpint Sole Hotell 6 mai 2017
Team J2002 Foreldremøte Team J2002.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Tilbakemeldinger fra deltakere på
Foreldremøte Vestbyen Jenter 2010
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Samarbeid som løfter alle
Kapittel 31 Melissas utdanning og ønsker for framtiden
The Power of We The power of action. We Serve
Fest & følelser Velkommen
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Utskrift av presentasjonen:

Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007 Region Midt Norge

Hva synes du/dere om Midt-Norsk Mesterskap i 2007 Generelt er tilbakemeldingene at dette har vært meget bra gjennomført på alle steder Bra premier til de minste = meget bra! Det bør være flere premier til MX 85/en liten pokal til alle startende i denne klassen, da det her går et ”skille” mellom barn og voksen. Evt øke deltageravgift/startavgift for å dekke inn ekstra kostnader Et flott tiltak som gir de fra nord en mulighet til å delta og bli kjent med de aktive og foresatte lenger sør Ønske om mer kjøretid til de minste ATV var bortkastet tid

Klasseinndeling 2007: MX85, MX2jr, MX2 Åpen, MX 1/3 Klasseinndeling 2007: MX85, MX2jr, MX2 Åpen, MX 1/3. I tillegg så er det kjørt trening for knattecross, 85 rekrutt og Mosjon. Tilbakemeldinger på dette: De fleste er fornøyd med måten dette er løst på. Spesielt at det kjøres MX2 jr en dag og MX2 Åpen den andre, slik at junior`ne får mye kjøretid Få laget en egen dameklasse (85+) i 2008? Greit å få kjørt ferdig de respektive klassene på en dag, men det er også positive tilbakemeldinger på å kjøre slik som i Mosjøen; trening, kval og 1. heat på Lørdag og trening + 2. heat på Søndag

Barnecross. Skal dette flettes inn i arrangementet, eller arrangeres på en egen dag? Det er delte meninger om dette, men de aller fleste mener dette bør flettes inn i arrangementet. Kanskje ennå mer enn i 2007, slik at det ikke blir så lang pause mellom kval og heat for de andre klassene. Noen mener at det blir litt lite kjøring for de minste hvis det flettes inn i arrangementet og ikke settes av en egen dag. Alternativt så kan man kjøre barnecross begge dager slik at det blir mer kjøretid til de minste Prøve å legge opp arrangementet slik at det ikke tømmes for folk når knattecross / 85 rekrutt skal kjøre, slik at det er litt liv & røre + publikum når de minste skal kjøre

Tilbakemeldinger på hvert enkelt arrangement 1. runde – Røros: Kjempebra arrangement Flott bane Lite søppeldunker utplassert Litt tidlig på året? 2. runde – Mosjøen: Kanonbra bane! Toalettforhold var ”ræva”, og bør utbedres!

3. runde – Lånke Bra arrangement Meget bra opplegg med felles grilling/sosialt samvær på Lørdags-kvelden Litt lang pause i arrangementet pga barnecross Stor oppmerksomhet på de minste = +++ 4. runde - Surnadal Lørdag var topp for små og store – meget godt arrangert av klubben Snedig (=bra) løsning på toalettforhold Litt løst i depot-området Litt sent på året

Antall løp i mesterskapet har vært 4 i 2007 Antall løp i mesterskapet har vært 4 i 2007. Er det ok, eller hvor mange løp kan det være i 2008? Gjerne flere løp Utvide til flere løp. 5-7 løp hvor man f. eks kan stryke et eller to Eventuelt Mesterskapet bør utvikles videre Bli enig med Midt-Cup-styret Da alle tilbakemeldinger går på at man ønsker en felles cup/mesterskap i regionen Miljøet er godt og de aktive trives Bra med evaluering. Kanskje ennå litt tidligere og f. eks etter hvert løp? Takk for året som gikk! Fortsett det gode arbeidet og husk å vektlegg rekruttering