Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

The Power of We The power of action. We Serve

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "The Power of We The power of action. We Serve"— Utskrift av presentasjonen:

1 Lions Miljødag vil skape nytt engasjement og nye muligheter for markedsføring av Lions

2 The Power of We The power of action. We Serve
IP Aggarwal har sagt dette veldig klart. Sammen kan vi gjøre mye i samfunnet. Det er når vi jobber sammen vi er best. Mange klubber gjør mye for miljøet allerede. Vi skal samle allt under den samme betegnelsen slik at vi får full markedsføringseffekt. I tillegg vil vi med alle våre medlemmer i Norden utgjøre en stor forskjell på miljøet.

3 Skremmende men sant. La oss gjøre noe med det
Skremmende men sant. La oss gjøre noe med det. Husk at plasten som havner i havet, eller skogen vil forbli der i flere hundre år. I 2050 vil det være mer plastikk I havet enn fisk – målt I antall kilo.

4

5 Søppel gir problemer for dyr over alt.
Det er ikke bare strandkanten som omfattes av vår miljødag. Søppel skader over alt. Søppel gir problemer for dyr over alt.

6 Eller kanskje en Lions prosjektklubb?
Det er stor mulighet for å etablere nye prosjektklubber eller øke medlemskapet i egen klubb. Miljø fenger de unge. Bildet er av noen fra Leoklubben i Moss som dannet LEO klubb etter vårt arrangement av Lions Miljødag. Lions Miljødag skaper kontakt med yngre medlemmer. Kan en Leo klubb med Lions Miljødag som prosjekt være noe for din sone? Eller kanskje en Lions prosjektklubb?

7 Søppel finner du overalt. Vi som Lions vil gjøre en forskjell..
Vi plukker ikke bare plast, men all søppel vi finner. Sorter søppelet du finner. Det gir en god følelse å gjøre en slik jobb. Søppel finner du overalt. Vi som Lions vil gjøre en forskjell.. The power of we

8 Pakkene lages i samarbeid med Hold Norge Rent
Pakkene lages i samarbeid med Hold Norge Rent. Det er ønskelig at Soner hvor det ikke er naturlig å hente i Oslo Bestiller mer enn hva de har behov for. Det er ønskelig at vi bygger opp depot med ryddepakker slik at andre som ønsker å bidra med litt rydding kontakter oss for å få pakker. Det skaper mulighet for verving, men krever mulighet for ett lite lager. Prosjektgruppa til Lions Miljødag vil sørge for at det blir sendt ut rydde pakker til alle soner etter bestilling. Pakkene inneholder store plastsekker, mindre plastsekker, arbeidshansker, sikkerhetsveileder, ryddeveileder og verveinfo fra Lions.

9 I commend Lions Clubs Int for their long-standing and impressive record of service to local communities all over the world and welcome the decision to make the environment a key cause in the years to come. Vidar Helgesen Dette er uttalelse fra avgått klima og miljøminister. Vi knytter kontakt med vår nye slik at vi får en uttalelse fra ham også. Uttalelsen fikk vi på engelsk – noe vi ba om ettersom den skal brukes i alle Nordiske Land.

10 En god opplevelse for deltagerne. Pølser og sosialt samvær hørte med.
Dette er ett verdensomspennende problem. Lions har 1,4 millioner medlemmer. La oss gjøre en jobb sammen. FN ønsker at vi som organisasjon bidrar. Lions Club Kråkerøy engasjerte i overkant av 120 deltagere. Været var varierende. Ganske mye vind og følt temperatur under 0. En god opplevelse for deltagerne. Pølser og sosialt samvær hørte med.

11 Diplom til alle barn kan printes ut lokalt. Skrivbar på PC

12 Kan vi som organisasjon klare en slik oppgave?
Jobben kan gjennomføres enkelt. Planlegg godt. Samarbeid med kommunen om hvor det skal ryddes. Markedsfør gjennom facebook og de medier dere bruker til markedsføring i dag. Samarbeid med andre –skolekorps – idrettslag - turistforening osv. osv. Kan vi som organisasjon klare en slik oppgave? JA –VI KAN !

13 The Power of We The power of action. We Serve
Sett av en lørdag eller søndag. Aksjonen varer typisk 4-5 timer. Lag grupper på 4 -5 som plukker sammen. 1-2 Lions resten andre . Husk å takke alle for jobben –Lag en god sosial avslutning kanskje med grilling. Hva med diplom til de minste som har deltatt i aksjonen?? The Power of We The power of action. We Serve


Laste ned ppt "The Power of We The power of action. We Serve"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google