Hamar idrettslag – svømming søker hovedtrener/trenere

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Alkohol | SVØMMING.
Advertisements

ALKOHOL | IDRETT ALKOHOL|RYTTERSPORT Foto: Hesteguiden.com.
ALKOHOL|IDRETT.
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
BASISHALL som grunnlag for rekruttering v/Paal-Mogens Furuseth
HAMAR IL svømming Versjon 1 –
Ringeriksbadet - orientering og status drift
CSK Fotball J-2000 Foreldremøte •Nytt trener team •Opplegg for sesongen •Reisecup •Økonomi/dugnad •Roller •Annet Agenda.
 Non- profit selskap - ”eid av idretten for idretten”  Selskapets styre skal inntil videre bestå av 4 personer. • Tommy Olsen, styreleder • Eskil Ervik,
Lambertseter Svømmeklubb og Svømmehall
Medlemsmøte VM 2008  Hvor mange runder ?  Hvilke klasser ?  Lukket, åpent eller semiåpent ?  Krav til anlegg ?  Tidskval og heat som NC.
Mål! Gi forståelse for hvordan norsk svømming er bygd opp
Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre.
Christer Johnsen, leder MSK
Daglig leder program Samling 2, Hensikt Program samling 2 – 2013 Onsdag 16.oktober Velkommen, intro og 5.min presentasjon av fremdriftsplan.
TALENTUTVIKLING. DAGENS INNHOLD •Intro bakgrunn svømmer/trener •Hva er viktig for meg som trener •A. Veiledningsrollen •B. Trenings og prestasjonskultur.
Tonus idrett Tonus idrett Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Et nytt tilbud til idretten i Bergen ! Vi startet opp høsten 2004 og har nå fast basistrening.
SSK Skjetten Svømming fra 9 til 900 medlemmer på 9 år
Utfordringer løses i fellesskap
Pause INFORMASJON FRA ADMINISTRASJONEN Rica Hotel Hamar 17. sept 2011.
En merkevare er det nettverk av assosiasjoner (sympatier og antipatier) som oppstår når kunden blir eksponert for et varemerke.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
STRATEGIPLAN 2012– 2015 Skreia IL - aktivitet i sentrum
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Tilsyn med svømmeundervisningen
Langtidsplan Mål Anlegg Kompetanse Kretsting Oslo og Akershus Gymnastikk og Turnkrets 1.
Hvordan skape idrettsglede for ungdom?
1 ORGANISERING AV SPORTSLIG UTVALG Sportlig leder 1 stemme Styrekontakt 1 stemme Hovedtrener 1 stemme.
NBF LEDERMØTET – 14. JUNI 2014 PRESENTASJON AV GRUPPEARBEID.
Fakta om Bergensvømmerne. Ble startet i 1988 som et samlet elitelag for de beste svømmere fra hver av moderklubbene. Har som mål å skape ”perfekte rammer”
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For utøvere.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For styret.
VGS i Oslo Hvorfor videregående i Oslo ? Topp profesjonelt badmintonmiljø i Oslo og muligheter til landslagstrening på ettermiddag-kveldstid 3-5.
1) Nåværende organisering av SJR
Norges idrettsforbund
Ressursklubb Buskerud Til deg som er opptatt av framtiden til Gol IL! Gol IL er en av 8 ressursklubber i Buskerud. Det betyr at klubben er plukket ut i.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For foreldre.
Barnefotballkveld på ÅL Trenerforum Ål IL Fotball trenerforum er et tiltak der klubben legger til rette for kompetanseutvikling og erfaringsutveksling.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder Innledning.
Lederkurs for nye ledere/ tillitsvalgte/ansatte Norges Svømmeforbund.
SVØMMESKOLEANSVARLIG
Kom i gang med brettseiling for juniorer!. Hva er viktigst for å lykkes? 1.Tilgjengelig utstyr som er godt egnet å lære å seile på når man er år.
Mål for Modul E Bli kjent oppbygningen av en klubbs aktivitetstilbud Tanker om utvikling egen klubbs aktivitetstilbud 1.
Oppbygging god barneidrett – synkron og minipolo Kompetansehelga 2015.
TEMA Utviklingstrappa til Norges skiforbund Ny revidert versjon mai kl Hvordan skal vi jobbe med unge skiløpere Av Ole Morten.
Oslo Idrettslag Svømming Synkronhelga Sportslig utviklingsplan, Skjetten Jon Marius Rønning Sportslig leder Oslo Idrettslag Svømming i utvikling.
Randesund IL Stiftet Randesund Idrettslag Vår visjon RIL er til for alle som vil RIL er til for alle som vil.
Handlingsplan Plogen Skiklubb GØY PÅ SKI FOR ALLE!
Oppvarmingsseminar Trener/leder konferansen 2015.
«Vill i vann» i IL Norodd Ansv: Linda Myrset Norodd svømmegruppe - Vill i vann 2015.
Spillerutvikling Region Vest
Trenermentorutdanning
Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall
ÅRETS TENNISKLUBB 2007 SPONSORKONSEPT 2009 VBTK.
Kom i gang med brettseiling for juniorer!
Bærum SK Lillestrøm SK legge til tekst
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Ski Svømmeklubb Ski Svømmeklubb – klubben for topp og bredde gjennom mestring og trivsel!
Presentasjon for spillere og foreldre
Daglig leder i 50% Arbeidsoppgavene vil bestå av:
LANGHUS IL FOTBALL Trenerforum 26. oktober 2017
Prodekan bachelorutdanning IV
TA STYRING! FRISKLIVSKURS
Karate seksjonen Visjon: Verdier: Vi skaper vinnere/mestring!
Spillemiddelsøknad 2019 Prioriterte områder.
IL SKJALG Virsomhetsplan.
Spørrebibliotek Hvordan står det til med…
MÅLSETTINGER GRESVIK IF
Utskrift av presentasjonen:

Hamar idrettslag – svømming søker hovedtrener/trenere   Hamar idrettslag – svømming søker hovedtrener/trenere Hamar Idrettslag (stiftet 1887) er et tradisjonsrikt idrettslag med ca.2500 medlemmer i ulike grupper. Svømmegruppa har ca.450 svømmere som deltar på aktiviteter i Svømmeskolen (Norges Svømmeskole), kurs for voksne, masters-gruppa, triatlon-gruppa, trenings-partier og konkurranse-partier (Rekrutt, C, B, A og Aqua (sprint/treningsgruppe). Gruppa har tilsatt klubbsekretær i deltidsstilling som utfører administrative oppgaver og har ansvar for Svømmeskolen. Vi svømmer i Ankerskogen svømmehall med god tilgang til basseng (50 meters, 25 meter, basseng for kursvirksomhet), samt øvrige fasiliteter. Hamar IL samarbeider med WANG Toppidrett med ansvar for skolens svømmere. Det er et meget godt idrettsmiljø i byen. Vi ønsker oss en engasjert trener som: - har svømmefaglig trenerkompetanse og erfaring - har gode pedagogiske evner - vil arbeide i team med gruppas trenere, ansatte og fagmiljøer på WANG Toppidrett, m. fl. - har en god dialog med styret, svømmere og deres foreldre/foresatte - vil utvikle klubben og bidra aktiv til å videreutvikle svømmesporten i vår region. Hovedoppgaver: - planlegge og gjennomføre trening for gruppes utøvere, i samarbeid med gruppas trenerteam. - planlegge og gjennomføre treningssamlinger og deltakelse på stevner - utvikle og følge opp gruppas sportslige plan, herunder ansvar for faglige oppfølging av instruktører og trenere. WANG Toppidrett Vi har svømmere som er elever på WANG Toppidrett og det forventes at trener kan ta ansvar for det sportslige opplegget for elevene. Stillingen er ledig fra 1. april 2017. Tiltredelse etter avtale. For spørsmål, kontakt leder Anne Marie Aalstad Laakso, tlf + 47 970 53 261. Søknad med CV sendes aalstad.laakso@hotmail.com. www.hilsvomming.com