Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre."— Utskrift av presentasjonen:

1 Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre svømmere

2 Totalt – 4 sentrale punkter • Strategi. Styrene må prioritere de riktige og viktige tiltakene, som gir langsiktig utvikling for klubben. Lage konkrete langsiktige og kortsiktige strategiplaner • Organisasjon. Utvikling av organisasjonen. Ting gjøres på en bedre måte, rett person bidrar på rett plass, god struktur og minst mulig tid på unødvendig konflikter eller arbeid • Kvalitet i rød tråd. Gode trenere nedover i systemet. Helhetlig sportsligplan, som viser sammenheng mellom rekrutt og elite. Kvalitet i svømmeskolen. Øke antallet medlemmer og utvide pyramiden av lisensierte utøvere. • Samarbeid mellom klubber. Ikke alle klubber trenger å utvikle verdensmestre. Legg til rette for godt samarbeid slik at utøverne blir stimulert til videre utvikling.

3

4

5

6

7

8

9

10


Laste ned ppt "Talentutvikling i klubbene Oppsummering fra gruppediskusjon med våre danske venner. De 3 viktigste områdene for ivaretakelse og utvikling av flere og bedre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google