Oppstart 2010-kullet Harald Kallevik

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
VELKOMMEN TIL BARNEFOTBALLKVELD HOMMELVIK 11.MARS.
Advertisements

Ungdomstrinnet VBK.
CSK Håndball J-2000 Foreldremøte kl
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
Lørenskog Idrettsforening
Fotballkompetanse Treningsgjennomføring Oppdal, november 2005.
Stormøte i Bødalen.
Barnefotballkveld 2013.
Hjelp, jeg har blitt / er klubbleder !
VISJONER OG MÅL På Skoppum er det alltid gøy og trivelig å spille fotball! VISJON.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
Kvalitetsklubb – NFF regi
FAIR PLAY CHARLOTTENLUND SPORTSKLUBB. FAIR PLAY – HVA ER DET? Fair play dreier seg om mer enn å unngå gule og røde kort! FAIR PLAY HANLDER OM HVORDAN.
KIL modellen i praksis Innhold Verdigrunnlag og visjon
Informasjonsmøte om ungdomsfotball
Velkommen til oppstartmøte Klubbutviklingsprosess A3.
SPILLERUTVIKLING VARHAUG, )Hva kan Varhaug`s trenere gjøre for å utvikle spillere best mulig (7-19år)? Hvilke ferdigheter bør vektlegges på treningene?
Arrangørmøte Agenda: Arrangørens plikter –Skal følges. Gjennomføring –Oppbygging av en god treningsøkt –Smålagsspill –Unngå kø –Differensiering.
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss FAIR PLAY ogholdningsskapende arbeid hos oss.
Foreldremøte Skjoldar G12 Onsdag 7.april 2016 Trenere: Paul Fuglestein og Åsmund Børretzen Lagleder: Jan Olav Landa.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
Fossum Fotball jenter 2001 Sesongen Fossum Fotballs Føringer Sportsplan Retningslinjer for barnefotball Hospitering.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Stiftet 3. Mars 1920 En aktiv samfunnsdeltaker og samfunnsbygger i over 90 år Utdrag av presentasjon Trener- og lagledermøte Barnefotballen som.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
Barnefotballkvelden. Innhold Verdier og retningslinjer Klubben som sjef God fotballaktivitet – i økta og kampen God fotballaktivitet.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Bedre barnefotball med trenerkoordinator - Bedre fotballaktiviteten for dei minste. - Barn vil få bedre og morsommere fotballtrening. - Større trivsel.
Elverum Fotball Kvalitetsklubbprosjektet
SANDNES TALENT, JENTER. Sandnes kommune Sandnes kommune har støttet jentefotballen økonomisk for å starte opp en talent satsning. Alle fotballklubber.
Agenda -Litt om oss i teamet pr. i dag. -Oppstarten. Inntrykket til nå. Greie gutter. Mange forskjellige gutter. Forskjellige nivå -Treningene ; Kretsen.
Viking Jenter 2002 ”Foreldremøte” Vikinghuset, 18.april 2012.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Løvenstad FK -på lag med lokalsamfunnet for et bedre oppvekst-og nærmiljø Spilleren i fokus – laget i sentrum - klubben i hjerte.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J04 september 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J07 høst 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt Treningstider.
Motivasjonsmiljø i ungdomsidretten
Foreldremøte J07 Vår 2017 Agenda for møte
Oppstartsmøte National ballskole
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Øhil fotball [Barnefotballen]
Hasle-Løren IL Fotball- G19 Juniorfotballen
Torsdag 30. mars kl Nordhuset
Idrettsforsikring - sammendrag
Klubben for alle.
Arrangementansvarlig LYN Fotball
Foreldremøte i Viking F.K Tema: Overgangen til 11er fotball
Team J2002 Foreldremøte Team J2002.
Mal/info foreldremøte
Registrere spillere i fiks.fotball.no
CSK Jenter 12 Fotball 2017 Lag og foreldremøte 01 oktober.
VELKOMMEN! Sportsklubben Herd
Foreldremøte MG10 Mandag 18.august 2014.
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
INFORMASJONSMØTE GLASSVERKET FOTBALL.
”Flest mulig - lengst mulig - best mulig!”
Trøndersk jentefotballseminar 2018
Med fokus på barnas beste…
Ny inndeling av spillformer i barne- og ungdomsfotballen
FORELDREMØTE KULLET - VÅG FK
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Holdninger og verdier Kampen i fokus.
Hospitering i Smørås IL.
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Utskrift av presentasjonen:

Oppstart 2010-kullet Harald Kallevik Flatås Fotball Oppstart 2010-kullet Harald Kallevik

Verdiene Flest mulig, lengst mulig, best mulig Alle som har lyst å spille fotball i barne- og ungdomsfotballen skal ha et godt tilbud. Uavhengig av nivå, alder, kjønn og kulturell bakgrunn! Alle spillere er like VERDIFULLE!

Verdiene Trygghet + Utfordringer + Mestring = Trivsel og utvikling Trygghet i forhold til aktivitetene lagkameratene trenere og lagledere Mestring handler om å få til noe alene eller sammen Mestre en oppgave Mestre en utfordring

Alternativer til dette? De beste lagene er gjerne de som tar vare på færrest unger!!! Hva er den egentlige oppgaven vår? En positiv aktivitet for alle som har lyst Alternativ til å henge utenfor Prix, alternativ til å lage kvalm Ta vare på det store flertallet Ingen vet hvem som blir god! Ikke godta at laget styres av de mest ambisiøse! Bli med du også! Ta trenerkurs! Skaff deg kompetanse! Ikke tving ungene til å slutte pga av et for høyt aktivitetsnivå De to dårligste er de som er enklest å miste, mister du disse er det to nye som er dårligst

Forutsetningene for å lykkes… Hva kjennetegner de/den trenerne/treneren som har betydd mest for deg i din utvikling som fotballspiller fra 6 – 16 år ? Stabile over tid Bidro til godt humør og kameratskap Artige treninger med mye spill Seriøst og ordentlig …og dette klarer vi også ☺

Viktige begreper i barnefotballen Topping Topping av lag er at noen får spille mer enn andre Dette skal ikke forekomme i barnefotballen Alle skal ha tilbud om samme spilletid og treningstid! Differensiering Gi ulike utfordringer ut fra interesse, ferdigheter og modning Utfordringene tilpasses enkeltspilleren

Foreldrevettreglene

G06 og J06 Hva trenger dere for å lykkes? En stor og engasjert foreldregruppe! Mange i teamet rundt laget Trenere og assistenter Oppmenn og kvinner Kasserer Listeansvarlig Dugnadsansvarlig Webansvarlig Sosialt ansvarlig

Flatås Fotball 4-500 fotballspillere fra 6 år og oppover Vi har et spesielt fokus på at vi er en breddeklubb, med plass til alle, uansett ferdighetsnivå

Noen viktige punkter til slutt! Vi er veldig stolt av dommerne våre! Unge fotballspillere fra Flatåsen – beste dommerne i by’n! Ta vare på disse! Dugnader Dopapir, Julecup og banevakt Sett opp vaktene, informer de som er satt opp, bytt innbyrdes Meld dere inn i Flatås IL og Flatås Fotball via hjemmesidene

Hvordan gjennomføre treningene?