Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INFORMASJONSMØTE GLASSVERKET FOTBALL.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INFORMASJONSMØTE GLASSVERKET FOTBALL."— Utskrift av presentasjonen:

1 INFORMASJONSMØTE GLASSVERKET FOTBALL

2 AGENDA Glassverket Idrettsforening – Klubbdrift
Glassverket Fotball – Dagens situasjon Glassverket Fotball – Klubbhåndbok Glassverket Fotball – Sportsplan Glassverket Fotball – Året 2018 Hvordan vil dette påvirke dere?

3 ORGANISASJONSSTRUKTUR
Ny sammensetning av styret Ny organisasjonsstruktur

4 MARKEDSFØRING Salg- og Markedsansvarlig: Trude Ustaheim
Mail: TLF:

5 HJEMMESIDE

6 OVERORDNET SPORTSPLAN
Ny sportssjef – ansvarlig for idretten på tvers av gruppene Samarbeid mellom gruppene

7 ØKONOMI OG REGNSKAP Ny regnskapsfører: Trine Pettersen
Nytt regnskapsprogram: Visma Nytt revisorfirma: Revisorgruppen Drammen AS Lagkasser – alt under Glassverket

8 Ny daglig leder, begynner i løpet av de nærmeste dagene.
Terje Næss

9 Glassverket Fotball – Dagens situasjon
Roller og ansvar Fotballeder: Stian Borgersen Sportslig Leder: Stian H. Andresen Materialforvalter: Ulf Ingar Zimmermann Banemester: Argyrios Tsolis FIKS-Ansvarlig: Jens Klepp Arrangement-ansvarlige: Thomas Andersen & Kjetil Sagen Høst 9 roller som ikke er besatt. Kort fortalt er det Sportslig leder og fotballederrollen delt opp i 6 og 2 roller. Mangler hovedtrener J13, J19

10 GLASSVERKET FOTBALL FOTBALLHÅNDBOK
Gir deg som medlem oversikt over alt det administrative, samt organiseringen i Glassverket Fotball.

11 KRAV TIL KLUBBEN Klubben skal sørge for at spillerne har så gode treningsforhold som mulig. Klubben skal sørge for at spillerne har drakter til kamp. Klubben skal sørge for at trenerne har tilgang på det utstyret de trenger for gjennomføring av trening. Klubben skal legge til rette for at trenere kan ta utdanning. Klubben skal legge til rette for gjennomføring av dugnader, slik at medlemskostnaden minker. Klubben skal bidra til å skape et trygt lokalmiljø, representert gjennom gode holdninger. Klubben skal legge til rette for utvikling av lokale fotballspillere. Klubben skal sørge for en sunn klubbøkonomi. Klubben skal alltid ha fokus på Fair Play. Klubben er sjef – ingen er større enn gruppa!

12 KRAV TIL SPILLEREN Alle spillere skal respektere tiden og gi tilbakemeldinger på Spond – i god tid. Alle spillere skal møte klare til oppmøtetiden, ferdig skiftet, med riktig utstyr. Alle spillere skal ha møte i Glassverkets antrekk til alle kamper i regi av Glassverket. Alle spillere skal følge med når treneren snakker eller viser – ved uenighet ta det opp etter treningen. Alle spillere skal gjøre sitt beste under treningen og behandle alle rundt seg med respekt (Fair Play). Alle spillere skal ha eierskap til lagets utstyr og skal være med å samle inn dette etter trening/kamp. Alle spillere skal være representert på de dugnadene som er bestemt av klubben.

13 KOMMUNIKASJON - SPOND All kommunikasjon mellom klubb og utøvere/foreldre vil skje gjennom SPOND. Mail som supplement. Viktige ting blir også lagt ut på hjemmesiden til klubben. Hente ut statistikk for hele klubben Cashback – koble ditt kort opp mot klubbens konto. Få penger tilbake til fotballgruppa.

14 DUGNAD

15 FAIR PLAY ANSVARLIG Fair Play møte Dokumenter som omhandler Fair Play
Ansvar for kampverter (m/ instrukser og rutiner). Delta på oppstartsmøte

16 GRUPPELEDER FOTBALL Oppmelding til seriespill, og oppdatering av medlemslister Informasjon og logistikk rundt dugnader Delta på gruppemøter i fotballgruppa Delaktig i å utarbeide en trenerhåndbok

17 KASSERER FOTBALL Oppsyn på gruppens økonomi hver 2 mnd.
Sette opp vaktliste for fotballkiosken (fordele lag på de ulike ukene).

18 KLUBBKOLLEKSJON

19 GLASSVERKET FOTBALL SPORTSPLAN
Gir deg som medlem oversikt over det sportslige tilbudet i Glassverket Fotball, samt retningslinjer rundt dette.

20 INNDELING AV FOTBALLGRUPPA

21 TOPPING VS DIFFERENSIERING
Topping: La de beste spille mest for å få et mest hensiktsmessig resultat. Differensiering: La spillere med tilnærmet likt ambisjonsnivå, konsentrasjonsnivå og ferdighetsnivå spille sammen. Gammel praksis: Glassverket ønsker at alle spillere skal delta i aktiviteter sammen, både når det kommer til kamp og trening, uavhengig av konsentrasjon, motivasjon og ferdigheter. Ny praksis: Glassverket ønsker at spillere som er på tilnærmet likt nivå innenfor konsentrasjon, motivasjon og ferdigheter blir satt til å spille med og mot hverandre på trening, og i kamp.

22 RETNINGSLINJER FOR TRENINGA
Alle treningsøkter skal ha et overordnet tema/fokusområde som spillerne er informert om på forhånd. Alle treningsøkter skal innledes og avsluttes med en 5 minutters samtale (Hva skal vi/hva gjorde vi). Alle treningsøkter skal i størst mulig grad unngå øvelser som skaper kø og venting blant spillerne. Alle treningsøkter skal ha et maksimum av 4 øvelser i tillegg til oppvarming (velg enkle øvelser). Alle treningsøkter skal ha fokus på spillsentrerte øvelser, lav funksjonalitet benyttes om nødvendig. Alle treningsøkter skal inneholde minst 1/3 av treningen. Banestørrelse og antall spillere kan variere. Alle treningsøkter skal innledes og avsluttes som en felles gruppe – kan differensiere i øvelser. Alle treningsøkter skal inneholde oppvarming og uttøyning før treningen starter. SKADEFRI Fotball skal være gøy, gjør det du kan for at alle forlater treninga med et smil!

23 RETNINGSLINJER FOR KAMPEN
Trener/lagleder skal sørge for å reservere garderobe for motstanderlag om ønskelig. Kampvert skal sørge for at motstanderlag får tilgang på garderobe – og ønske velkommen. Spillere skal hilse på motstanders spillere og trenere, samt dommer før kampen. Spillere skal følge spillets regler og opptrer fair ovenfor motstander. Spillere som er tatt med til kamp skal spille – for regulering av spilletid se lagets aldersgruppe. Foreldre skal la treneren bestemme, om du er uenig som tilskuer ta det etter kampen. Spillere skal alltid takke motstanders spillere og trener og dommer for kampen uansett resultat. Trener/lagleder skal alltid oppdatere hjemmesidene med et kort referat fra kampen.

24 SPILLERUTVIKLINGSMODELL 6-11 ÅR

25 SPILLERUTVIKLINGSMODELL 12-19ÅR

26 SPILLERUTVIKLINGSMODELL SENIOR

27 HOSPITERING Med hospitering mener vi at spillere, i tillegg til å trene med sin egen treningsgruppe, trener med andre treningsgrupper på et høyere ferdighetsnivå. Barnefotball (6-11) – hospitering kun gjennom GIFPLUSS (barneidretten avgjør om de ønsker å følge dette). Ungdomsfotball (12-15) – deltakelse på GIFPLUSS forutsetning for ekstra hospitering. Ungdomsfotball (16-19) – periodisk hospitering til eldre aldersgrupper. Fremgangsmåte; Respektiv trener tar kontakt med Sportslig leder (SL) for vurdering av spiller og hospiteringsbehov. Ansvarlig for jente- og guttefotball har ansvaret for å følge opp prosessen. Kriteriene Glassverket vurderer som viktig ved en eventuell hospitering er modenhet, konsentrasjon, innsats, oppmøte og fotballferdigheter.

28 GIFPLUSS GIFPLUSS er et ekstratiltak for gutter i alderen 8 – 15 år. Hvert kull har 7 plasser. Følgende kriterier ligger til grunne for deltakelse, i prioritert rekkefølge; Eierskap til egen utvikling (Spilleren har et tydelig ønske om å forbedre seg, tar til seg tilbakemeldinger og prøver å bruke de aktivt i videre trening). Konsentrasjonsevne (fokuserer og holder et høyt nivå gjennom hele økta). Oppmøte (oppmøte på eget lag). Modenhet (gjelder spesielt blant de yngre spillerne i hver gruppe). Fotballferdighet (grunnleggende individuelle ferdigheter og kunnskap om spillet).

29 UTDANNING OG KOMPETANSE
KLUBBEN TILBYR: Internt trenerkurs for alle som ønsker. Utdanning gjennom forbundets trenerkurs. Klubblederkurs for personer i ansvarsroller Oppfølgning gjennom trenerforum, sportslig utvalg og gruppemøter

30 TRENERUTVIKLER Møte i trenerforum og sportslig utvalg
Planlegging og gjennomføring av internt trenerkurs sammen med Sportslig leder Planlegge og gjennomføre minst 1 annet tiltak for trenere per år. Ansvarlig for julebord for trenere.

31 TRENINGSKOORDINATOR Fordele treningstider på Glassverket Idrettspark.
Innhente informasjon og booke treningstider til vinterstid. Fordele treningstider på vinterstid. Booking av gymsalen på Åskollen

32 SPILLERUTVIKLER GUTT/JENTE (2 ROLLER)
Møte i trenerforum, sportslig utvalg og foreldremøter til gutt/jentelagene Oppsyn rundt lagenes årsplaner. Oppfølgning av spillere på samling i regi av krets og landslag. Oppfølgning av spillere som hospiterer i egen klubb.

33 OPPSTARTSANSVARLIG Ansvar for tilrettelegging for nytt kull som kommer opp i fotballgruppa. Gjennomføring av informasjonsmøte med nytt kull. Kontaktperson gjennom hele første året.

34 DOMMERUTVIKLER Booking og gjennomføring av klubbdommerkurs.
Skaffe dommere til eventuelle cuper i regi av Glassverket. Kontakt med krets og påmelding til ytterligere dommerkurs. Gjennomføring av årlig møte med dommere i klubben.

35 HAR DU MULIGHET TIL Å BIDRA TIL AT VÅRT TILBUD BLIR ENDA BEDRE?
VI ØNSKER Å HA MED AKKURAT DEG! VI kan friste med et spennende, lærerikt og veldig godt miljø der alle kjenner alle – vi tilbyr kurs, opplæring og tett oppfølgning. Det er ingen krav til kompetanse men i noen roller vil det være en fordel. Vi ønsker dere som har pågangsmot og engasjement for fotballen i Glassverket. Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Stian H. Andresen ( ) eller Stian Borgersen ( ).

36 TIL SLUTT Er det noen spørsmål?
Er det noe dere savner i Glassverket Fotball? Er det noe dere er veldig fornøyd med? Vi vil gjerne vite om det!

37 TAKK FOR AT DU KOM!


Laste ned ppt "INFORMASJONSMØTE GLASSVERKET FOTBALL."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google