Advents-pakkekalender på Smørblomst

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Advertisements

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Evaluering av september på blå
Vi er i gang med å klargjøre byggeplassn for å bygge vår CABLAC i Zemba! (CABLAC er omtrent det samme som et samfunnshus.) Hei lærere og elever på Rasta.
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Ordentlig Julekort.
God Jul Du behøver ikke vente til Jul…
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
MARKUS KG ► Markus KG har vært vennen min siden barnehagen. ► Vi lekte mye sammen hver dag. ► Etter barnehagen pleide jeg og være med han hjem og leke.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
MÅL: > En gylden regel: Barn, foreldre og personal skal møte hverandre med et smil og «hei». > Barna skal lytte og ta imot beskjeder/innspill fra hverandre.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Rydd etter deg. No:. Skrive jeg- fortelling. Ma: Lære at 10 cm = 1 dm, 100 cm = 1 m, 10 dm = 1 m Eng: Home.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Foreldremøte 2. trinn 14. September Presentasjon av lærere på 2. trinn:
 Advent er ventetiden før jul.  Derfor kalles de siste fire ukene før jul for advent.  Ordet advent betyr egentlig «Herren kommer».  I adventstiden.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Norsk jul.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
Advent og adventstid.
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Tonsenhagen barnehage Årshjul 2015/2016
November brev for grøn gruppe
Desember Tema: Jul MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
ADVENT OG JUL I BARNEHAGEN 2016
Advent og adventstid.
Vi sorterer etter farger
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS DESEMBER 2017
DESEMBER November Desember
Periodeplan for Lekestua Uke Jul, juleforberedelser og vinter
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
Hva har vi gjort i november?
Advent og adventstid.
Ordentlig Julekort.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Månedsbrev for januar og februar
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
Utskrift av presentasjonen:

Advents-pakkekalender på Smørblomst Nå nærmer det seg jul og i den anledning har vi begynt å forberede oss til adventskalenderen vår. I jula er de fleste av oss heldige og får mange gaver, men vi vil gjerne vise barna at det er fint å gi bort noe til de som ikke har så mye. Da kan de som vil ta med en pakke som de vil gi videre til noen andre. Pakkene kan inneholde enten en leke (for eksempel kosebamse, bil, spill,…) som ikke brukes lenger eller noen klær de har vokst ut av (i god behold og reint ;-)). Pakk tingene inn, kanskje i fint julepapir, og ta med i barnehagen til 01.12.2016. 1. Desember skal vi begynne med adventskalender. Da får barna gi sin pakke og samtidig få sitt fine pepperkakehjerte som vi har bakt og pyntet på avdelingen. I uken før jul skal klarklubben reise til byen og legge pakkene under det store juletreet på Domkirkeplassen. Dette er også en tradisjon og gavene går til noen som trenger det. Store og små gleder seg til en koselig førjulstid. Hilsen fra Torhild, Margrete, Signe, Trude og Silje