Booking av Newtondag Øvrige tema GPS:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Trykk på mus eller tastatur for neste bilde…
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Brukerveiledning for gruppeledere
Jr. FIRST LEGO League – 2014.
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Status og planer landet rundt om forkurs/realfagskurs, tresemesterordning og Y-vei: 1.Hva har vi gjort, og hva planlegger vi for å tilpasse alternative.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Velkommen til Newtondag!
Dokumentasjon av en prosess
Sommerskole 2013 For elever som skal starte i 5. og 8. klasse
Forside/oversikt Fag / tema Matematikk Trinn 1 & 2. trinn
Roboter og matematikk!.
Kompetansemål Mål for opplæringen er at dere skal kunne:
Elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder
Februar 2009 til oktober 2013 Såå lenge. Ca innbyggere Ca elever 7 kommunale grunnskoler 1 privat grunnskole ( 1 videregående skole)
Merke og lagre punkt fra papirkart
Velkommen 7. klasse til Newtondag!
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
Jr. FIRST LEGO League praktisk rettet forsknings- og bygge prosjekt for barn fra 6 – 9 år - har som mål å ta vare på barns iboende nysgjerrighet.
Kraft og bevegelse Kap 9.
Plan for dagen (ca-tider)
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
FORELDRESKOLEN DEL 2 MATEMATIKK
Engia.
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Organisation for Economic Cooperation and Development (OECD) Arbeider for å fremme økonomisk vekst i og handel mellom medlemslandene. Om OECD:
Roboter og matematikk!. beregne omkretsen på forskjellige hjul lage en testbane etter oppgitte mål beskrive en sammenheng med hjulenes omkrets, og kjørt.
Levanger ungdomsskole og FAU inviterer til temamøte for elever og foreldre Tema fra skolen – aktuelt for hvert trinn Pause, salg av kaffe og kaker.
Foreldremøte trinn. MATEMATIKK På skolenLeksebok.
WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.
til Newton energi- og havbruksrom i Midt-Troms
KRAFT OG BEVEGELSE Fysikk.
Booking av Newtondag Deltakelse på jrFLL
Bergarter og mineraler Booking av Newtondag
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
Kort innføring i Trio Web
Produksjon av elektrisk energi
Web booking instructions
Roboter og matematikk.
Newtons lover.
Elektrisitet og magnetisme
Introduksjonstime Presentasjon av forelesere
Påmelding til familie-samling på Liatoppen
Roboter – EV3.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Programmering av EV3.
En bro til matematikk Studie av en hengebro.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Abildsø skole Abildsø skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Tokerud skole Tokerud skoles plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
VELKOMMEN TIL BJØRNSLETTA SKOLE!
Veitvet skole Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo og krav til minimumskompetanse.
Skolens plan for bruk av Skoleplattform Oslo
Osloskolen lanserer Skolemelding
Ballen faller Newton-lærere viser ball som faller (dette ppt-arket kan kuttes hvis unaturlig)
Lørdag 22. oktober. Hytteplanmila med after run!
Telle i kor Telle med 5 fra 4 A – Forarbeid
Modul 1 – Representasjoner
Ballen faller Newton-læreren viser ball som faller (dette ppt-arket kan kuttes hvis unaturlig).
Energi – hva er det? - evnen til å utføre arbeid. - det som får noe til å skje. Dere har arbeidet med fart og akselerasjon tidligere i dag, og nå skal.
Utskrift av presentasjonen:

Booking av Newtondag Øvrige tema GPS: Gå inn på Newton Meløy sin nettside. Her er tre måter å gjøre dette på: Link til Newton på Meløy kommune sin nettside. Gå inn på www.newton.no, og klikk deg fram til Newton Meløy Gå direkte til Newton Meløy: http://newton.no/rom/newton-meloy-1051.aspx Finn «Kalender og påmelding» i venstre-menyen. Ikke alle er godkjente Newtonmoduler, men ta kontakt ved interesse: GPS: - Inne og ute - Hvordan GPS-systemet fungerer - UTM Posisjonssystem, et koordinatsystem over jordkloden - Øve på å navigere med GPS - Skattejaktløype med GPS Opplegg for 2/3 dag Robot og matematikk – EV3 for ungdomstrinnet: - Øvingsoppgaver og konkurranser gjennom beregning og programmering av roboten. - Programmering med bruk av ulike sensorer, deriblant fargesensor. Heldagsopplegg Ovenfor: Grå ruter viser allerede booket dag, mens oransje viser ledige dager for skolene. Velg måned og årstall øverst. Trykk på oransje rute hvis du ønsker å melde på en klasse. Til venstre: Skriv inn påmeldings-informasjon. Bekreftelse blir automatisk sendt på mail til påmelder, og til Newtonlærer 5 6 1

«Produksjon av elektrisk energi» «Fart, akselerasjon og kraftoverføring» «Breforskning i historisk sammenheng» Forsøk med elektromagnetisme Måling av frontposisjon fra NVE målepunkt Innhold: Hel skoledag på Svartisen: -Bruk av sykler -GPS-løype med historiske poster -Lunsjpause med bål -Tur opp til brekanten med måling av frontposisjonen Etterarbeid på skolen med: Oppsummering, praktisk sikteanalyse av moreneprøve, og bearbeiding av statistikk fra Svartisen/Engenbreen. Heldagsopplegg + halv dag på skolen Tilrettelagt for 8. trinn Innhold: Praktiske forsøk innen temaene: Magnetisme, strømkretser, elektromagnet og elektrisk generator. Dagen avsluttes med at elevene planlegger og lager en innbrudds-alarm. Elevene jobber 2 og 2 hele dagen. Heldagsopplegg Passer best for 9. trinn Beregning av fart med bruk av tempograf Innhold: Praktiske aktiviteter med måling og utregning av gjennomsnittsfart, momentfart og akselerasjon. Gruppekonkurranse hvor man bygger opp en kulebane og en bil, med kraftoverføring fra kula til bilen. Demonstrasjoner med bruk av ulike kraftbegreper. Heldagsopplegg Passer best for 10. trinn 2 3 4