Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Høsten 2011 Laget av Gunvor Lund Solvang og Svein Einarsbøl
Advertisements

Forslag til sikkerhetsaktiviteter i SSP for 2005 Sjefrådgiver/avd.sjef Bjarte Aksnes, KITH.
Forebyggende arbeid satt i system
Birkenes kommune Tidlig intervensjon.
”Prosjekt selvbestemmelse” Nordmøre og Romsdal
Å LEVE ET FRISKERE LIV SELVHJELPSPROGRAM UTVIKLET VED
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Felles innsats mot mobbing
Gratulerer NSF Sør-Trøndelag 100 år Bårdshaug 23 mai 2013 Diabetessykepleier Anna Kristoffersen Frøya kommune.
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Frisklivssentraler Sulitjelma Geir Lærum, rådgiver
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Veien videre for den slagrammede
Karriereveiledning som virkemiddel?.
FRISKLIVSSENTRAL Værnesregionen DMS
Fysisk aktivitet, folkehelse og samhandling
SKOGER SKOLE På samme lag respekt – mestring – samhandling.
1. 2 Forankring i lokalt folkehelsesamarbeid Kurslederkurs februar 2009 Toril Skoglund.
Vekststrategi for Norges Diabetesforbund
Markedsføring av diabeteslinjen på urdu /punjabi Shaista Ayub
PÅRØRENDE EN RESSURS Hvordan kan vi hjelpe tjenesteapparatet ? AKB-Pårørende en ressurs.
Nasjonalforeningen for folkehelsens demensforeninger
Personalenheten - Fagopplæring Møte på opplæringssted Hensikt med møtet avklares i forkant Deltakere på møtet Lærling Instruktør Faglig leder Tjenesteleder.
Mosjøen 4.mai 09 Kjell Amundsen 1 Kommunikasjon og Sosial kompetanse Dialogkonferanse Mosjøen Kjell Amundsen.
Forebygge sammen i Namdalen Overskrift Arial 28 Sett inn tekst og dato her.
Handlingsplan for Oslostudentenes idrettsklubb 2013.

DEL 2: Praktisk treningsøkt - 2 timer
Psykologer i kommunene
En vital arena for 60+ møteplass | aktiviteter | informasjon | helse
Atrieflimmer Pasientopplæring:
Raskere tilbake Lovisenberg DPS
Fremme helse og forebygge sykdom
Frisklivssentralen Aktiv i Volda. Ein stad der du kan få hjelp til å gjere endringar knytt til livsstil. (kosthald, fysisk aktivitet, tobakk) Helsesamtale.
Seksualinformasjon i asylmottak
Støttekontakttjenesten Støtte til en meningsfull fritid
Forebygge sammen i Namdalen Overskrift Arial 28 Sett inn tekst og dato her.
Mål for Modul E Bli kjent oppbygningen av en klubbs aktivitetstilbud Tanker om utvikling egen klubbs aktivitetstilbud 1.
Kurs høsten 2015 Praktiske opplysninger om kurset: Kurset blir ledet av godkjente kursledere. Kurset går over ganger og varer i 2 ½ time. Det er.
Arbeid for alle Jeg er mer enn Psykisk syk, jeg har arbeidsevne!
Frisklivssentralen - en kommunal forebyggende, helsefremmende og rehabiliterende tjeneste Notodden Frisklivssentral Fagleder Reidun Kasin Skoje.
Sogndal kommune Frisklivssentralen i Sogndal Annette S. Davidsen leder FLS i Sogndal, Fysioterapeut.
EPDS Erfaringsdeling. Edinburgh Postnatal Depression Scale Utviklet i 1987, for å oppdage depressive symptomer hos kvinner som nylig har fått barn. Studier.
Samfunnskunnskap Emne 4: Helse. Hva er god helse? Jeg er frisk Jer er ikke syk Fysisk eller psykisk Jeg har det bra Jeg trives Jeg sover godt Jeg spiser.
Oslo universitetssykehus er lokalsykehus for deler av Oslos befolkning, regionssykehus for innbyggere i Helse Sør-Øst og.
Serviceeklæring til pårørende i poliklinikken ved Kløveråsen Fjernundervisning i alderspsykiatri 31.januar 2006 Liv Herder spesialsykepleier Kløveråsen,
Frisklivssentral – samling Molde Fjordstuer
Modum kommune - en folkehelsekommune Erfaringer med psykisk helse Hamar
Til deg som er henvist og fått tilbud ved Allmenn psykiatrisk poliklinikk, Nydalen DPS Behandling Når utredningen konkluderer med at det foreligger en.
Krisesenteret i Telemark
Astma - kurs Kursinformasjon
Februarnytt for Titt i hålå 2017
«Bra start» - Endring av livsstil Ås kommune
Frøydis Lislevatn Avd.leder Modum kommune - Frisklivssentralen
Koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Diabetes 2 - kurs Kursinformasjon Deltakelse på kurs krever henvisning fra lege. Henvisningen sendes til: Lovisenberg Diakonale Sykehus Medisinsk Poliklinikk.
Hydrocephaluspoliklinikken
PSYKISK HELSEARBEID OG RUSOMSORG SØVNKURS
Hamar idrettslag – svømming søker hovedtrener/trenere
Frisklivssentraler inn i KOSTRA?
Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker.
Døgnbasert spesialisert rehabilitering
Lærings- og mestringskurs Lungesykdommer
Lærings- og mestringskurs Lungesykdommer
TA STYRING! FRISKLIVSKURS
Koordinerende enhet for habilitering og rehabilitering
Rådgivningskontor for syn
Խելացի ժամանց Կառուցողական խաղեր Ուղեղի ունակությունների բացահայտում Զարգացում.
Samarbeidspartnere for en bedre skolehverdag
Utskrift av presentasjonen:

Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no Vi har trivelige lokaler i 4.etasje i Ankerskogen svømmehall. Her gjennomføres samtaler samt mange av våre tilbud. Vi ønsker å fokusere på det friske i mennesket med mestring og livsglede i fokus. Våre aktiviteter ledes av kvalifisert personale og foregår i gruppe. De fleste av våre tilbud har enten en lav egenandel eller er gratis. Kontakt oss for å få mer informasjon om våre tilbud og for å finne ut hvilke tilbud som passer for deg. Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no Heidi Lønrusten Gundersen, Leder: tlf 95 13 30 27 Stine Olsen Kirkevik, Veileder: tlf 912 48 598 Dagrun Stengel Lunde, Veileder: tlf 915 22 498 www.hamar.kommune.no/friskliv Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no

Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no Hamar kommune FRISKLIV SENIOR Trenger du å … forebygge livsstilssykdom? … få mer overskudd? … bygge nettverk? … bli mer aktiv? Friskliv senior- tilbud for deg som er senior i Hamar kommune. www.hamar.kommune.no/friskliv Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no

Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no Friskliv senior Frisklivssentralen er en forebyggende helsetjeneste som har tilbud til alle aldersgrupper. I denne brosjyren har vi samlet tilbud som er spesielt rettet mot seniorer i Hamar kommune. Helsesamtale og Frisklivsresept Dette er en strukturert oppfølging for deg som trenger å endre levevaner. Du kan enten blir henvist av lege eller annet helsepersonell eller du kan selv ta kontakt med oss. Livsstilsrelaterte kurs Vi tilbyr jevnlig livsstilsrelaterte kurs som omhandler blant annet matvaner og tobakksavvenning. Treningsgrupper Frisklivssentralen arrangerer egne treningsgrupper og vi har oversikt over hvilke treningstilbud som passer for deg. www.hamar.kommune.no/friskliv Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no

Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no Seminarer og temamøter Vi arrangerer årlig seminar og temamøter med aktuelle tema for å bevare god helse . Her kan du få informasjon om vårt tilbud, om våre samarbeidspartnere og om kommunens helsetilbud. Samtalegrupper Frisklivssentralen arrangerer samtalegrupper for godt voksne der aktuelle livs-tema tas opp. Disse gruppene ledes av erfaren psykolog og samtaleterapeut og holdes i våre lokaler i Ankerskogen. Kurs i Mindfulness Et kurs i oppmerksomhetstrening som kan gi nyttige verktøy for å finne ro og tilstedeværelse i hverdagen. Bli en glad 60+ Kurs for deg som nettopp har blitt pensjonist eller som snart skal bli det. Hvordan kan du forvalte den skattkisten av erfaringer du har med deg inn i den nye livsfasen? Kurset går over 6 ganger. www.hamar.kommune.no/friskliv Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no