Reiseregningssystemet (Visma) Faktureringssystemet (Ibistic)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
SMB Kollegium AS Gjennom vårt partnerskap med Xledger AS setter vi standard for regnskapsarbeide. Vi gir deg tilgang til et ekte web-basert økonomisystem.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.
Veiledning for firmakunder
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Leif Roger Stensgård – Rådgiver økonomi Ny rapporteringsløsning Bakgrunn Demo Framdrift.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
HeV-prosjektet Helhetlig virksomhetsstyring
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Skoleskyss i Nordland SkyssWEB introduksjon Foto: Gro Eli Stoltenberg.
DFØ-app Reiseregninger på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
MinSide er et viktig element i et oppdatert regnskap En overgang til elektronisk mottak av bilag gir godt grunnlag for et oppdatert regnskap Duett.no har.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
-Ein tydeleg medspelar Fronter APP Erfaringer fra Atlanten videregående skole.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Medlemsnett, hjemmesider og e-post Norfos digitale tjenester.
DFØ-app Selvbetjening på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
Brukerveiledning HentMeg. Last ned app HentMEG er tilgjengelig i App Store og Google Play.
Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon.
Korpsdrift.no.
FAGDAG LØNN 2016.
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
2016 VISMA Arbeidsfordeling i praksis
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Kongsbergidrettsforening.no WordPress.
DFØ-app Din portal på mobilen.
NO
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Rotarys digitale tjenester
Fullmaktstruktur på NHH
Gå til – Klikk på «lag konto».
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Osloskolen lanserer Skolemelding
Budsjett/regnskap LaH Oppland 2018/19
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Lynguide - mobilapplikasjon
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Brukermanual Min Idrett
1. Case fra politiet 2. Gjennomgang av app 3. Elevarbeid 4
Innføring ny kamprapportering i FIKS Breddefotball
Klubbsekretærens oppgaver
Utskrift av presentasjonen:

Reiseregningssystemet (Visma) Faktureringssystemet (Ibistic) Kursportalen Økonomisk rapport ( BI) Garder 27.april 2016

Seksjons-og prosjektnummer Nytt i 2016 Lokale faggrupper skal ikke bruke prosjektnummer, kun sitt eget seksjonsnummer. Garder 27.april 2016

Å manøvrere seg i en jungel med uttrykk kasserer moms kontaktskjema visma kursrom kreditnota visma attach arbeidsrom min side faggruppe ibistic hjemmeside seksjonsnummer organisasjonsenhet balanse konto avvise kontaktskjema anvise attestere fakturering budsjett publiseringsrett regnskap økonomirapport reiseregning Garder 27.april 2016

Elektronisk påmelding til KURS/FAGDAG. KURSROM Hvorfor bruke kursrom? Elektronisk påmelding til KURS/FAGDAG. Fakturering via Visma (ikke lokal kasserer) Enkelt for alle å holde oversikt over aktuelle kurs i NSF Gir god oversikt underveis over påmeldte Min side- faggruppestyrene- arrangere kurs og konferanse Brukerveiledning Kursrom Garder 27.april 2016

BI-økonomirapport Lurer du på hvor du kan få en oversikt over faggruppens økonomi og medlemmer? NSF «Rapporteringsløsning (BI)», er en portal der styremedlemmer i faggruppene når som helst kan logge seg inn og bli oppdatert på faggruppens økonomi og medlemmer. Portalen erstatter de månedlige økonomirapportene i PDF. I portalen kan du også «drille deg ned» til detaljer (bilagsdetaljer eller enkeltmedlem) ved å klikke på tall/tekst som er markert med blått. For å få tilgang til portalen må du logge inn på «Min side» på www.nsf.no og gå inn på For faggruppestyrer, velge Økonomi og regnskap i menyen. For å logge inn bruker du samme medlemsnummer og passord som du brukte for å logge inn på «Min side». En innføring i bruk og innlogging i portalen er tilgjengelig under «Brukerveiledninger». Garder 27.april 2016

Min side – faggruppestyrene - reise og utlegg VISMA Min side – faggruppestyrene - reise og utlegg Visma Expense- nytt reiseregningssystem januar 2015 Registrere reise/utlegg kortversjon Registrere reise/utlegg detaljert Attestere reise/utlegg Visma Attach: Søk opp og last ned appen «Visma attach» i Appstore eller Google Play OBS: Hvis du laster ned appen på din iPad, velg «Kun iPhone» øverst i venstre hjørne når du søker etter appen i Appstore. Hvis innstillingen din er «Kun iPad» vil du ikke finne appen. Logg inn med brukernavnet ditt (epostadressen) og passordet ditt som du allerede har opprettet, og appen er klar til bruk! Garder 27.april 2016

IBISTIC Demonstrasjonsvideo Ibistic ligger på siden økonomi og regnskap https://services.ibistic.net Garder 27.april 2016