Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fullmaktstruktur på NHH

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fullmaktstruktur på NHH"— Utskrift av presentasjonen:

1 Fullmaktstruktur på NHH
Budsjettdisponeringsfullmakt Fullmakt til å bruke tildelt budsjett Fullmaktene er delegert fra øverste ledelse til institutt - avdelings - eller seksjonsleder . Instituttleder delegerer videre til administrativ leder på instituttet.

2 I henhold til budsjett…..
Bruke ressurser slik at de mål som er satt blir gjennomført. Fullmakt til å inngå forpliktelser med leverandører som leverer varer og tjenester Begrensning; vedtatt budsjett og innenfor definert område /, arbeidsområde- der man jobber i organisasjonen.

3 Kostnader i : Basware ATTESTERE & ANVISE Basware PM Agresso reise,
Agresso honorar ATTESTERE & ANVISE

4 Ulike roller Attestere Anvise
I Basware ; bekrefte at varen / tjenesten er mottatt og i henhold til avtalt pris, konteringen er korrekt I Agresso reise/ utgiftsrefusjon; Bekrefte at varen / tjenesten er mottatt , all påkrevd dokumentasjon ligger ved regningen, konteringen er korrekt Kontrollere at faktura er rett kontert og at innkjøpet er økonomisk ansvarlig og innenfor eksisterende budsjettrammer

5 attestere Anvise Leses inn i regnskap Hver dag

6 Agresso reise og honorar
Basware Agresso reise og honorar Regnskap

7 Elektronisk arbeidsflyt i systemene
I agresso (reise, utlegg og honorar), attestant og anviser rolle er definert, avgrenset i systemet på budsjettenhetsnivå. Basware PM: attestant og anviser rolle er definert, avgrenset i systemet og på budsjettenhetsnivå. Basware Invoice, avgrenset på anviser nivå, kan bare anvise ihht de fullmakter som er gitt , på budsjettenhetsnivå.

8 Har du ikke gjort jobben din??
Agresso Agresso reise, Basware invoice Agresso honorar

9 Vikar Skal aktiveres av den som har ansvaret vikar i Basware se egen brukerveiledning vikar i PM se egen veileder vikar i Agresso reise/utlegg og honorar se veileder

10 Budsjettoppfølging Vær ajour Kostnadsoppfølging avviksrapportering

11 Budsjettering for 2018 Åpnes i neste uke Lukkes i uke


Laste ned ppt "Fullmaktstruktur på NHH"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google