Digitale medier 19 januar 2017.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
HVA ER ?.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Keyforce SMS Mobile Link
BraWeb Bestilling.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
TRYGG HANDEL PÅ NETT 23. april 2014 • IDA SMÅGE BREIDABLIKK.
Aksjehandel på Internett En introduksjon til aksjemarkedet og aksjehandel på Internett Finansgruppa, Høgskolen i Vestfold 29.september 2005.
HOVEDOPPGAVE HIØ Tom Dan Odd-Harald.
Skifteplan mobil en ny brikke i det teknologiske landbruket
Velkommen som spiller i aksjespillet.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Problem Solution Key Metrics Unfair advantage Problem for bruker: • Ting er for dyrt(for meg) • Jager tilbud • Får ikke info om når produkt er på tilbud.
Handel, priser og forbrukerrettigheter
GrannyOS Get Granny Connected. Skaperne •Mats Ringstad •Johan Steen •Johan Isaksen •Marius Thøring •Anders Lassen.
1. Bankkundene er på nett. 2. Bankkunder er trygge på betaling i nettbank Antall girobetalinger over nettbank Kilde: Norges Bank.
Intelle SMS Mobile Link
Eksempler: Pantemaskinen Airborne-systemet
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Hvordan lager du en konto?
Strategiweekend Vatnar Ungdomssenter Fredag 4. – 5. april 2008 Hjelpemidler for å få til en effektiv kommunikasjon.
Hvordan opprette en aktivitet, sende mail om den til medlemmer, og ta ut deltakerliste PMI Norway Chapter Veiledning utarbeidet av Irene Tanke Versjon.
Finansnæringens digitaliseringskonferanse 10. juni 2014
Mobilapper. Nett bank apper Reise og navigasjon.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
M&L2 Kap. 8 Distribusjonsstrategier Oslo, januar 2010.
SKATT. I Norge betaler vi skatt på mange forskjellige måter. N.Johansen for undervisning.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Merverdiavgift. Hva er merverdiavgift? Merverdiavgift er en avgift (penger) man betaler til staten ved salg av varer og tjenester Beregnes som % av salgspris.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Driftsbudsjett og regnskap
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lag flytskjema Oppgave
Vel digital postkasse på Noreg.no
Velg digital postkasse på Norge.no
2016 VISMA Arbeidsfordeling i praksis
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Nettvett U-18 Bodø politistasjon
Digital postkasse Offentlige tjenester på nett
ADR & SCANNERKORT.
Håndtering av telekommunikasjon (kap. 6)
Vel digital postkasse på Noreg.no
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
? ? 1.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
Veien videre etter introkurs
BASWARE.
Gå til – Klikk på «lag konto».
Finn fram på finn.no Søk på finn.no på internett
Enkel brukerveiledning
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Vel digital postkasse på Noreg.no
1. Case fra politiet 2. Gjennomgang av app 3. Elevarbeid 4
Verktøy til kundeklubb
Enkel brukerveiledning
Aktivitetsappen Utvidelser :45 1.
Utskrift av presentasjonen:

Digitale medier 19 januar 2017

Agenda Apper VIPPS mCASH world wide web & communications

Digital utvikling 1985 ”Bærbar” telefon på jobben (5 kg med telefonrør) 1992 Kjøpte den første hjemme PC 1993 fikk den første PC på jobb 2010 Fikk meg den første Telefon - med mulighet til å lese fra internett 2014 La inn Bank app på telefonen Staten ønsker et kontantfritt samfunn fra 2020 Bankene digitaliseres 30 års utvikling

Apper https://play.google.com/store/apps/top Æ fra Rema 1000 NRK TV eBokBib Sjuminutters trening 1881 Opplysningen Graviditet ++ Barcode Skanner+, bruker kameraet på din enhet til å lese strekkoder av alle typer. For eksempel, kan du etter å ha skannet strekkoden på et produkt, finne priser og anmeldelser av det. Videre kan du når du skanner nyere todimensjonale strekkoder som QR Codes få tilgang til kontaktinformasjon, bokmerker, linker til nettsider og annet.

Butikkhandel Barcode skanner Coop – handle, betale… Zalando – mote og shopping – klær sko…. Vinmonopolet – lager – info om viner…. IKEA – produkter-360 * - ideer-beskrivelser… Flight radar NSB Norsk tipping Omlegging av hvordan handel foregår – og vil utvikle seg Showroom – utvalg hvor du ser produktene – Kjøper på nett Barcode Skanner+, bruker kameraet på din enhet til å lese strekkoder av alle typer. For eksempel, kan du etter å ha skannet strekkoden på et produkt, finne priser og anmeldelser av det. Videre kan du når du skanner nyere todimensjonale strekkoder som QR Codes få tilgang til kontaktinformasjon, bokmerker, linker til nettsider og annet.

Easy park – kan brukes i hele Norge ved parkering Yr - værmelding Posten Digipost eller Epost – digital postkassse for statens post Rotary – finn frem til andre klubber og deres møter Beakon ? – her var det mange, jeg vet ikke hvem som er aktuell av dem. Kvitre – kjenner igjen en fugl Norsk Luftambulanse 113 – varsler hvor du er

VIPS (DNB) VIPPS – betalings app https://www.vipps.no/privat.html#lastned_pm Last ned app Legg inn kort og kontonummer Mottaker har Vipps eller laster ned Vipps-appen, registrerer seg med kort og kontonummer, og pengene kommer på konto. Pengene blir returnert til deg etter tre dager hvis ikke mottaker laster ned appen.

Den du sender penger til får melding med en gang pengene er sendt. Du kan sende penger til alle som har et norsk mobilnummer, og er over 15 år. For å kunne motta pengene må mottaker laste ned Vipps-appen og registrere seg. Den du sender penger til får melding med en gang pengene er sendt. Hvis den du sender penger til har Vipps-profil vil navnet hans/hennes vises før du betaler. Det koster ingenting å vippse penger til venner på beløp opp til og med 5 000 kroner Du kan motta inntil 8000 kroner per år før du må identifisere deg med BankID Den maksimale grensen for mottak av penger er 250 000 kroner per år. Du kan sende intill 22 000 kroner før du må identifisere deg med BankID/BankID på mobil Den du sender penger til får melding med en gang pengene er sendt. Har mottaker registrert seg med konto i DNB får han pengene med en gang, selv om avsender er kunde i en annen bank. Har mottaker registrert seg med konto fra en annen bank enn DNB får han pengene senest neste bankdag(mandag til fredag). Når pengene er sendt kan de ikke kalles tilbake, så du som mottaker kan være trygg på at pengene kommer. Foreløpig er det Visa og Mastercard du kan knytte til din profil. Du kan legge inn to kort i Vipps-profilen og velge ett favorittkort som du ønsker å betale fra

Enkelt å dele utgiftene på tur Med Vipps kan dere gjøre opp i en fei – det er superenkelt.  Opprett en gruppe med valgfritt navn Legg til medlemmene som skal være med Legge til utleggene du har hatt i løpet av perioden Når alt er lagt inn, bekrefter du at oppgjøret ditt er ferdig, og dere kan enkelt se hvem som skylder hva. Send penger du skylder, eller be om penger tilbake. https://www.vipps.no/gjoropp.html?WT.ac=Vipps_privat_kom-i-gang-gjoropp_button-1

mCASH (Sparebank 1) mCASH – betalings app Last ned appen https://www.sparebank1.no/nb/bank/privat/daglig-bruk/mobil-og-nettbank/mcash.html?cid=p-search;;google;;SB1-S%C3%B8k-Brand-Superbrand;;sitelink;;Betaling-p%C3%A5-mobil-mCASH Last ned appen Registrer deg og legg til ditt kort Gratis å ta i bruk Kan brukes av alle uavhengig av bankforbindelse Skann QR koden og trykk på ”betal”

Lag/foreninger og butikker mCASH kan også brukes som en kortfri betalingsløsning ved innsamlingsdugnader, arrangementer, billettsalg og liknende mCASH er avhengig av at utsalgsstedet har god internettforbindelse

Hva skjer videre – hvor raskt?