Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
För demokrati i Norrköping
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
Skjønnlitterær fortelling
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.

TAKK, GODE GUD FOR ALLE TING (281)
18. En tyv på besøk Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen 1Basiskunnskap 2012.
Reaksjonen ved små kutt KvinnerMenn Slutt. ...tenker: „Auuuu“... Kvinner...
ADVERB.
Julesanger.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Allsangtime fredag 30. mars kl
Vurdering av nettstedet ”Paper online” Et midt på treet greit nettsted om resirkulering av papir!
Sett inn riktig tid/form av verbet
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
Skole og folkeopplysning
Jeg er taknemmelig... - for mannen, som ligger på sofaen med avisen, fordi det betyr, at han er hjemme hos meg og ikke på vertshus.
Mens vi venter… Julekalender til bruk i barneskolen – en PowerPointpresentasjon utarbeidet.
SETT INN RIKTIG FORM AV SUBSTANTIVENE, MED ARTIKKEL HVIS NØDVENDIG Kapittel 10 oppgave a.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Ordentlig Julekort.
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
Norge.
Velkommen til lysmesse
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
God morgen.

Kapittel 42 Religioner i Norge.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Sett inn synes eller tro.
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i ferien for en liten drink med nogo.
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
«Synlighet i mørket» Trafikksikkerhet 2014
Forretningsidè Matsafari har som mål å bygge samspill mellom mennesker, med maten i fokus og naturen som møteplass.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Fins det noen kjekke kvins som vil værra med meg hjem i kåken min, hæ?
Agent for rettferdighet
Kapittel 24 Samtale om været. a) Sett strek mellom ordene og forklaringene. 1. forsinket 2. fortsatt 3. rastløs 4. ingen 5. å huske 6. en helg 7. overrasket.
«Sinterklaas en Zwarte Piet» i Nederland. Hvem er den merkelig gammel mann på skimmelen, og sine svarte gøye hjelpere? Sinterklaas: en veldig god, gammel.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Desember.
Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke – 15. september.
THE BIG BANG = THE BIG BOOT
Jul på Hedmarken Jul på Hedmarken
Frem.
Hvem er dummest? Eventyr fra Thailand.
Kurs i sikkerhet og hestekunnskap
En stjerne skinner i natt
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2017
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils.
Ordentlig Julekort.
Oppgave 22 Side 142 – 143 Utdrag fra en roman av Hanne Ørstadvik: Like sant som jeg er virkelig (1999). Kanskje du vil forsøke å lese romanen?
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Sett inn riktig form av adjektivene, med artikkel hvis nødvendig
Periodeplan for Januar 2019
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
Vi ankom leirplassen på Berby med vekslende vær, men vi kom oss heldigvis på rett side av skyene. Utrolig fin Camp og alle var super spente på helgen!
Utskrift av presentasjonen:

Vi tenner våre lykter Sneen dalte lett og fin Og strøk blidt mot ruten min I morges da jeg drømte på min pute Vi tok skjerf og votter på Hastet veldig med å gå Snart var det tusen barnespor her ute.

Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.

Først så dro vi kjelken opp På en diger bakketopp Så suste vi av sted langt ut på jordet. Og så bar det opp igjen Snart var vi på topp igjen Så lo vi mens vi akte, små og store.

Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.

Vi har bygget oss et slott Som vi syns er stort og flott Med snedronning og sneprinser med jakker Snart tar snedagen farvell Vi går hjem for det er kveld Vi ser på him’len at det lir og lakker.

Refr: Og vi tenner våre lykter når det mørkner Og når alle lyder pakkes inn i vatt. Ja, vi tenner våre lykter når det mørkner Kanskje lyser de til kvelden si’r godnatt.